Jump to content


Can't log in to WoT website anymore.


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

Kirino_315 #1 Posted Mar 10 2018 - 04:44

    Sergeant

  • Players
  • 28911 battles
  • 239
  • Member since:
    09-18-2013

Whenever I try to log in to World of Tanks website I just get "failed to log in. try again". I can log in to Warships and Warplanes no problem but not Tanks. This has been going on for over a month now. Just wondering what the deal is or if they are even aware of it? Maybe I'm the only one with this problem??

Attached Files

  • Attached File   failedlogin.PNG   31.02K


BattlecryGWJ #2 Posted Mar 10 2018 - 04:55

    Major

  • Players
  • 37001 battles
  • 7,400
  • [RSRDD] RSRDD
  • Member since:
    12-20-2011
I've had the same error message, though I generally haven't found it to be too much of an issue as I don't have any issues logging into the forum or other areas of the site (such as the premium shop).

Lethalhavoc #3 Posted Mar 10 2018 - 04:57

    Major

  • Players
  • 38720 battles
  • 11,684
  • Member since:
    01-18-2013
Have you tried clearing your browser cache?

Kirino_315 #4 Posted Mar 10 2018 - 05:13

    Sergeant

  • Players
  • 28911 battles
  • 239
  • Member since:
    09-18-2013

View PostBattlecryGWJ, on Mar 09 2018 - 20:55, said:

I've had the same error message, though I generally haven't found it to be too much of an issue as I don't have any issues logging into the forum or other areas of the site (such as the premium shop).

Yeah same here exactly. Just find it odd that I have no problems at all on the Warships or Warplanes websites.

 

View PostLethalhavoc, on Mar 09 2018 - 20:57, said:

Have you tried clearing your browser cache?

Yes my cache clears whenever I close my browser. And once again it's just odd that it's only Tanks, not Warships or Warplanes websites.



Lethalhavoc #5 Posted Mar 10 2018 - 05:15

    Major

  • Players
  • 38720 battles
  • 11,684
  • Member since:
    01-18-2013

Hmm, strange i'm not having any issues with it?

Have you tried Ctrl+F5 if that fails try opening it with a different browser.



IX_Zann #6 Posted Mar 10 2018 - 05:23

    First lieutenant

  • Players
  • 42996 battles
  • 916
  • Member since:
    04-23-2012
http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/wgcheck/WGCheck_EN.zip

Kirino_315 #7 Posted Mar 10 2018 - 05:31

    Sergeant

  • Players
  • 28911 battles
  • 239
  • Member since:
    09-18-2013

View PostLethalhavoc, on Mar 09 2018 - 21:15, said:

Hmm, strange i'm not having any issues with it?

Have you tried Ctrl+F5 if that fails try opening it with a different browser.

 

Tried Ctrl+F5 no change. I can log in and out of Warships and Warplanes and they take me right to the Wargaming Log in page. I can be logged in on both Warships and Warplanes and go to Tanks and not be able to log in there. I can go to the forums and premium shop in Tanks and log in, just not from the website page. Yeah it's just weird.

Edited by ryuuto, Mar 10 2018 - 05:34.


Ericmopar #8 Posted Mar 10 2018 - 05:32

    First lieutenant

  • Players
  • 1235 battles
  • 511
  • Member since:
    04-10-2017

I had that problem a couple of months ago. It was weird, I can't remember if it was Blitz or PC, but I couldn't get into one of them, so I would log into the other website then go to the one I couldn't directly log into through the links at the top of the pages.

It seems like I had to clear my FireFox History, Cookies etc.

 

I remember now, for me it was after a Firefox update. It somehow crossed some stuff up.

Since Firefox and Chrome have been using the same basic core programing, I could see it affecting Chrome too.



rockbutcher #9 Posted Mar 10 2018 - 06:22

    Major

  • Players
  • 25293 battles
  • 2,415
  • [BSQ] BSQ
  • Member since:
    03-06-2015
Maybe your were banned for anime?

heavymetal1967 #10 Posted Mar 10 2018 - 06:46

    Major

  • Players
  • 83639 battles
  • 29,911
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

Have had the same issue recently.  Tried to login on the main site and was already logged into the forum and wouldn't log in automatically or if I hit the log in button.  Was trying to access account management.  Tried the link at the top of the forum and still wouldn't log into the main page.

 

Ended up going through the prem shop to access account management.

 

I run Firefox and tbh since I found a work around I didn't try another browser, but I routinely run CCleaner to clear my cache, etc..

 

 



heavymetal1967 #11 Posted Mar 10 2018 - 06:49

    Major

  • Players
  • 83639 battles
  • 29,911
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

View PostEricmopar, on Mar 09 2018 - 23:32, said:

I had that problem a couple of months ago. It was weird, I can't remember if it was Blitz or PC, but I couldn't get into one of them, so I would log into the other website then go to the one I couldn't directly log into through the links at the top of the pages.

