Jump to content


Can not play new 1.0


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Tach13 #1 Posted Feb 16 2018 - 06:51

    Corporal

  • Players
  • 51621 battles
  • 39
  • [AZF] AZF
  • Member since:
    09-27-2013
Loaded the Common Test for version 1.0, and within 20 seconds of playing I felt nauseous.  I will try again tomorrow to see if it settings can make it better but if not, then I hope Wargaming has a refund for the 400+ days of premium time I have.  There are many games I cannot play and I cannot watch 3D movies because this happens, and I'd hate to have to give up this game if there is not a way out of this.

Augustus_Sohn #2 Posted Feb 16 2018 - 07:25

    First lieutenant

  • -Players-
  • 2480 battles
  • 756
  • [WCTNT] WCTNT
  • Member since:
    06-27-2014
That sucks. Is it because of the graphics? 

ImaKillYou #3 Posted Feb 16 2018 - 07:51

    Captain

  • Players
  • 26871 battles
  • 1,107
  • [-GENT] -GENT
  • Member since:
    04-25-2011
No refunds bro.

fred_632 #4 Posted Feb 16 2018 - 14:39

    Sergeant

  • -Players-
  • 5895 battles
  • 179
  • Member since:
    09-15-2015

View PostTach13, on Feb 16 2018 - 05:51, said:

Loaded the Common Test for version 1.0, and within 20 seconds of playing I felt nauseous.  I will try again tomorrow to see if it settings can make it better but if not, then I hope Wargaming has a refund for the 400+ days of premium time I have.  There are many games I cannot play and I cannot watch 3D movies because this happens, and I'd hate to have to give up this game if there is not a way out of this.

 

Go into settings you'll see there's a new mouse effect setting they implemented for some reason, happened to me as well, loaded into garage after a few seconds I felt sick played around found the setting disabled it and I felt a little better.

 

fWTCac3.png

 

See if that helps



MacDaddyMatty #5 Posted Feb 16 2018 - 14:40

    Major

  • -Players-
  • 24721 battles
  • 5,773
  • [D-DAY] D-DAY
  • Member since:
    10-07-2016

View Postfred_632, on Feb 16 2018 - 08:39, said:

 

Go into settings you'll see there's a new mouse effect setting they implemented for some reason, happened to me as well, loaded into garage after a few seconds I felt sick played around found the setting disabled it and I felt a little better.

 

fWTCac3.png

 

See if that helps

 

Good catch! +1




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users