Jump to content


(BASEAPP_CRASH) - (ARENA_CREATION_FAILURE)

(BASEAPP_CRASH) (ARENA_CREATION_FAILURE)

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

P0NYTANK #1 Posted Jun 11 2018 - 18:26

    Sergeant

  • Players
  • 36469 battles
  • 172
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    07-31-2013

Well WoT NA its complete broken (literally) today, WG plz Fix it u.u

 

You get kicked in the middle of the match...

 

 



Heat_Stroke #2 Posted Jun 11 2018 - 18:27

    Corporal

  • Players
  • 25727 battles
  • 12
  • Member since:
    02-16-2014
Yup same thing. Been pitched out of about every other battle.

WOLPERTINGER_ #3 Posted Jun 11 2018 - 18:28

    Staff sergeant

  • Players
  • 26060 battles
  • 378
  • [-TDU-] -TDU-
  • Member since:
    08-09-2013
same here....Smile_sceptic.gif

Zup77 #4 Posted Jun 11 2018 - 18:29

    Staff sergeant

  • Players
  • 41995 battles
  • 464
  • Member since:
    08-10-2013
Sorry just posted same thing wasting everyone's time. At least it isn't just me.

Blackhorse_One_ #5 Posted Jun 11 2018 - 18:30

    Captain

  • -Players-
  • 2373 battles
  • 1,237
  • [HHT] HHT
  • Member since:
    12-30-2017

Known issue .... BASEAPP_CRASH .... (started sometime around 0700 hrs EST ??)

 

Server-side, WG is aware of it

 

Glad I didn't spend any money today

 


Edited by Blackhorse_One_, Jun 11 2018 - 18:30.


HENRYOFORANGE #6 Posted Jun 11 2018 - 18:32

    Staff sergeant

  • Players
  • 9622 battles
  • 259
  • [DEVON] DEVON
  • Member since:
    08-14-2011
why is this a thing? why cant wargaming at least keep their servers stable?!

Tedsc #7 Posted Jun 12 2018 - 05:17

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 27219 battles
  • 475
  • Member since:
    10-14-2015
is this unique to NA or happening on EU and RU too?

themusgrat #8 Posted Jun 12 2018 - 05:34

    Captain

  • Beta Testers
  • 29120 battles
  • 1,108
  • [D-O-S] D-O-S
  • Member since:
    10-14-2010
Are we not getting credit for any of these battles?

Kilroy__WasHere #9 Posted Jun 12 2018 - 07:41

    Corporal

  • -Players-
  • 15327 battles
  • 20
  • Member since:
    06-14-2015

I've had several crashes both today and over the weekend where coming out battle results in the client hanging up and the "garage" area doesn't appear.  Once I had the back ground audio, but that was it.  Does that fit with some of what others are experiencing?

 

I had to reboot via the good old power button.

 

I haven't had a crash going into a battle recently.  fingers-crossed

 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users