Jump to content


Update 9.22: Bugs & Issues

Object 430U Object 705 Object 257 Object 705A Object 268 v.4 MM Ranked Battles

  • Please log in to reply
150 replies to this topic

dave1y #41 Posted Feb 08 2018 - 17:05

    Captain

  • Players
  • 81812 battles
  • 1,066
  • [MSF12] MSF12
  • Member since:
    05-16-2011

View PostOldCrow_USA, on Feb 08 2018 - 02:49, said:

Vehicle trade system isn't working for me. says try again later, server error.

 

I came in to say this.  Trying to trade my surplus IS-6B for a Rev.  Is this getting squared away before the deadline to make the transaction or do we need to put in a ticket?

Saffr0n #42 Posted Feb 08 2018 - 19:14

    WoT Support Specialist

  • -Players-
  • 4681 battles
  • 448
  • Member since:
    06-09-2014

View PostBlacky1982, on Feb 08 2018 - 06:34, said:

Hello guys,

 

the dynamic interface scaling dont work anymore. I Play with 4k resolution und it is all too small, unplayable.

 

I only can change to lower resolution. Please fix this.

 

Thx

 

Unfortunately 4k isn't fully supported. You can play around with interface scaling in preferences. 

 

View Postabsd, on Feb 08 2018 - 14:13, said:

I had the 263 and 122-54 in my garage pre-patch, and I didn't receive ANY compensation for the removal of the 122-54, about half a mil credits before, about half a mil creds after.

EDIT:  response from wg support basically blew me off, told me there was no compensation.  So if you had the t10, you got a free t9.  If you had both, you just had the 122-54 deleted with no compensation since by having the t10 you got the t9 for free.

 

View Postpanzer716, on Feb 08 2018 - 16:03, said:

 

Same with me too. I would have sold the 122-54 prior to patch release had I known otherwise to get some credits.

 

https://worldoftanks...es-overview/#td



Saffr0n #43 Posted Feb 08 2018 - 19:54

    WoT Support Specialist

  • -Players-
  • 4681 battles
  • 448
  • Member since:
    06-09-2014

View PostOldCrow_USA, on Feb 08 2018 - 07:49, said:

Vehicle trade system isn't working for me. says try again later, server error.

 

If you're using mods, this will cause the server error. Also if you don't have enough barrack slots for the crew, then the trade-in cannot be completed. What are you trying to trade-in for, and using which vehicle for the trade-in? 

 

View Postdave1y, on Feb 08 2018 - 16:05, said:

 

I came in to say this.  Trying to trade my surplus IS-6B for a Rev.  Is this getting squared away before the deadline to make the transaction or do we need to put in a ticket?

 

If you have an old rental of a premium vehicle, it needs to be removed. I went into your account and removed the rental (there wasn't any equipment, emblems, crew or camouflage assigned/mounted on it. I sent the shells into your depot so that you can have them for later use or sell them.) The trade-in has been completed. Enjoy. 



dave1y #44 Posted Feb 08 2018 - 20:13

    Captain

  • Players
  • 81812 battles
  • 1,066
  • [MSF12] MSF12
  • Member since:
    05-16-2011

View PostSaffr0n, on Feb 08 2018 - 13:54, said:

 

If you're using mods, this will cause the server error. Also if you don't have enough barrack slots for the crew, then the trade-in cannot be completed. What are you trying to trade-in for, and using which vehicle for the trade-in?

 

 

If you have an old rental of a premium vehicle, it needs to be removed. I went into your account and removed the rental (there wasn't any equipment, emblems, crew or camouflage assigned/mounted on it. I sent the shells into your depot so that you can have them for later use or sell them.) The trade-in has been completed. Enjoy.

 

Hey, I just noticed the fix, thanks for that.  My driver also noticed the box of Krispy Kreme's you left on his seat.  That was a nice touch. :)

UTurnTerminator #45 Posted Feb 08 2018 - 20:17

    First lieutenant

  • -Players-
  • 8297 battles
  • 520
  • [RGS-V] RGS-V
  • Member since:
    08-25-2015

The client crashes to desktop pretty regularly, I'll be honest (I blame the "Wargaming center" but goodness knows what actually causes it) but it usually will only crash after about 4 hours of continuous play. Now, following the 9.22 update, I can run for about 40 minutes before the thing crashes to the desktop.

