Jump to content


Common Test 1.0 Bugs


  • Please log in to reply
62 replies to this topic

Mkroets #21 Posted Feb 12 2018 - 07:30

    Private

  • -Players-
  • 6650 battles
  • 2
  • Member since:
    06-22-2017

Anyone else having this problem?



Bavor #22 Posted Feb 12 2018 - 15:37

    Major

  • Players
  • 30128 battles
  • 2,549
  • Member since:
    04-21-2013
I'm not sure if its a bug, but I keep getting the same 5 maps over and over and over and over again.  I've played on the test server for almost 6 hours so far.  Are there more than 5 maps on the test server?

Ali3n_Hans #23 Posted Feb 12 2018 - 15:40

    Private

  • -Players-
  • 9314 battles
  • 3
  • [W-UNI] W-UNI
  • Member since:
    10-17-2015

Screens look great but trying to shoot in sniper mode is impossible ,just see a green screen.have turn graphics down,then up nothing works

So unplayable for me

 



Project100 #24 Posted Feb 12 2018 - 20:52

    First lieutenant

  • -Players-
  • 2694 battles
  • 678
  • [DHO3] DHO3
  • Member since:
    01-01-2016

View PostBavor, on Feb 12 2018 - 09:37, said:

I'm not sure if its a bug, but I keep getting the same 5 maps over and over and over and over again.  I've played on the test server for almost 6 hours so far.  Are there more than 5 maps on the test server?

 

Yes. Played 25 battles this weekend and hit:

 

Lakeville, Sand River, Siegfried Line, Redshire, Malinovka, Fishermans Bay, Airfield, Himmelsdorf, Prohorovka, Ensk, Mountain Pass, Tundra, El Hallouf, Fjords, Overlord, Abbey, Karelia, Highway, & Serene Coast

 

I suppose that it is possible WG is taking bug reports and pulling maps out of rotation to fix things.



Almighty_Johnson #25 Posted Feb 13 2018 - 02:30

    Captain

  • -Players-
  • 20163 battles
  • 1,466
  • [JOY] JOY
  • Member since:
    11-10-2014
I'm having issues with spotting mechanics.  Did the new HD updates affect the density of bushes or did the concealment mechanic for firing from behind cover change?  I played a bunch of games in the STRV 103B and kept getting lit after firing from positions I have used before and from 15 meters behind opaque shrubbery.

Blackstone #26 Posted Feb 13 2018 - 05:21

    Captain

  • -Players-
  • 14158 battles
  • 1,327
  • [-IGC-] -IGC-
  • Member since:
    04-19-2011

Just played a bunch of games tonight...

and I'm afraid my premium account will be a waste of money.

My system:

Lenovo Ideapad 15.6" Full HD IPS Gaming Laptop,

Intel Core i5-6300HQ 2.3GHz

12GB DDR4 RAM 1TB HDD

NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB

Windows 10

 

According to ENCORE, which I ran several times, at Med setting with High anti-asiling I should have "great" results (11,400).

 

So I downloaded the common test server stuff and ran the game.

 

It looks like crap. In fact my video card crashed twice, restarting I got a blank screen with just HUD info.

 

I'm afraid that my system, which isn't exactly super but is decent, will not run v1.0.

 

I'll try tomorrow. Maybe new drivers, I guess. But I'm beginning to think I just been lied to. ENCORE is nothing but a lie benchmark, and when running the game it will make systems like mine obsolete.

 

A laptop I bought last year for almost the exclusive reason to run WoT better.

 

Right now, I'm not feeling too good about running v1.0.

 



Christojojo #27 Posted Feb 13 2018 - 05:29

    Captain

  • Beta Testers
  • 31997 battles
  • 1,037
  • Member since:
    10-09-2010
actual problem witnessed in 1.0

Malinovka- Using an Is -7 coming from the south up the hill when i turn my is 7 to make a right hand turn, it slides up the hill sideways when I turn the IS-7 to the left the same thing does not happen.

 

Green spawn on the first map shown going counter clockwise


Edited by Christojojo, Feb 13 2018 - 05:31.


Dano3 #28 Posted Feb 13 2018 - 12:47

    Private

  • Players
  • 34396 battles
  • 6
  • [ROGER] ROGER
  • Member since:
    03-26-2012
Hi all. New to test. My graphics are just amazing.  Not having any problems with game other than my play. Only thing problem wise in the short time I’ve tested was that structures take a prism affect on and off.

