Jump to content


Common Test 1.0 Bugs


  • Please log in to reply
51 replies to this topic

Blackstone #41 Posted Feb 14 2018 - 18:29

    Captain

  • -Players-
  • 12401 battles
  • 1,024
  • [-AK-] -AK-
  • Member since:
    04-19-2011

View PostJimmy132, on Feb 14 2018 - 08:50, said:

 

I was gonna say, I'm running a 960 on a 6700 i7 w/ 16 gigs of ram and went straight to maximum with no issues. You're not that far behind me. Glad you got it figured out.

 

But that no hit sound bug tho.... only bug I've noticed.

 

Yep, I've noticed that too. sometimes you hear it, others times you just hear the commander call out after the fact. Intermittent bug. 

DudeLebowski #42 Posted Feb 15 2018 - 23:25

    Private

  • -Players-
  • 3335 battles
  • 5
  • Member since:
    02-07-2015
Minimal graphic setting on the CT server for the new HD version of WoT are HORRENDOUS!!!!!   https://www.twitch.tv/videos/228029522

Lunatics_Fringe #43 Posted Feb 16 2018 - 05:52

    Staff sergeant

  • Players
  • 13333 battles
  • 322
  • Member since:
    08-25-2013
played the IS 7 several times tonight.  Experienced noticeable lag on Fisherman's wharf map

Blackstone #44 Posted Feb 16 2018 - 13:00

    Captain

  • -Players-
  • 12401 battles
  • 1,024
  • [-AK-] -AK-
  • Member since:
    04-19-2011

View PostDudeLebowski, on Feb 15 2018 - 17:25, said:

Minimal graphic setting on the CT server for the new HD version of WoT are HORRENDOUS!!!!!   https://www.twitch.tv/videos/228029522

 

At first, things looked like crap to me as well. Panicked, and then thought about updating drivers. Seemed to do the trick, plus they did an update to the server.

What is your rig?



Blackstone #45 Posted Feb 16 2018 - 13:02

    Captain

  • -Players-
  • 12401 battles
  • 1,024
  • [-AK-] -AK-
  • Member since:
    04-19-2011
Is anyone else getting the " hit not registering" bug as well? Meaning, when your tank is hit, but it only registers damage, not any sound or visual effects to notify you? I checked my settings and those effects are on.

DudeLebowski #46 Posted Feb 16 2018 - 14:20

    Private

  • -Players-
  • 3335 battles
  • 5
  • Member since:
    02-07-2015

View PostBlackstone, on Feb 16 2018 - 13:00, said:

 

At first, things looked like crap to me as well. Panicked, and then thought about updating drivers. Seemed to do the trick, plus they did an update to the server.

What is your rig?

 

Pretty old.  i3 with 8gigs ram.  But the drivers are up to date.  Motherboard video with 2gig memory assigned.  I would still think that at the MINIMUM WoT settings, the graphics would be better than what I showed in the video.  That example IS simply unplayable.  If that is an example of the "Minimum Graphic Settings" then what's the point in even having that setting??

Benaiah_1 #47 Posted Feb 16 2018 - 18:03

    Corporal

  • -Players-
  • 31120 battles
  • 11
  • [FD_UP] FD_UP
  • Member since:
    07-25-2014

Game will not load.

My normal WOT client is working fine.

 

When launching even in safe mod.  

Program minimizes can see in task bar but every time I alt-tab back screen is just black.

Even the preview on alt-t is black.

 

GTX760 - circa 2013

I7 - circa 2010

Win 7 - 8 gig ram

 

Encore reports game should run fine.

 

Thanks.



Thumper1313 #48 Posted Feb 17 2018 - 03:38

    Corporal

  • Players
  • 36938 battles
  • 13
  • Member since:
    06-25-2011

I've been playing arty, today. and I'm finding some things that are not usual.

  1. It seems that the flight time of the shells (ConquererGC, Bat-Chatillon 155-58) are taking much longer to fly than I am used to.
  2. Shells flying to the outside limits of the aiming circle are happening at a significantly higher rate.
  3. Shells that make a direct hit, but cause zero damage. Really? These should be called "duds." Frankly, as hard as it is to hit a vehicle with arty, there should not be any zero damage direct hits.

 

The new graphics are amazing. Even the change in the terrain makes the maps feel new, again. One issue I've run into is, during close combat with several enemy tanks, explosions cause a sort of flash blindness, that in a game maybe overkill realism.


Edited by Thumper1313, Feb 17 2018 - 03:39.


Tank_You_All #49 Posted Feb 20 2018 - 01:41

    Corporal

  • -Players-
  • 30521 battles
  • 12
  • [-23-] -23-
  • Member since:
    01-17-2015

The only real issue that I have is that compared to the main screen the mini map is entirely too dark.

 

Well I do also have another issue, it has to do with the invisible wall situation. I would like to be able to see these instead of having to play blind man running into traffic. I got killed a few times because I could not move through an area due to invisible walls. Put up real walls, rocks, cliffs but get rid of the invisible oh you can't go there walls. There is nothing more painful than getting vertical and shot or getting flipped by one of these.



Zombie_Snuggles #50 Posted Feb 20 2018 - 08:39

    Corporal

  • -Players-
  • 19243 battles
  • 40
  • Member since:
    12-23-2015
I played for the first time tonight. I will have to give better report in a later post because frankly I was too overwhelmed with everything new I have not experienced. The maps looked great though! 

Zombie_Snuggles #51 Posted Feb 21 2018 - 07:05

    Corporal

  • -Players-
  • 19243 battles
  • 40
  • Member since:
    12-23-2015

On Siegfried Line in the TVP T50/51 I suddenly noticed I was down over 500HP and never knew that I was under attack. Then on Glacier in the Super Conqueror I was down a little over half my HP and didn't realize it. In both these instances there was no sound from the hit or crew notification.

 

Maps look great though! :)

 

edit: I did have crew and module damage from the hits so that was working but I just didn't realize it until I noticed my tank was not responding properly.



Cannonfodder64nz #52 Posted Yesterday, 03:49 AM

    Corporal

  • Players
  • 18971 battles
  • 65
  • [NZAEF] NZAEF
  • Member since:
    10-15-2011

Re performance - other than the 300+ ms ping lags, I'm getting 60fps in ultra mode. Rig is an old P7-960 @3.8GHz, 6GB RAM, and a GTX960 Gaming 4GB graphics card - driver version 373.06, running Win7 x64.

I've only hit one real bug - on loading a battle on one game, I got the initial teams display up, then the game started, but I still had that initial teams 'display' bannered all over the top of the battle screen - during combat. The only key to clear it was the 'v' key - which removed all onscreen display other than the battlefield - then I got killed off before I could try anything else. :(






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users