Jump to content


No sound when you take damage


  • Please log in to reply
69 replies to this topic

_tankmaster_0014 #1 Posted Feb 09 2018 - 23:26

    Private

  • Players
  • 28069 battles
  • 8
  • Member since:
    11-12-2012
I got shot many times and there was no sound at all of the shell hitting, just the indicator on the screen

Steelewolf_2 #2 Posted Feb 09 2018 - 23:51

    Private

  • -Players-
  • 4388 battles
  • 2
  • [PSYCO] PSYCO
  • Member since:
    11-10-2017
Same here during Mountain Pass, didn't realize it either until last hit.  Log was created of damage being done but never heard, felt, or had any indication of taking damage.

dennisgun #3 Posted Feb 10 2018 - 00:45

    Private

  • Players
  • 4111 battles
  • 1
  • Member since:
    12-06-2013
I have the same promlem, I mainly rely on the sound so when ever i get hit once, im normally dead cause i dont know im beeing shoot at

TsarCidron #4 Posted Feb 10 2018 - 01:21

    Major

  • Players
  • 6749 battles
  • 7,727
  • [RAIDM] RAIDM
  • Member since:
    03-16-2012
The enemy is using silencers

RC_1140 #5 Posted Feb 10 2018 - 01:24

    Captain

  • Players
  • 57848 battles
  • 1,770
  • [-NHL-] -NHL-
  • Member since:
    06-13-2013
Same, about half the time I'm hit there is no sound whatsoever.

BLKMGK #6 Posted Feb 10 2018 - 01:31

    Corporal

  • Beta Testers
  • 16929 battles
  • 21
  • [_T4L_] _T4L_
  • Member since:
    01-15-2011
Experiencing this here too, no coorelation as to what's causing it. Sometimes I get sounds, most often I don't.

Bozalosc #7 Posted Feb 10 2018 - 07:54

    Corporal

  • -Players-
  • 1484 battles
  • 26
  • Member since:
    10-07-2016
Same was hit and no sound feedback or physical feedback, just the damage indicator popped up with the amount of damage.

Edited by Bozalosc, Feb 10 2018 - 07:55.


Death_Bot_3001 #8 Posted Feb 10 2018 - 17:41

    Corporal

  • -Players-
  • 17367 battles
  • 50
  • [FMM] FMM
  • Member since:
    05-17-2015
Same problem. this dosent happen all the time. It appears to happen mostly when being hit by HE, HESH, and HEAT rounds. 

dylanthebrick #9 Posted Feb 10 2018 - 20:12

    Private

  • Players
  • 1478 battles
  • 4
  • Member since:
    09-18-2013
I too have noticed that...

65max #10 Posted Feb 10 2018 - 20:29

    Private

  • -Players-
  • 25987 battles
  • 2
  • [N1N1] N1N1
  • Member since:
    12-13-2015

yes i see i am getting hit but do not hear it

 



oldiowaguy #11 Posted Feb 10 2018 - 20:44

    First lieutenant

  • Players
  • 22697 battles
  • 581
  • [4HIM3] 4HIM3
  • Member since:
    01-15-2013
Same here

Altwar #12 Posted Feb 10 2018 - 20:52

    Major

  • Players
  • 54220 battles
  • 3,417
  • [A-F] A-F
  • Member since:
    04-24-2011
I experienced the same on the Common Test Server for Cliffs.   Had 2/3s of my HP melted off my tank before I realized someone was shooting me.

Steelewolf_2 #13 Posted Feb 10 2018 - 23:24

    Private

  • -Players-
  • 4388 battles
  • 2
  • [PSYCO] PSYCO
  • Member since:
    11-10-2017
Paid attention and main issue seems to be distance.  If your shot from a distance, other than damage log, and occasionally the hit direction indicator, you sometimes hear no sound of getting hit.  Pretty major deal when you rely on sound to indicate being hit.  Doesn't seem to happen when hit at close range, at least not to me.  Reply if having sound issues at close range too, or if close range not an issue.  Programming wise makes a difference.

sypheri #14 Posted Feb 11 2018 - 00:25

    Private

  • Players
  • 10427 battles
  • 1
  • Member since:
    11-24-2012
Same problem here. Time you realize  you are taking DMG you are dead or all but. And like many of you I use sound to know when I am taking DMG. So this will be a big problem if this stays current all the way to live release.

Kvothe_the_Kingkiller #15 Posted Feb 11 2018 - 00:52

    Private

  • Players
  • 12859 battles
  • 1
  • [AWOO] AWOO
  • Member since:
    04-05-2014
Same. I was like wow, no one is penning me! Then I blew up and was so confused.

thelastNumenorean #16 Posted Feb 11 2018 - 00:55

    Private

  • -Players-
  • 14594 battles
  • 1
  • Member since:
    09-18-2013

I am having the same issue, no sound of impact.

Having to look at health bar to know if I am taking damage.

This needs fixed before 1.0 goes live.

I'm not completely positive yet, but it appears that the bug is with vehicles that are not originally in my garage, but ones that I'm trying out on the test server.


Edited by thelastNumenorean, Feb 11 2018 - 01:33.


Brick_Channel4NewsTeam #17 Posted Feb 11 2018 - 02:42

    Private

  • -Players-
  • 5902 battles
  • 1
  • Member since:
    09-11-2015
did not have this problem yesterday, but i have it today. doing just fine, holding the flank, next thing i know half of my health was gone and the game didnt make a sound, show an explosion, or anything.

Panzercross #18 Posted Feb 11 2018 - 03:31

    Sergeant

  • Players
  • 23111 battles
  • 151
  • [O-VER] O-VER
  • Member since:
    06-07-2012
Same Issue except it is selective. Inside sniper mode it happens half the time, but outside sniper mode the sound event doesn't play.

Efiestos #19 Posted Feb 11 2018 - 03:57

    Private

  • -Players-
  • 4753 battles
  • 1
  • Member since:
    08-07-2016
same happened to me, no sound when take damage, in all the maps i played

Wla_the_Impaler #20 Posted Feb 11 2018 - 11:32

    Private

  • Players
  • 27747 battles
  • 4
  • Member since:
    12-08-2012
Same! coulpe of times no sound during full hit. Furthermore, something I noticed and was remarkable in several games. Shooting the FV4005 with the 705a with gold rounds resulted many times in bounces on armor!!!!!!! The FV4005 has no armor! This happend many times now. Maybe gameplay but it happend many times now.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users