Jump to content


Lag/ping whatever it still sucks


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

_MASH_ #1 Posted Jan 01 2018 - 02:41

    Private

  • -Players-
  • 4251 battles
  • 3
  • Member since:
    01-22-2017
For last week off and on ive dealt with lag issues. Not bad just little blips here and there . Today the game is unplayable.  This all started with that last patch. It doesn't show up on the ping as a huge spike either.  Why can't you guys stick with what works?

Edited by _MASH_, Jan 01 2018 - 02:41.


_DangerNoodle #2 Posted Jan 01 2018 - 02:43

    Major

  • Players
  • 16762 battles
  • 2,372
  • Member since:
    12-22-2011
Are you on the LATAM server? I get terrible connection to it. Make sure you're on USC.

Redwave11 #3 Posted Jan 01 2018 - 03:23

    First lieutenant

  • -Players-
  • 17749 battles
  • 782
  • [WONKA] WONKA
  • Member since:
    07-01-2015
Yeah i am also getting pretty bad packet loss on the USC server. Has been going for a couple weeks now :(

_MASH_ #4 Posted Jan 01 2018 - 08:54

    Private

  • -Players-
  • 4251 battles
  • 3
  • Member since:
    01-22-2017

I'm on the us central

 



Dadrox #5 Posted Jan 01 2018 - 10:13

    First lieutenant

  • Players
  • 15315 battles
  • 511
  • [77ARC] 77ARC
  • Member since:
    03-02-2013

View PostRedwave11, on Dec 31 2017 - 19:23, said:

Yeah i am also getting pretty bad packet loss on the USC server. Has been going for a couple weeks now :(

 

Have you run Pingplotter to see where on your internet route the packet loss is occuring?

 



Player_1208559875 #6 Posted Jan 01 2018 - 12:20

    Private

  • -Players-
  • 1777 battles
  • 1
  • Member since:
    08-19-2017

Who can you blame the server site or the company who run the game and you would think with all the money that people are putting in the game. They can afford a better server company who is reliable that we can play the game.

 

He getting to hate the server because it seems like my tank is crap.



jam7duma1965 #7 Posted Jan 04 2018 - 21:53

    Corporal

  • -Players-
  • 36493 battles
  • 11
  • Member since:
    02-01-2016
Game has been unplayable for days. Driving around in circles with my turret having an autistic tick. Not fun anymore, seriously considering dumping this game, oh and mm still stinks, and arty and gold have ruined this game before the latest lag issues.

SGarv #8 Posted Jan 08 2018 - 01:39

    Sergeant

  • Players
  • 37659 battles
  • 118
  • [CARTL] CARTL
  • Member since:
    09-05-2012
Last two days has been bad. I got a fresh, vanilla client and its still running twice as high, between 70-90ms

Kumite_Me_Bro #9 Posted Jan 08 2018 - 04:26

    Corporal

  • Players
  • 8303 battles
  • 29
  • Member since:
    12-01-2012
US Central, usually get about 45-50ms, now im getting 100-130ms, un playable and it is not on my end. 

5641 #10 Posted Jan 25 2018 - 19:55

    Private

  • Players
  • 24320 battles
  • 6
  • Member since:
    01-18-2014
certainly feels good to [edited]about this don't it? does absolutely no good. falls on the deaf , stupid , greedy ears of WG NA. in the real world, bad customer service is a death knell for a business, but these stupid people just don't seem to get it. perhaps a class action law suit, for failing to deliver a proper product [ for those who purchased premium time, a breach of contract , providing an unplayable game that has been paid for. i hear the story is much different in Russia and Europe. those citizens won't tolerate it. NA game is unplayable for me right now and their answer as usual? - it's my internet that is the problem. even tho everything else works just fine. go ahead WG, bury your head in the sand like always




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users