Jump to content


Client crashs on startup


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Shpotee #1 Posted May 17 2018 - 18:23

    Corporal

  • Beta Testers
  • 22496 battles
  • 56
  • Member since:
    07-19-2010

My client keeps crashing to desktop when starting up on 'Updating the Garage'. It was the same with the previous mini-patch.Anyone experiencing this problem?



Bad_Oedipus #2 Posted May 17 2018 - 18:29

    Captain

  • -Players-
  • 38080 battles
  • 1,229
  • Member since:
    08-09-2014
I have the same issue as well.  Additionally, game crashes to desktop when a battle starts, sometimes right after a battle.  I've sine it ever since 1.0 came out.

Awestryker #3 Posted May 17 2018 - 19:25

    Major

  • Players
  • 25184 battles
  • 2,697
  • Member since:
    01-15-2013
Clear out all mods, play again in vanilla a few times, if no crashes in vanilla, then its mods... 

bilzbobaggins #4 Posted May 17 2018 - 19:30

    First lieutenant

  • Players
  • 40298 battles
  • 670
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    12-21-2013
Have you run the integrity check?

Shpotee #5 Posted May 17 2018 - 19:54

    Corporal

  • Beta Testers
  • 22496 battles
  • 56
  • Member since:
    07-19-2010

Ran the integrity check, deleted the res_mods folder, yet the client crashes as before. 

Like the last time, I'll have to install the entire client from scratch. Some 14GB of download, thanks WG, getting better and better. Maybe I'll even buy the premium KV2 to show my admiration. 



Bad_Oedipus #6 Posted May 17 2018 - 19:59

    Captain

  • -Players-
  • 38080 battles
  • 1,229
  • Member since:
    08-09-2014
Crashed right after latest update, before mod installation.  Error occurred during Account or Store Sync.  I'm willing to bet your life it's an unhandled exception during call to the server, verifying tank for the user.  Sometimes it takes few re-starts before I'm able to play the game.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users