Jump to content


Update 1.0 - Post Issues Here Versus Threads for 9.2x


  • Please log in to reply
147 replies to this topic

black_colt #1 Posted Mar 21 2018 - 15:44

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015

The intent of this Forum post to have a place where all issues related to Update 1.0 are posted versus using [old] Forum threads so that the WoT Mac Wrapper community can quickly look and help resolve.

 

 



Luciano_Bradley #2 Posted Mar 21 2018 - 15:51

    First lieutenant

  • -Players-
  • 73992 battles
  • 631
  • [DD-S] DD-S
  • Member since:
    11-10-2014

 

The 2x daily experience bonus is missing on all tanks ran 3/20 

 



black_colt #3 Posted Mar 21 2018 - 15:55

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015
Not familiar with this - have you raised a Support Ticket?

Fox_Maven #4 Posted Mar 21 2018 - 15:57

    Corporal

  • Players
  • 9733 battles
  • 10
  • [ASSA] ASSA
  • Member since:
    05-12-2013

i keep crashing upon entering the garage... i deleted all mods associated with the garage and tried again. crashed again. so i ran it in safe mode to disable all mods and it is still crashing to desktop upon entering the garage... any ideas other than full uninstall and reinstall?



Fox_Maven #5 Posted Mar 21 2018 - 15:59

    Corporal

  • Players
  • 9733 battles
  • 10
  • [ASSA] ASSA
  • Member since:
    05-12-2013
ugh wrong thread... sry... disregard

Skoolie72 #6 Posted Mar 21 2018 - 15:59

    Corporal

  • Players
  • 25788 battles
  • 11
  • [TAURI] TAURI
  • Member since:
    12-29-2013

Can not connect to the server with 1.0

Have tried safe mode as well with same results

 

Anyone else having this issue today?

 


Edited by Skoolie72, Mar 21 2018 - 16:01.


ken9545 #7 Posted Mar 21 2018 - 16:16

    Private

  • Players
  • 22208 battles
  • 7
  • [CANAM] CANAM
  • Member since:
    01-07-2013

In 4K with all eye candy on max 1.0 is awesome, I cannot describe the visual improvement in 1.0, wonderful good work and ty

 

1 question: How do I get rid of the mid screen graphics setting link



black_colt #8 Posted Mar 21 2018 - 17:09

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015

View PostFox_Maven, on Mar 21 2018 - 06:57, said:

i keep crashing upon entering the garage... i deleted all mods associated with the garage and tried again. crashed again. so i ran it in safe mode to disable all mods and it is still crashing to desktop upon entering the garage... any ideas other than full uninstall and reinstall?

 

If Safe Mode is not working then full un-install and re-install the best method.

 

Recommend that you use the Studly Utility from dstud208 for this.  After un-installing with Studly Utility go to [Documents] and manually delete the [WoT] folder and empty the trash.

 

NOTE: Un-installing deletes your [Replays] folder - make sure you back that folder up if you want to keep your replays.



black_colt #9 Posted Mar 21 2018 - 17:11

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015

View Postken9545, on Mar 21 2018 - 07:16, said:

In 4K with all eye candy on max 1.0 is awesome, I cannot describe the visual improvement in 1.0, wonderful good work and ty

 

1 question: How do I get rid of the mid screen graphics setting link

 

Good to know - will take a look later on my late-2015 27-inch iMac 5K Retina ...

 

IIRC that was an issue from the Common Test server - would have thought that they would have fixed it prior to release.  Recommend raising a Support Ticket with CodeWeavers - https://www.codeweav...tact-us#support



Giliath #10 Posted Mar 21 2018 - 17:35

    Private

  • Players
  • 17226 battles
  • 2
  • [FD_UP] FD_UP
  • Member since:
    02-23-2012

Hello there,

 

after updating, my game crashes while loading (before login screen). It goes a bit above 50% on the bar and just stops.

 

I used the Studly Utility to reset the Wrapper and Disable Torrents as was recommended on another post, but it still crashes.

 

Any ideas? :P



tod914 #11 Posted Mar 21 2018 - 17:37

    Major

  • Players
  • 58566 battles
  • 4,172
  • Member since:
    12-23-2013
The Italians forgot to show up for battle.

DrXiu #12 Posted Mar 21 2018 - 18:02

    Private

  • -Players-
  • 6290 battles
  • 2
  • [H8-ME] H8-ME
  • Member since:
    06-28-2014

View PostGiliath, on Mar 21 2018 - 17:35, said:

Hello there,

 

after updating, my game crashes while loading (before login screen). It goes a bit above 50% on the bar and just stops.

