Jump to content


Anyone having issues with login?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

VikingSoldaten #1 Posted Jun 15 2018 - 00:14

    Corporal

  • Players
  • 10478 battles
  • 14
  • Member since:
    09-20-2012
Did WOTS crash or is there a login issue? I get to the point where I login and it is syncing and then it closes out. I tried a reinstall on both WOTS and Aslain Mode and system will either crash at the beginning or immediately after a battle. Now it is isn't logging, before it shuts down again.  

riff_ #2 Posted Jun 15 2018 - 00:59

    Major

  • Players
  • 27247 battles
  • 9,821
  • Member since:
    08-02-2013

Another poster had the same problem.

Edit:  Sorry can not find the thread to link it.


Edited by riff_, Jun 15 2018 - 01:02.


George_49 #3 Posted Jun 15 2018 - 01:24

    Corporal

  • Players
  • 28650 battles
  • 16
  • [BOLTS] BOLTS
  • Member since:
    07-08-2013
Same for me .

VikingSoldaten #4 Posted Jun 15 2018 - 01:38

    Corporal

  • Players
  • 10478 battles
  • 14
  • Member since:
    09-20-2012
I just did an update on my graphics card and now it is working fine. Check the link in WOTs support and it will give you information on the graphic card, windows update, etc. Hope this works for you. 

DanishTanker #5 Posted Jun 15 2018 - 17:51

    Private

  • Players
  • 25722 battles
  • 1
  • Member since:
    07-04-2011

same issue for me, please post solutions

 



VikingSoldaten #6 Posted Jun 15 2018 - 20:03

    Corporal

  • Players
  • 10478 battles
  • 14
  • Member since:
    09-20-2012
See # 7

Edited by VikingSoldaten, Jun 15 2018 - 20:17.


VikingSoldaten #7 Posted Jun 15 2018 - 20:15

    Corporal

  • Players
  • 10478 battles
  • 14
  • Member since:
    09-20-2012
Look under Support Section of the WoT Browser and click the "I get an error when launching WoT" and it will give you all the information you need to get you up and running. Hope this helps. 

Dunderberg #8 Posted Jun 16 2018 - 02:25

    Corporal

  • -Players-
  • 59866 battles
  • 52
  • [BOND] BOND
  • Member since:
    07-16-2014

View PostVikingSoldaten, on Jun 14 2018 - 18:14, said:

Did WOTS crash or is there a login issue? I get to the point where I login and it is syncing and then it closes out. I tried a reinstall on both WOTS and Aslain Mode and system will either crash at the beginning or immediately after a battle. Now it is isn't logging, before it shuts down again.  

 

Yah, gets to the cool tank movie and then boom - its gone.

Brids17 #9 Posted Jun 16 2018 - 02:33

    Corporal

  • Players
  • 6044 battles
  • 32
  • Member since:
    09-21-2013
How is this not fixed yet? 

larryl #10 Posted Jun 19 2018 - 07:58

    Private

  • Players
  • 6247 battles
  • 3
  • Member since:
    04-28-2012

View PostVikingSoldaten, on Jun 15 2018 - 19:15, said:

Look under Support Section of the WoT Browser and click the "I get an error when launching WoT" and it will give you all the information you need to get you up and running. Hope this helps. 

 

Haven't been able to log in since update.  Get to the Core screen and hangs there.

 



larryl #11 Posted Jun 19 2018 - 09:17

    Private

  • Players
  • 6247 battles
  • 3
  • Member since:
    04-28-2012

Had to login to support page and it asked me for my email address.  I entered it and it asked for the email address for the account.  I entered it.  It was the same and the message I got was that "the email address cannot be the same".

 

wth???

 



larryl #12 Posted Jun 24 2018 - 02:58

    Private

  • Players
  • 6247 battles
  • 3
  • Member since:
    04-28-2012
no response.  thank you all




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users