Jump to content


Having FPS issues with mouse movement


5 replies to this topic

BigRedBeast #1 Posted Jan 06 2018 - 04:43

    Private

  • Players
  • 21280 battles
  • 8
  • Member since:
    02-26-2012
Ever since after Christmas I've been having  FPS issues, and my FPS would only drop when ever i move my mouse.  I have a Nvidia GeForce GTX 980 with a Intel core i7-4770k 3.50 GHz.  I tried updating my drivers and that didn't solve my issue.  So now I have no clue at what is causing this issue.

HOTA_CHATON #2 Posted Jan 06 2018 - 04:47

    Major

  • Players
  • 12650 battles
  • 13,634
  • Member since:
    09-28-2011
You may need to run the game client integrity check just to make sure it's not in the game.  I would also check my computer setting for the mouse.

Metagross555 #3 Posted Jan 06 2018 - 05:40

    Captain

  • -Players-
  • 27893 battles
  • 1,005
  • [_FAM_] _FAM_
  • Member since:
    12-05-2014

Have you upda...oh ok

 

Is motion blur on? I would recommend looking through the games graphics settings and making sure they're fine.

 

Or maybe mods?



heavymetal1967 #4 Posted Jan 06 2018 - 07:02

    Major

  • Players
  • 65389 battles
  • 17,532
  • Member since:
    05-30-2012
 

Per the earlier poster if you run mods try SAFE mode via the launcher arrow.

 

Then I'd go to settings and double check your settings for your mouse in the client per the earlier poster.  Even if they're unchanged I'd tinker with them and change it a bit then change it back to see if that might do something.  This should be a little quicker, but the integrity check is pretty quick too.  Basically a reinstall, but it only replaces missing/corrupt files after doing a check, so a lot faster than a full reinstall.

 

It's in the upper right of launcher under settings then support tab.  I'd restart my system after I did it.

 

Good luck.



BigRedBeast #5 Posted Jan 06 2018 - 20:06

    Private

  • Players
  • 21280 battles
  • 8
  • Member since:
    02-26-2012
Thank you everyone for your suggestions on how to resolve my issues.  I will immediately try to implement your suggestions.  As to Metagross555 question about mods, no I don't have any mods.  I am running a mod free game.

BigRedBeast #6 Posted Jan 07 2018 - 22:22

    Private

  • Players
  • 21280 battles
  • 8
  • Member since:
    02-26-2012
I don't know if this will be an issue, but my operating system is 64 bit and the game is that I download from WG is 32 bits.  Could that be the cause of my problems?  Though I've never had an issue prior to December.



Reply to this topic



  
For security reasons, please do not provide your personal data or the personal data of a third party here because we might be unable to protect such data in accordance with the Wargaming Privacy Policy.


1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users