Jump to content


current Update issue


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

LookOut48469 #1 Posted Jan 11 2018 - 17:54

    Corporal

  • -Players-
  • 38642 battles
  • 33
  • Member since:
    10-26-2014
Update will not connect. anyone else having problems today ?

1sharpshooter1 #2 Posted Jan 11 2018 - 18:12

    Private

  • Players
  • 42419 battles
  • 2
  • Member since:
    02-19-2012
I’ve tried everything. Game will not update or download.

Syberfly #3 Posted Jan 11 2018 - 19:10

    Sergeant

  • -Players-
  • 21452 battles
  • 167
  • [-GNZ-] -GNZ-
  • Member since:
    05-04-2016
Same here, well that a adjustment on Premium time.

LookOut48469 #4 Posted Jan 11 2018 - 20:22

    Corporal

  • -Players-
  • 38642 battles
  • 33
  • Member since:
    10-26-2014
at least its not only me :angry: shh hit tastic as usual. 

Edited by LookOut48469, Jan 11 2018 - 20:23.


Duke_Nuke_Em_Cammando #5 Posted Jan 11 2018 - 20:27

    Corporal

  • Players
  • 7205 battles
  • 97
  • [BOTZ] BOTZ
  • Member since:
    05-12-2012

restart computer then check your ip settings also check server stats and firewall settings as well hope this works

 



LookOut48469 #6 Posted Jan 11 2018 - 20:53

    Corporal

  • -Players-
  • 38642 battles
  • 33
  • Member since:
    10-26-2014

no nothing helped.. just started updating a min ago.



Bullman50000 #7 Posted Jan 11 2018 - 21:20

    Private

  • Players
  • 12265 battles
  • 4
  • [TAP] TAP
  • Member since:
    12-24-2012

Having the same issue, Launcher just says "Updating game client: receiving updates..." Then the timer continuously counts up, with 0% update status, definitely isn't the computer because it is able to run the other programs just fine, and it isn't the connection, which I hope you can tell is working based on the fact that I can post this.  

 

Edit: Just kept closing and reopening the launcher, eventually worked


Edited by Bullman50000, Jan 11 2018 - 22:30.


LookOut48469 #8 Posted Jan 11 2018 - 21:26

    Corporal

  • -Players-
  • 38642 battles
  • 33
  • Member since:
    10-26-2014
hang in there. every couple minutes i would open and close it and it just started eventually. 

Fish_The_Tomato #9 Posted Jan 12 2018 - 05:41

    Corporal

  • Players
  • 29104 battles
  • 14
  • Member since:
    12-06-2013

So after 28K games go to do the update.....get the Error Extracting Update File...keep trying with no luck....

 


 

So WG is this how it all ends for my playing and paying with your company?  Guess it is just time to move on and find another game that actually wants to make money....


 

I search the error problem out and it appears there is a large number of peeps that are getting the same issue with no support from WG....they too chose to give up because there was no support....peace....



Bizerk #10 Posted Jan 12 2018 - 07:30

    Corporal

  • Players
  • 15337 battles
  • 47
  • [TSBOB] TSBOB
  • Member since:
    03-24-2013
I have a somewhat different and similar problem.  I have the current update or at least it says i do.   and the game runs fine then some times crashes to regular windows 10 screen.  sometimes I click to enter a battle it starts up and boots me to my windows screen.   try to get back in and windows tells me their is a problem and it is trying to solve it (with no luck)  The game says i am all updated,  but is their something or a fix of some sort?  I recently came back from a long hiatus (no computer)  but I'm back and want to improve. I enjoy the game.  any help ?

Mister_Twigs #11 Posted Jan 12 2018 - 08:38

    Corporal

  • Players
  • 30655 battles
  • 91
  • [SMOK3] SMOK3
  • Member since:
    04-21-2011

I submitted a ticket and they gave me a client check, it's saying that I'm getting a 404 error with the update server!

 


Edited by Mister_Twigs, Jan 12 2018 - 08:38.


PanzerJagerVonRohr #12 Posted Jan 17 2018 - 04:34

    Private

  • -Players-
  • 11242 battles
  • 4
  • Member since:
    05-19-2016

Same issue - it starts the update download, at incredibly slow speeds {and no its not my internet speed, that's fine] it will download up to 999 [the % number never increase] then just stalls....

Tried five or six times, take three hours to reach 999, then stalls...

Getting seriously fed up with this!

 

 


 

Any fixes yet?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users