Project100 #29 Posted Feb 13 2018 - 13:09

    First lieutenant

  • -Players-
  • 2694 battles
  • 678
  • [DHO3] DHO3
  • Member since:
    01-01-2016

View PostBlackstone, on Feb 12 2018 - 23:21, said:

Just played a bunch of games tonight...

and I'm afraid my premium account will be a waste of money.

My system:

Lenovo Ideapad 15.6" Full HD IPS Gaming Laptop,

Intel Core i5-6300HQ 2.3GHz

12GB DDR4 RAM 1TB HDD

NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB

Windows 10

 

According to ENCORE, which I ran several times, at Med setting with High anti-asiling I should have "great" results (11,400).

 

So I downloaded the common test server stuff and ran the game.

 

It looks like crap. In fact my video card crashed twice, restarting I got a blank screen with just HUD info.

 

I'm afraid that my system, which isn't exactly super but is decent, will not run v1.0.

 

I'll try tomorrow. Maybe new drivers, I guess. But I'm beginning to think I just been lied to. ENCORE is nothing but a lie benchmark, and when running the game it will make systems like mine obsolete.

 

A laptop I bought last year for almost the exclusive reason to run WoT better.

 

Right now, I'm not feeling too good about running v1.0.

 

 

Give it a try with setting turned down to 'Low'. It is still a visual improvement, though they could tone down the sparkly bits and overly saturated colors.

Blackstone #30 Posted Feb 13 2018 - 15:09

    Captain

  • -Players-
  • 14158 battles
  • 1,327
  • [-IGC-] -IGC-
  • Member since:
    04-19-2011

View PostProject100, on Feb 13 2018 - 07:09, said:

 

Give it a try with setting turned down to 'Low'. It is still a visual improvement, though they could tone down the sparkly bits and overly saturated colors.

 

That's just the thing. I shouldn't have to play at low settings. I have and it still looks like crap.

 

I spend hundreds of dollars on a new system last year and I have to play WoT at LOW settings to get even a decent play experience?

 

So what's the point?

 

I'm not mad at you, I'm mad at WG pushing a benchmark program that is basically BS and then I do the beta test of v1.0...only to find out my laptop isn't even up to snuff for MEDIUM settings. It's not like my PC isn't low end, but not high end either. Middle of the road, so I should expect the Medium settings as indicated by ENCORE would work just fine.

 

Maybe I'm overreacting and they'll get these issues fixed over the next few weeks, but I'm not confident they will. WG's business practices are "questionable" at best and customer service is laughable (as in virtually non-existent).

 

All I know is that if these issues aren't smoothed out for middle of the road PC users like me, they should expect a lot of players moving on...and my Premium account, WITH AN ENTIRE YEAR LEFT, will be useless.


Edited by Blackstone, Feb 13 2018 - 15:09.


Duke_Nuke_Em_Cammando #31 Posted Feb 13 2018 - 15:32

    Corporal

  • Players
  • 7202 battles
  • 97
  • [BOTZ] BOTZ
  • Member since:
    05-12-2012
plz mke this encore a want like war thunder were you can use old graphics cards bc I only got 3.000 for my minimum graphics on the test server

LateralusTOOL #32 Posted Feb 13 2018 - 16:34

    Staff sergeant

  • Players
  • 23778 battles
  • 278
  • Member since:
    05-17-2013

View PostMkroets, on Feb 12 2018 - 01:30, said:

Anyone else having this problem?

 

Yea I have same issue looking like I have to finally break down and get a desktop

LeaveIT2Beaver #33 Posted Feb 13 2018 - 21:20

    Major

  • -Players-
  • 29341 battles
  • 7,886
  • [BRIG] BRIG
  • Member since:
    07-04-2014
  • Unable to test arty due to constantly being team killed in spawn 


Goat_Rodeo #34 Posted Feb 13 2018 - 23:09

    First lieutenant

  • -Players-
  • 10986 battles
  • 828
  • [DHO4] DHO4
  • Member since:
    06-26-2014

View PostLateralusTOOL, on Feb 13 2018 - 15:34, said:

 

Yea I have same issue looking like I have to finally break down and get a desktop

 

Okay, if you play Lateralus often enough, most things start looking like that. Fair enough? Also cut back on a Perfect Circle for a week, results may vary. 