 

I used the Studly Utility to reset the Wrapper and Disable Torrents as was recommended on another post, but it still crashes.

 

Any ideas? :P

 

having the same problem here

 



Tanker_Tiger #13 Posted Mar 21 2018 - 18:06

    Private

  • -Players-
  • 23263 battles
  • 3
  • [LYB] LYB
  • Member since:
    11-21-2015

View PostGiliath, on Mar 21 2018 - 17:35, said:

Hello there,

 

after updating, my game crashes while loading (before login screen). It goes a bit above 50% on the bar and just stops.

 

I used the Studly Utility to reset the Wrapper and Disable Torrents as was recommended on another post, but it still crashes.

 

Any ideas? :P

 

Mine just stopped at this screen and could not play the game. what is going on?

KnineArmored #14 Posted Mar 21 2018 - 18:10

    Private

  • -Players-
  • 33883 battles
  • 5
  • Member since:
    11-27-2015

View PostTanker_Tiger, on Mar 21 2018 - 18:06, said:

 

Mine just stopped at this screen and could not play the game. what is going on?

 

Same problem here, too.

black_colt #15 Posted Mar 21 2018 - 18:16

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015

View PostGiliath, on Mar 21 2018 - 08:35, said:

Hello there,

 

after updating, my game crashes while loading (before login screen). It goes a bit above 50% on the bar and just stops.

 

I used the Studly Utility to reset the Wrapper and Disable Torrents as was recommended on another post, but it still crashes.

 

Any ideas? :P

 

Try [World of Tanks] [Troubleshooting] [Slap WoT in the Face] 

joneyone #16 Posted Mar 21 2018 - 18:16

    Private

  • Players
  • 12844 battles
  • 2
  • Member since:
    09-08-2013
Same problem. Client freezes at the launch screen after about 55%

black_colt #17 Posted Mar 21 2018 - 18:17

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015

View PostTanker_Tiger, on Mar 21 2018 - 09:06, said:

 

Mine just stopped at this screen and could not play the game. what is going on?

 

View PostKnineArmored, on Mar 21 2018 - 09:10, said:

 

Same problem here, too.

 

Try [World of Tanks] [Troubleshooting] [Reset Wrapper] with the Studly Utility.

black_colt #18 Posted Mar 21 2018 - 18:17

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,688
  • Member since:
    01-11-2015

View Postjoneyone, on Mar 21 2018 - 09:16, said:

Same problem. Client freezes at the launch screen after about 55%

 

Try [World of Tanks] [Troubleshooting] [Reset Wrapper] with the Studly Utility. 
 


entenfliegen_1 #19 Posted Mar 21 2018 - 18:26

    Private

  • -Players-
  • 8430 battles
  • 3
  • Member since:
    07-13-2017

Tried Studly Utility: first, disabled torrents - no luck. Next, reset wrapper - still no luck. Tried slapping it in the face - no luck. 

Finally tried safe mode - still not launching.

The loading bar goes to about 65% and just stops.

I expected there to be a hangup, so I'm not shocked - just disappointed.



Winter67uk #20 Posted Mar 21 2018 - 18:31

    Private

  • Players
  • 26525 battles
  • 6
  • [J4F] J4F
  • Member since:
    03-08-2011

View Postentenfliegen_1, on Mar 21 2018 - 17:26, said:

Tried Studly Utility: first, disabled torrents - no luck. Next, reset wrapper - still no luck. Tried slapping it in the face - no luck. 

Finally tried safe mode - still not launching.

The loading bar goes to about 65% and just stops.

I expected there to be a hangup, so I'm not shocked - just disappointed.

 

View Postjoneyone, on Mar 21 2018 - 17:16, said:

Same problem. Client freezes at the launch screen after about 55%

 

^ Same

 

  Model Name:    MacBook Air

  Model Identifier:    MacBookAir7,2

  Processor Name:    Intel Core i5

  Processor Speed:    1.6 GHz

  Number of Processors:    1

  Total Number of Cores:    2

  L2 Cache (per Core):    256 KB

  L3 Cache:    3 MB

  Memory:    8 GB

  Boot ROM Version:    MBA71.0171.B00

  SMC Version (system):    2.27f2

 

 


Edited by Winter67uk, Mar 21 2018 - 18:44.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users