Jump to content


Why is BIA not working on my T25E5?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Funkman111 #1 Posted Apr 17 2018 - 05:35

    Sergeant

  • Players
  • 17206 battles
  • 118
  • [SIMP] SIMP
  • Member since:
    07-14-2013

I recently got the T26E5 in a Christmas box and have been playing it a lot lately.

 

I thought I had BIA trained to 100% on all crew, then I realised I did not.


Some crew are from T57, some are from T34 and some had to be trained just for this tank.

 

I went back and checked and all crew now have BIA trained to 100% including my female commander.

 

Reload time is 6.08. I checked on tanks.gg and with my loadout and BIA reload should be 5.94, so for some reason BIA is not coming into effect.

 

I was under the impression that female BIA now mixed with male BIA so it should be working.


Can anyone help me understand what is going wrong? I can provide pictures of all my crew skills if needed.



Scorpiany #2 Posted Apr 17 2018 - 05:49

    Major

  • -Players-
  • 32618 battles
  • 12,070
  • [N1NJA] N1NJA
  • Member since:
    06-27-2013

tanks.gg doesn't give you exact numbers; sometimes it's off.

 

Easiest way to check is in-game. Remove one of the BIA crew members, switch tanks (Because of the bug that stops in-game stats from updating until you click away), then go back to the T26E5. You should see the reload time increase once you've removed the BIA crew member.



Funkman111 #3 Posted Apr 17 2018 - 05:51

    Sergeant

  • Players
  • 17206 battles
  • 118
  • [SIMP] SIMP
  • Member since:
    07-14-2013

Oh lol.


You nailed it, I needed to switch tanks and now the reload timer has updated so BIA is working fine.


Thanks.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users