It seems like I had to clear my FireFox History, Cookies etc.

 

I remember now, for me it was after a Firefox update. It somehow crossed some stuff up.

Since Firefox and Chrome have been using the same basic core programing, I could see it affecting Chrome too.

 

Indeed seems like it may be a FF issue.

 

Cause I just got in through Chrome no issue.

 

Are you running Firefox?  If so it may be the culprit.  Also my FF settings don't store any history and clears my cookies when I close the browser, so that may be it.  I'll log off and run CCleaner as well to check and edit accordingly.



heavymetal1967 #12 Posted Mar 10 2018 - 07:00

    Major

  • Players
  • 83639 battles
  • 29,911
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

Forget the edit as it won't show new.

 

Definitely seems to be a Firefox issue.  Logged off, closed Mozilla and ran CCleaner and still can't get into it through the mainpage.  And I seldom log into the main page directly as I'm usually logged into the forum, so what was really weird was I got the failed to login message directly and never got the page to enter my login information.

 

And running the latest FF build - Quantum 58.0.2.

 

 



Isola_di_Fano #13 Posted Mar 10 2018 - 07:09

    Major

  • Players
  • 25157 battles
  • 4,362
  • Member since:
    11-05-2012

Same problem here ... but I did login yesterday in WoT whithout any issue ?

Annoying ... and I don't have anime so I'm clear on that one !



ZYKLOP_ #14 Posted Mar 10 2018 - 07:56

    Captain

  • Players
  • 31437 battles
  • 1,577
  • [WTAPZ] WTAPZ
  • Member since:
    08-27-2011

Yes, I am having this issue. I use Firefox and can't access the main page. No problem logging at the shop, forums etc. It has only started in the last week.

 

Anyone know the fix?

 

 



Isola_di_Fano #15 Posted Mar 10 2018 - 17:51

    Major

  • Players
  • 25157 battles
  • 4,362
  • Member since:
    11-05-2012

Must been something with WoT NA as I successfully logged into the EU website, and still cant log into WoT NA website.

 

I used the same computer and Firefox to log into both NA and EU ... ?



Kirino_315 #16 Posted Mar 10 2018 - 20:37

    Sergeant

  • Players
  • 28911 battles
  • 239
  • Member since:
    09-18-2013
I use Firefox and CCleaner as well so it sounds like it must be a FF issue as you all are saying. But it could be anime too. Maybe it's the combination? I wonder why it only give problems with the Tanks site and not the others? Oh well, I can log in from forums or premium shop to get around it. At least I know it's not just me!

Sir_Titmouse #17 Posted Mar 11 2018 - 03:21

    Corporal

  • Players
  • 34530 battles
  • 40
  • [SOFA-] SOFA-
  • Member since:
    06-19-2014

I use Firefox and CCleaner as well.

 

Can not login to https://worldoftanks.com/ ONLY.

All other related websites including WoWp, WoWs are fine, such as Support, Forum, Store. Can login to https://na.wargaming...shop/wot/main/.

 

Login fails with handshake here ...

Waiting .... cspreport.wargaming.net....

 

Wonder if this is a popup for player violation!

 



Sir_Titmouse #18 Posted Mar 11 2018 - 03:34

    Corporal

  • Players
  • 34530 battles
  • 40
  • [SOFA-] SOFA-
  • Member since:
    06-19-2014

Welcome to nginx!

If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.

For online documentation and support please refer to nginx.org.
Commercial support is available at nginx.com.

Thank you for using nginx.

 

Is cspreport.wargaming.net

 



Ericmopar #19 Posted Mar 11 2018 - 10:56

    First lieutenant

  • Players
  • 1235 battles
  • 511
  • Member since:
    04-10-2017

View Postheavymetal1967, on Mar 09 2018 - 21:49, said:

 

Indeed seems like it may be a FF issue.

 

Cause I just got in through Chrome no issue.

 

Are you running Firefox?  If so it may be the culprit.  Also my FF settings don't store any history and clears my cookies when I close the browser, so that may be it.  I'll log off and run CCleaner as well to check and edit accordingly.

 

I'm running Firefox, although I haven't had a log in issue in months now.

I'm trying to remember if I actually just cleared the history and caches or if I finally did a clean install of Firefox.

I'm having some weird issues that I never had before with FF. One is icons for website shortcuts getting mixed up with each other.



Darkjedi_white #20 Posted Apr 01 2018 - 11:33

    Corporal

  • Players
  • 14016 battles
  • 84
  • Member since:
    03-31-2012
Same here with firefox. ANy other browser i can log into. Only WOT. but can go to premium shop and log in there, but if i go out of it to WOT website i am logged out.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users