Jump to content


Update 1.0.2 Bugs and Issues


  • Please log in to reply
162 replies to this topic

1984BigBrother #1 Posted Jun 13 2018 - 16:30

    World of Tanks Specialist

  • Administrator
  • 15484 battles
  • 10
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    10-28-2012

Sorry about that, let try this again.

 

Let us know if you're encountering bugs or any other issues that haven't been mentioned below.

 

I will update this with any known issue when they come out.



Boouck #2 Posted Jun 13 2018 - 16:33

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 4714 battles
  • 263
  • Member since:
    01-08-2018
The links in the client weren't working - in the filters of what tanks to display in the carousel 

strYker555 #3 Posted Jun 13 2018 - 16:35

    Captain

  • Players
  • 36309 battles
  • 1,921
  • Member since:
    08-12-2011
This whole post is bugged...

The_Illusive_Man #4 Posted Jun 13 2018 - 16:40

    Major

  • -Players-
  • 12418 battles
  • 2,306
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    08-30-2014
Post is bugged. Not a good sign for this update....

weekes_16 #5 Posted Jun 13 2018 - 16:43

    Private

  • -Players-
  • 23386 battles
  • 1
  • Member since:
    07-03-2014
i cant log in, after i click "connected' it loads indefinitely

Silversound #6 Posted Jun 13 2018 - 16:53

    Major

  • Players
  • 38374 battles
  • 4,603
  • [-P-] -P-
  • Member since:
    08-22-2011
Can't send messages or move contacts into folders.

Von_Seydlitz #7 Posted Jun 13 2018 - 16:56

    Corporal

  • Players
  • 27433 battles
  • 21
  • [DBLTG] DBLTG
  • Member since:
    07-08-2011

Contacts hosed (YET AGAIN)

Battle stats panels (common, team, detailed stats) are messed up



Vinsent #8 Posted Jun 13 2018 - 17:15

    Sergeant

  • Players
  • 48123 battles
  • 115
  • [DHO-X] DHO-X
  • Member since:
    08-20-2011
Friends list not working, had to restart client for clan and general chat to work.

Abdoman #9 Posted Jun 13 2018 - 17:24

    Corporal

  • Players
  • 47976 battles
  • 54
  • [INVIL] INVIL
  • Member since:
    03-17-2011
Italian tanks are not in the Hall of fame rating by vehicles in random battles

Sherman_Panzer #10 Posted Jun 13 2018 - 17:27

    Corporal

  • Players
  • 87781 battles
  • 29
  • [ROTS] ROTS
  • Member since:
    03-05-2011

game crashing on battle loading.... about every 4th game

 



Sherman_Panzer #11 Posted Jun 13 2018 - 18:16

    Corporal

  • Players
  • 87781 battles
  • 29
  • [ROTS] ROTS
  • Member since:
    03-05-2011

and now one i have never seen before

 

so...since the new patch, 3 crew members that i am training for when i buy a soviet tank...have been magically changed from t29 crew members...to IS6 crew members, which is a tank i dont even own, nor ever intend to buy


commander
driver 
loader

 



Jon_Crafting #12 Posted Jun 13 2018 - 18:29

    Corporal

  • -Players-
  • 6740 battles
  • 19
  • [BABNS] BABNS
  • Member since:
    10-10-2016

The first game after I updated, everything was normal up until the 30 second game count down timer started. The screen I was left with was the normal GUI with minimap and everything else, but I was not actually seeing the normal 1st person or 3rd person view from the tank. Instead I had the background picture that you see when the teams are still loading. Game started fine and everyone else seemed to be ok. I could see myself move around on the minimap, but was stuck with the background picture instead of what I should be seeing.

 

I rebooted the game and tried again with the same results. I then restarted the game and instead of selecting the big orange play button I went to settings at the top of the window, went to the support tab, and selected "Check" for the game to check and see if there were any issues it could repair itself. This seems to have resolved the issue and game is back to normal.

 

I don't run any mods other than the MOE calculator mod, which unfortunately is no longer working with the update. If anyone has a fix for this I'd love to hear about it.


Edited by Jon_Crafting, Jun 13 2018 - 18:32.


David_Vitta #13 Posted Jun 13 2018 - 18:48

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    06-13-2018

Loading and closing automatically.



The_Illusive_Man #14 Posted Jun 13 2018 - 19:07

    Major

  • -Players-
  • 12418 battles
  • 2,306
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    08-30-2014
High amounts of packet loss. Already have a ticket. But as usual, the support states is "On my side". DNS server giving 100% loss. Because thats how it is configured....

Taurus454 #15 Posted Jun 13 2018 - 19:10

    Corporal

  • Players
  • 31330 battles
  • 38
  • [MUSK] MUSK
  • Member since:
    06-30-2011
Game crashes everytime I leave battle and goto to garage.  Must restart everytime.

UnicromKiller #16 Posted Jun 13 2018 - 19:44

    Private

  • Players
  • 50605 battles
  • 7
  • [WPP] WPP
  • Member since:
    04-21-2012

All consumables cammo nets, binocs, and toolboxs gone off tanks. It wants me to repurchase all items for my tanks, that already had them on it.

 



FireShorts #17 Posted Jun 13 2018 - 19:55

    Corporal

  • Players
  • 9825 battles
  • 18
  • Member since:
    09-09-2012
contact list is broken. again.

Edited by FireShorts, Jun 13 2018 - 19:56.


kinematic #18 Posted Jun 13 2018 - 20:01

    Private

  • -Players-
  • 10461 battles
  • 1
  • [ACL] ACL
  • Member since:
    12-22-2016

FYI, this is a complete new install on 6/11/18  w/no mods running

Today

crashed on login

restarted, played 1 game

BSOD

Restarted computer. Restarted client. Client froze.

Killed client

Restarted client, played 2 games.

has not crashed yet

 



Jon_Crafting #19 Posted Jun 13 2018 - 20:44

    Corporal

  • -Players-
  • 6740 battles
  • 19
  • [BABNS] BABNS
  • Member since:
    10-10-2016

View PostJon_Crafting, on Jun 13 2018 - 18:29, said:

The first game after I updated, everything was normal up until the 30 second game count down timer started. The screen I was left with was the normal GUI with minimap and everything else, but I was not actually seeing the normal 1st person or 3rd person view from the tank. Instead I had the background picture that you see when the teams are still loading. Game started fine and everyone else seemed to be ok. I could see myself move around on the minimap, but was stuck with the background picture instead of what I should be seeing.

 

I rebooted the game and tried again with the same results. I then restarted the game and instead of selecting the big orange play button I went to settings at the top of the window, went to the support tab, and selected "Check" for the game to check and see if there were any issues it could repair itself. This seems to have resolved the issue and game is back to normal.

 

I don't run any mods other than the MOE calculator mod, which unfortunately is no longer working with the update. If anyone has a fix for this I'd love to hear about it.

 

UPDATE:

Fix does not seem to be permanent or at least I am still having same issue.

On the bright side I did 66 dmg and 186 spotting dmg while playing only with a minimap :D



Darkcushy #20 Posted Jun 13 2018 - 20:57

    Private

  • -Players-
  • 6699 battles
  • 3
  • [SCHSM] SCHSM
  • Member since:
    07-27-2014
No idea if some setting got changed, but after this patch my zoom is messed up. Normally it takes 4 clicks on my mouse wheel to activate sniper aim, but for some reason that 4th click before the aim activates is zoomed in way beyond normal. It's at least x30, if not more. Then when I do go into sniper aim I go back to the normal.  It's incredibly disorienting when I've essentially been playing on the same settings for years.  




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users