Jump to content


First time in since patch. THE LOADING!

Loading Lag Hanging crashing

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Eateroftheworld #1 Posted Jun 14 2018 - 07:42

    Corporal

  • Players
  • 14293 battles
  • 22
  • [-RDX-] -RDX-
  • Member since:
    02-23-2011

Installed the patch and jumped right into the game today................................ Well I TRIED to and was met with HORRIFIC loading times for EVERYTHING:

*Loading into the login screen

*Loading into the garage

*Loading into a match 

Loading into a match is by far the worst, taking almost 2MIN!!! Once it finally finishes loading it then lags and dumps me into a game up to 15 seconds after the match starts!

FPS before the patch was a solid 60 and now it will drop to 30 for no reason.

I don't run mods when a new patch launches so I KNOW its not on my end.

I did not have these problems in the last patch so I'm left wondering what the hell did you guys do?



JakeTheMystic #2 Posted Jun 14 2018 - 07:45

    First lieutenant

  • Players
  • 20768 battles
  • 818
  • [F0CUS] F0CUS
  • Member since:
    12-30-2011
Might be the update conflicting with past files, a clean install never hurts anything. 

Dracheherr #3 Posted Jun 14 2018 - 08:17

    First lieutenant

  • Players
  • 36514 battles
  • 844
  • [CRTBL] CRTBL
  • Member since:
    04-23-2012
Try deleting the game cache file. Worked like a charm for me.

MlkMan #4 Posted Jun 14 2018 - 12:17

    Corporal

  • Players
  • 29660 battles
  • 34
  • Member since:
    02-22-2011

View PostDracheherr, on Jun 14 2018 - 01:17, said:

Try deleting the game cache file. Worked like a charm for me.

 

^ This ^

Worked like a charm for me!

Sometimes it has to do with syncing issues which this will fix.


Edited by MlkMan, Jun 14 2018 - 12:17.


_Promote_Synergy_ #5 Posted Jun 14 2018 - 13:17

    First lieutenant

  • Players
  • 15260 battles
  • 545
  • [VILIN] VILIN
  • Member since:
    09-30-2013
Also remove any mods you have (if you have any).

Eateroftheworld #6 Posted Jun 15 2018 - 01:50

    Corporal

  • Players
  • 14293 battles
  • 22
  • [-RDX-] -RDX-
  • Member since:
    02-23-2011

I'll try the cache delete.

As for mods I have already stated I do not run them when a new patch comes out, specifically because stuff like this happens.







Also tagged with Loading, Lag, Hanging, crashing

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users