Jump to content


Binos Camo Frontline


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

DPJoseyWales0331 #1 Posted May 17 2018 - 20:48

    Corporal

  • -Players-
  • 6045 battles
  • 40
  • [DP] DP
  • Member since:
    01-02-2016

Binoculars and camouflage not loading randomly in frontline games and the elevated aiming bug

starting to drive me nuts



NutrientibusMeaGallus #2 Posted May 17 2018 - 21:00

    Major

  • Players
  • 19382 battles
  • 4,902
  • [FILOX] FILOX
  • Member since:
    10-26-2012
Gunrection isn't a bug it's a feature...... :trollface:

Steel211 #3 Posted May 23 2018 - 04:26

    Private

  • Players
  • 12926 battles
  • 2
  • Member since:
    11-15-2011

I have the same problem in Frontline but sometimes have been able to get equipment to work by not selecting any combat reserves at all, it's random though. Appears the UDES and Strv S1 however, equipment never / rarely engages regardless if combat reserves are enabled or not. I also experience the elevated aiming issue frequently.

 

Other notes:

I recently upgraded my system to an SSD Windows/Gaming drive so the OS is fresh as is the game install but checked and repaired game integrity anyway using the launcher. Un-mounting and re-mounting the equipment has no noticeable effect but I've developed the habit of doing it anyway out of frustration. No mods.


Edited by Steel211, May 23 2018 - 08:07.


XturbohawkX #4 Posted May 25 2018 - 21:22

    Sergeant

  • -Players-
  • 21687 battles
  • 122
  • [WARHK] WARHK
  • Member since:
    02-14-2017
It appears the wrong equipment sometimes is on the wrong tanks. It is very random. Annoying as hell too.
 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users