​Even better, the Wargaming Center won't let me fire up WOT again right away, insisting that "WORLD OF TANKS IS ALREADY RUNNING!" so by the time I load back in, the battle is over.
 

Really, really annoying.



ShutUp_Karl #46 Posted Feb 08 2018 - 20:39

    First lieutenant

  • -Players-
  • 31011 battles
  • 519
  • [-ARMY] -ARMY
  • Member since:
    09-13-2015
PO'd that I had to retrain another crew to put in my T-10 as the crew that was in there became the OBJ 257 crew. I find it very arrogant of wg to do such.

Westkeeper #47 Posted Feb 08 2018 - 22:07

    Private

  • -Players-
  • 37636 battles
  • 2
  • Member since:
    05-09-2015

On the patchnotes: "Increased the clickable spots for the Emblems and Inscriptions."

In the game that is not incorporated, the section to apply emblems and inscriptions remains the same... I just want u to know

 

 



absd #48 Posted Feb 08 2018 - 23:02

    Corporal

  • Players
  • 45947 battles
  • 28
  • [H4CKS] H4CKS
  • Member since:
    09-01-2011
It's ridiculous that WG support is trying to justify this.   If you had the 263 in your garage, you got the t9 263 AND a 268v4.  But if you ALSO had the 122-54, you just had it removed for free, no compensation, not even the silver value.  Not even half the silver value. No nothing.  And they're pointing at the announcement page like it's obvious we should have sold the 122-54 instead of re-buying it.  The only difference between the people who had the 122-54 and those who didn't are that one of them got the 122-54 taken from their garage without compensation.  No amount of pointing at a release-notes page justifies this as my fault.

_SAW #49 Posted Feb 08 2018 - 23:09

    Corporal

  • Players
  • 17088 battles
  • 13
  • [P-F] P-F
  • Member since:
    11-08-2013

Not a big deal but I noticed:

-the stun countdown after an arty hit still shows even though the tank is dead.

-after battle notifications are hit n miss

 

I use no mods (not even XVM lol)

 

Also, it would be great to somehow incorporate a player's WN8 into matchmaking.  An enemy team with 3 MAHOUs and 3 OTTERs unicum players is far from fair for a casual player.



lololololo111 #50 Posted Feb 08 2018 - 23:36

    Corporal

  • -Players-
  • 13372 battles
  • 24
  • [MOVE] MOVE
  • Member since:
    02-26-2016

hello, just noticed that my T10 lost its camo which i paid for with gold and now it has no equipment on it (stabs, optics, rammer).

 

now i checked my camo, noticed that i had some free camo to put on, unsure if those were there because it was taken off the T10 or if i had them from elsewhere

 

 

 


Edited by lololololo111, Feb 08 2018 - 23:45.


rockbutcher #51 Posted Feb 09 2018 - 00:31

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 17169 battles
  • 387
  • [69CBR] 69CBR
  • Member since:
    03-06-2015

View PostShutUp_Karl, on Feb 08 2018 - 20:39, said:

PO'd that I had to retrain another crew to put in my T-10 as the crew that was in there became the OBJ 257 crew. I find it very arrogant of wg to do such.

 

​I don't suppose that you tried the "return crew" button?  My T-10 crew hopped right back in happy as a clam.

rockbutcher #52 Posted Feb 09 2018 - 00:37

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 17169 battles
  • 387
  • [69CBR] 69CBR
  • Member since:
    03-06-2015

View Postabsd, on Feb 08 2018 - 23:02, said:

It's ridiculous that WG support is trying to justify this.   If you had the 263 in your garage, you got the t9 263 AND a 268v4.  But if you ALSO had the 122-54, you just had it removed for free, no compensation, not even the silver value.  Not even half the silver value. No nothing.  And they're pointing at the announcement page like it's obvious we should have sold the 122-54 instead of re-buying it.  The only difference between the people who had the 122-54 and those who didn't are that one of them got the 122-54 taken from their garage without compensation.  No amount of pointing at a release-notes page justifies this as my fault.

So you had it at full price, sold it at half price, failed to read and/or comprehend the release notes, repurchased it at full price and now are butthurt about losing it?  