Oh, and yes to the OPs point 2. I’ve played a load of games on CTS and finally got frustrated enough to crapcan it after getting hit repeatedly with no sound (all the time) or damage indicator graphic not being triggered from enemy hits (often). Just the damage bar suddenly dropping.

As well 6th sense is effed up and not going off (often). They’re not blind shots into special bushes either. It’s teir 10 on the RU/EU server and they don’t have lots of tomato’s so I drive accordingly and never come up more than twice in the same place or camp in the special bushes. The 3 second elapsed time should see it go off after being spotted but it’s not. And I’m left getting my crapkicked in and just watching my damage bar drop and not knowing where the shots are coming from. 



Blackstone #35 Posted Feb 14 2018 - 01:10

    Captain

  • -Players-
  • 14158 battles
  • 1,327
  • [-IGC-] -IGC-
  • Member since:
    04-19-2011

View PostProject100, on Feb 13 2018 - 07:09, said:

 

Give it a try with setting turned down to 'Low'. It is still a visual improvement, though they could tone down the sparkly bits and overly saturated colors.

 

I updated the drivers for my card....

 

OH.MY.GOD. :amazed:

 

What a HUUUUUGE difference! Everything looks AWESOME! :medal:

 

First tried at medium setting and no problem.

 

went to high settings: no problem.

 

It's gonna work!!!!! :teethhappy:



teeton #36 Posted Feb 14 2018 - 07:52

    Corporal

  • Beta Testers
  • 17559 battles
  • 83
  • Member since:
    10-22-2010

View PostIRON___COFFIN, on Feb 09 2018 - 20:02, said:

On day one, when I zoomed in an another tank the screen went bright green and when I zoomed out it returned to normal detail. On day two this was not happening? So I am hoping it is fixed and will not return.

 

this bug is happening to me on 2/14. so still a problem.

Bavor #37 Posted Feb 14 2018 - 11:37

    Major

  • Players
  • 30128 battles
  • 2,549
  • Member since:
    04-21-2013

Those of you having graphics issues, do you have the latest graphics drivers?

 

Download the latest drivers from Nvidia here:

https://www.geforce.com/drivers

Choose Recommended/Certified as the option..  If those don't work then select All and use the newest ones.

 

Download the latest drivers from AMD here:

https://support.amd.com/en-us/download

 

 



Project100 #38 Posted Feb 14 2018 - 13:38

    First lieutenant

  • -Players-
  • 2694 battles
  • 678
  • [DHO3] DHO3
  • Member since:
    01-01-2016

View PostBlackstone, on Feb 13 2018 - 19:10, said:

 

I updated the drivers for my card....

 

OH.MY.GOD. :amazed:

 

What a HUUUUUGE difference! Everything looks AWESOME! :medal:

 

First tried at medium setting and no problem.

 

went to high settings: no problem.

 

It's gonna work!!!!! :teethhappy:

 

There you go! Congrats!

Blackstone #39 Posted Feb 14 2018 - 14:16

    Captain

  • -Players-
  • 14158 battles
  • 1,327
  • [-IGC-] -IGC-
  • Member since:
    04-19-2011

View PostProject100, on Feb 14 2018 - 07:38, said:

 

There you go! Congrats!

 

Thanks. I'm thinking at first "Nah! Can't be something as simple as a driver update, can it?"

Well, there ya go!



Jimmy132 #40 Posted Feb 14 2018 - 14:50

    Private

  • Players
  • 20369 battles
  • 4
  • [AGOGE] AGOGE
  • Member since:
    08-13-2013

View PostBlackstone, on Feb 14 2018 - 00:10, said:

 

I updated the drivers for my card....

 

OH.MY.GOD. :amazed:

 

What a HUUUUUGE difference! Everything looks AWESOME! :medal:

 

First tried at medium setting and no problem.

 

went to high settings: no problem.

 

It's gonna work!!!!! :teethhappy:

 

I was gonna say, I'm running a 960 on a 6700 i7 w/ 16 gigs of ram and went straight to maximum with no issues. You're not that far behind me. Glad you got it figured out.

 

But that no hit sound bug tho.... only bug I've noticed.


Edited by Jimmy132, Feb 14 2018 - 14:52.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users