Jump to content


Server Problems With Advances?

Advances Strongholds

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

YANKEE137 #1 Posted Apr 29 2018 - 04:31

    Major

  • -Players-
  • 9191 battles
  • 2,506
  • [6-ACR] 6-ACR
  • Member since:
    08-17-2015
We just sat waiting, and waiting for our games. Then got notices that we didn't show. Nice Job !

Tyrantzz #2 Posted Apr 29 2018 - 04:36

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21263 battles
  • 316
  • [ASSA] ASSA
  • Member since:
    03-05-2016
Were you guys filled up? Saw some issues on the global map earlier as well with battles being lost before they even started so servers might be funky tonight

YANKEE137 #3 Posted Apr 29 2018 - 04:41

    Major

  • -Players-
  • 9191 battles
  • 2,506
  • [6-ACR] 6-ACR
  • Member since:
    08-17-2015

They are. We got messages from other clans. Lots of us getting warnings and penalties for not showing, despite being all qued up.

 



CptSangre222 #4 Posted Apr 29 2018 - 05:04

    Private

  • Players
  • 27125 battles
  • 3
  • [IXGD] IXGD
  • Member since:
    07-02-2013

this same problem just occured in our t10 advances tonight twice in a row and we got two no shows as well as the other clan got the same

is this a problem with the servers or with the general program

does anyone know

 

 



Slone #5 Posted Apr 29 2018 - 05:22

    First lieutenant

  • Players
  • 18473 battles
  • 730
  • [DD-S] DD-S
  • Member since:
    05-30-2011
It happens from time to time in Advances. After a battle you get 'loading data' or something at the top of the screen. So what you have to do is leave the Advance and then rejoin. Happend to us tonight but we got all the players with the problem out and back in before the next battle.

CptSangre222 #6 Posted Apr 29 2018 - 22:08

    Private

  • Players
  • 27125 battles
  • 3
  • [IXGD] IXGD
  • Member since:
    07-02-2013

sent a ticket into wargaming and was told it was a problem with the players on the team not the game. does anyone thinks that all of the clans and the players are at fault or is it just that the developers wont admit there is an issue with the advances

they were very flipant about the issue and dont seem to care that there are bugs in the program

has anyone else gotten the same response from the developers?



FredFlankstone #7 Posted Apr 30 2018 - 13:12

    Sergeant

  • -Players-
  • 10567 battles
  • 194
  • [EXIL3] EXIL3
  • Member since:
    06-29-2014

Saturday night the same thing happened to my clan said loading data in our tier ten advances this is what they said 

 

Thank you for contacting Wargaming Support!

In clan matches, such as advances, if one of the player in your team or the other team, fails to load into the game, for reasons like game client crashes or disconnection, the match will not continue to load.
Thank you for contacting Wargaming Support!

In clan matches, such as advances, if one of the player in your team or the other team, fails to load into the game, for reasons like game client crashes or disconnection, the match will not continue to load.Thank you for contacting Wargaming Support!

In clan matches, such as advances, if one of the player in your team or the other team, fails to load into the game, for reasons like game client crashes or disconnection, the match will not continue to load.

Please make sure that your clan mates are not having technical difficulties on their game client.

I hope this answers your inquiry commander!

Please make sure that your clan mates are not having technical difficulties on their game client.

I hope this answers your inquiry commander!
Please make sure that your clan mates are not having technical difficulties on their game client.

I hope this answers your inquiry commander!



SGarv #8 Posted Apr 30 2018 - 13:22

    Sergeant

  • Players
  • 37102 battles
  • 117
  • [CARTL] CARTL
  • Member since:
    09-05-2012

View PostSlone, on Apr 29 2018 - 05:22, said:

It happens from time to time in Advances. After a battle you get 'loading data' or something at the top of the screen. So what you have to do is leave the Advance and then rejoin. Happend to us tonight but we got all the players with the problem out and back in before the next battle.

 

This is very difficult getting all the players back into the Advance in the two minutes allowed. We got the "Loading Data" in a regular Stronghold battle too.

Slone #9 Posted May 01 2018 - 01:07

    First lieutenant

  • Players
  • 18473 battles
  • 730
  • [DD-S] DD-S
  • Member since:
    05-30-2011

View PostSGarv, on Apr 30 2018 - 07:22, said:

 

This is very difficult getting all the players back into the Advance in the two minutes allowed. We got the "Loading Data" in a regular Stronghold battle too.

 

Just the players who get the 'loading data' message have to leave and return, not everyone. But yeah, it's a PITA getting people out and back in, and picking tanks in the time between battles.





Also tagged with Advances, Strongholds

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users