Jump to content


Fix When Tanks Are Marked Elite


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

3IDMechInfantryVet #1 Posted Jan 11 2018 - 22:14

    Corporal

  • Players
  • 19715 battles
  • 14
  • [US3ID] US3ID
  • Member since:
    09-13-2011
I'm a coder so I know it isn't hard to change if/when a tank is marked Elite. So how is it you cost me 160k xp on my AMX 13 90 when converting xp to free xp because it was marked elite, even though I hadn't researched the tier 10. Come on, get your act together and when introducing new tanks, set the older tanks to no longer mark as elite when new tanks are added to their line. It would take about 10-20 minutes per tank line at max...

nxp #2 Posted Jan 11 2018 - 22:20

    Captain

  • Players
  • 36711 battles
  • 1,321
  • [NEWBI] NEWBI
  • Member since:
    05-21-2013

lol somebody didn't check carefully when they went to Free XP during 1:35. 

HAHAHAHAHAHAHAaaaaaaa. looks like a few hundred more 1390 for you.

 

look on the bright side, at least you didn't do that for the tier 7 french heavy. that tank is actually a pain to play. 1390 is a fun tank, keep going.


Edited by nxp, Jan 11 2018 - 22:21.


FrozenKemp #3 Posted Jan 11 2018 - 22:20

    Major

  • Players
  • 46032 battles
  • 6,916
  • Member since:
    04-24-2011
I'm also a coder and I know the reason is not a technical problem.  It's so that they don't take away Accelerate Crew Training. 

CynicalDutchie #4 Posted Jan 11 2018 - 22:36

    Major

  • Players
  • 38863 battles
  • 3,500
  • Member since:
    05-18-2011

View Postnxp, on Jan 11 2018 - 22:20, said:

lol somebody didn't check carefully when they went to Free XP during 1:35. 

HAHAHAHAHAHAHAaaaaaaa. looks like a few hundred more 1390 for you.

 

look on the bright side, at least you didn't do that for the tier 7 french heavy. that tank is actually a pain to play. 1390 is a fun tank, keep going.

 

 

The tier 7 is amazing, it's the 65t that's the problem.



Scorpiany #5 Posted Jan 11 2018 - 22:52

    Major

  • -Players-
  • 32445 battles
  • 11,968
  • [N1NJA] N1NJA
  • Member since:
    06-27-2013
They don't want to remove Accelerated Crew Training for people, but I do think automatically setting the tank to accumulate regular XP if a new tank is introduced, would be a better option.

Kamahl1234 #6 Posted Jan 11 2018 - 23:18

    Major

  • Players
  • 18390 battles
  • 10,078
  • Member since:
    04-06-2012
I'm surprised, as a coder, that you'd not pay attention to a UI when converting exp, as it listed the issue to you before it even would affect you. 

Panman69 #7 Posted Jan 12 2018 - 00:27

    Captain

  • Players
  • 33527 battles
  • 1,092
  • Member since:
    05-30-2012

View Post3IDMechInfantryVet, on Jan 11 2018 - 21:14, said:

I'm a coder so I know it isn't hard to change if/when a tank is marked Elite. So how is it you cost me 160k xp on my AMX 13 90 when converting xp to free xp because it was marked elite, even though I hadn't researched the tier 10. Come on, get your act together and when introducing new tanks, set the older tanks to no longer mark as elite when new tanks are added to their line. It would take about 10-20 minutes per tank line at max...

 

Please correct me if I'm wrong, but you're saying that you had 160k xp on the 1390 towards unlocking the 13105 and when you converted xp to Free xp, that 160k also got converted?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users