Jump to content


Game Minimizes and has to be force closed by task manager after launch


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

150_NoLimit_NLMB #1 Posted Jun 13 2018 - 05:55

    Corporal

  • Players
  • 14992 battles
  • 35
  • [SCHSM] SCHSM
  • Member since:
    02-17-2012

Don't even get to the login screen and it minimizes the game and I have to close it via task manager. Since I know the question's coming, yes I use mods (I know how dare I use those things that intelligent people coded for EVERYONE to use). I use solo's modpack and this all started after I deleted the wargaming.net folder in %appdata%. I did this because I was starting to load late into games a lot again and last time I fixed it by deleting the same folder. I've run it in safe mode and the game runs fine but I really just wanna know why it's doing this with mods when it was working perfectly fine before with mods. and i've checked integrity and safe results.

 

 Capture.PNG



Animul #2 Posted Jun 13 2018 - 06:02

    Staff sergeant

  • Players
  • 20095 battles
  • 277
  • [LONER] LONER
  • Member since:
    01-08-2012
Me thinks its because the launcher isn't updating to version 1.0.2, your game is still at 1.0.1

heavymetal1967 #3 Posted Jun 13 2018 - 06:10

    Major

  • Players
  • 64722 battles
  • 17,229
  • Member since:
    05-30-2012

View PostAnimul, on Jun 13 2018 - 00:02, said:

Me thinks its because the launcher isn't updating to version 1.0.2, your game is still at 1.0.1

 

We haven't updated yet.

 

OP same issue here.  Running safe mode fixed it for me as I'm guessing it's a mod conflict since we're about to update to 1.0.2 even though we haven't yet.



Animul #4 Posted Jun 13 2018 - 06:16

    Staff sergeant

  • Players
  • 20095 battles
  • 277
  • [LONER] LONER
  • Member since:
    01-08-2012

Yep, just saw that

 



Tahllol #5 Posted Jun 13 2018 - 06:21

    Captain

  • -Players-
  • 10823 battles
  • 1,016
  • Member since:
    01-31-2016
Happen just about everytime they are going to do a big patch as WG can't really do anything right.

150_NoLimit_NLMB #6 Posted Jun 13 2018 - 06:22

    Corporal

  • Players
  • 14992 battles
  • 35
  • [SCHSM] SCHSM
  • Member since:
    02-17-2012

View PostAnimul, on Jun 13 2018 - 05:02, said:

Me thinks its because the launcher isn't updating to version 1.0.2, your game is still at 1.0.1

 

Im using 1.0.1 mods though.

HamonEggs #7 Posted Jun 13 2018 - 06:38

    Corporal

  • Players
  • 24222 battles
  • 34
  • Member since:
    05-27-2013
Some of the mods in Aslain and Solo's packs auto update.  I'm thinking the mod authors are likely in Russian or Europe where they have updated to 1.0.2 and those updates don't work with 1.0.1.

heavymetal1967 #8 Posted Jun 13 2018 - 06:39

    Major

  • Players
  • 64722 battles
  • 17,229
  • Member since:
    05-30-2012

View Post150_NoLimit_NLMB, on Jun 13 2018 - 00:22, said:

 

Im using 1.0.1 mods though.

 

Same and thinking the same as Ham... as I run Aslain's pack.

 

View PostHamonEggs, on Jun 13 2018 - 00:38, said:

Some of the mods in Aslain and Solo's packs auto update.  I'm thinking the mod authors are likely in Russian or Europe where they have updated to 1.0.2 and those updates don't work with 1.0.1.

 

Edit:  Btw Aslain has his pack updated already as he's mainly on EU server.


Edited by heavymetal1967, Jun 13 2018 - 06:40.


Azanthriel #9 Posted Jun 13 2018 - 10:14

    Staff sergeant

  • Players
  • 12145 battles
  • 386
  • [-AK-] -AK-
  • Member since:
    11-01-2012
I am so glad I use the search function before I asked. :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users