 

QQ



GritiTheOdd #53 Posted Feb 09 2018 - 01:44

    Corporal

  • Players
  • 15262 battles
  • 78
  • Member since:
    06-21-2011
Getting massive amounts of lag spikes per game. Frequently im getting freezes of up to 5-6 seconds while the server tries to figure out where I am. Then teleports me to a random direction on the map around where I used to be. One notable example, I was on Malinovka going up the big corner hill as close to the border of the map as I can get. I pause to aim a shot, The game freezes and when I regain control I am 100 meters to the right at the bottom of the cliff facing the other direction.

OldCrow_USA #54 Posted Feb 09 2018 - 02:40

    Sergeant

  • Players
  • 58006 battles
  • 241
  • Member since:
    10-24-2013

View PostSaffr0n, on Feb 08 2018 - 10:54, said:

 

If you're using mods, this will cause the server error. Also if you don't have enough barrack slots for the crew, then the trade-in cannot be completed. What are you trying to trade-in for, and using which vehicle for the trade-in? 

 

 

If you have an old rental of a premium vehicle, it needs to be removed. I went into your account and removed the rental (there wasn't any equipment, emblems, crew or camouflage assigned/mounted on it. I sent the shells into your depot so that you can have them for later use or sell them.) The trade-in has been completed. Enjoy. 

 

​Thank you,  Traded in my T34B for the M46 KR that was in my garage as a rental, had to remove it and it worked. Cost me all the equipment though in credits though. sold them and had to by them again.

colin924 #55 Posted Feb 09 2018 - 03:04

    Private

  • -Players-
  • 27433 battles
  • 5
  • [-ARMY] -ARMY
  • Member since:
    03-27-2016
Cannot load the game Launcher "Game Center"
Retry is a fail

Already tried a computer reboot

Edited by colin924, Feb 09 2018 - 03:05.


Ominus_Stealth #56 Posted Feb 09 2018 - 03:15

    Private

  • -Players-
  • 20009 battles
  • 5
  • Member since:
    07-02-2014

So what is exactly the deal on who gets one. I have research and owned all the way up to the IS-7. As the patch came out I did not own the T-10 so it seems like I dont get a free 257? I see it is researched but I would have to buy it at full price. Is it correct than only people actually owning a T-10 at the time of the update get a free 257?



dirtydawg34 #57 Posted Feb 09 2018 - 04:50

    Private

  • -Players-
  • 10598 battles
  • 1
  • Member since:
    12-14-2013
My T-10 crew and equipment are missing.  Not in barracks.  HELP.

bobloblawslawblog #58 Posted Feb 09 2018 - 05:38

    Private

  • Players
  • 10354 battles
  • 1
  • Member since:
    08-16-2012

RIP winter tank discounts.  I put the last three into Obj 416, T-54 and Obj 140.  Now I am stuck with the A-44 with no TX path, and have to start from the A-20 to get the obj140. 

 

Incidentally I'm travelling for work and have been having MASSIVE latency issues since after the patch.  Granted its hotel internet, but was getting 60-80ms before and yesterday it was unplayable 999ms around 11pm pacific time.  I'll save my judgement for when I get back home to my fios connection...    

 

it would be nice to be at least compensated for the lost premium days while the ping makes the game unplayable.  


Edited by bobloblawslawblog, Feb 09 2018 - 06:45.


panzer716 #59 Posted Feb 09 2018 - 07:49

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 12068 battles
  • 292
  • [FATE] FATE
  • Member since:
    12-01-2015

View PostSaffr0n, on Feb 08 2018 - 13:14, said:

 

Unfortunately 4k isn't fully supported. You can play around with interface scaling in preferences. 

 

 

 

https://worldoftanks...es-overview/#td

 

That link never said what happens if you had both in your garage. The one says you get the 9 and 10, the other says you get the 9. So by that logic, I should have gotten the 263 twice and therefore been compensated with the credit amount of that tank like when duplicated premiums get added to you account.

ShutUp_Karl #60 Posted Feb 09 2018 - 08:13

    First lieutenant

  • -Players-
  • 31011 battles
  • 519
  • [-ARMY] -ARMY
  • Member since:
    09-13-2015

View Postrockbutcher, on Feb 08 2018 - 18:31, said:

 

​I don't suppose that you tried the "return crew" button?  My T-10 crew hopped right back in happy as a clam.

 

Actually they were in the barracks fully trained for the Obj. 257.  No crew available for the T-10.




6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users