Jump to content


INVISIBLE TANKS! (I've got PROOF!)


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

64sherman #1 Posted Jul 09 2018 - 19:07

    Staff sergeant

  • Players
  • 25234 battles
  • 366
  • [MOZZY] MOZZY
  • Member since:
    03-21-2013

Here is a video I made that illustrates the issue of tanks not rendering.  



Syberfly #2 Posted Jul 09 2018 - 19:16

    Sergeant

  • -Players-
  • 21437 battles
  • 165
  • [-GNZ-] -GNZ-
  • Member since:
    05-04-2016
Well this is the second time you posted this. looks like your Graphics Card did not render fast enough during game play.

Edited by Syberfly, Jul 09 2018 - 19:17.


CarryingYou #3 Posted Jul 09 2018 - 19:27

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 6952 battles
  • 463
  • [FUSE] FUSE
  • Member since:
    07-27-2015
its your [edited]computer

Maegenwulf #4 Posted Jul 09 2018 - 19:40

    Sergeant

  • -Players-
  • 846 battles
  • 162
  • Member since:
    02-24-2018

1.  It DOES matter if the problem is on your end, or are you the type of troll that simply blames WG for everything?  "Oh noes, my monitor is broken so ALL the tanks are invisible!!!!!"  Goddam Wargaming!

 

2.  Yes, you were able to show that in THAT game, on YOUR computer, YOU encountered some kind of sync error.  Congratulations are in order.  This in NO way changes the fact that MOST of the "invisitank" complaints have been shown to be guys working the spotting/concealment mechanic.

 

3.  Don't be such a douchenozzle to people who don't agree with your opinions about the game.  WE aren't the losers who keep playing a game that pisses them off.

 

 



vonkevin #5 Posted Jul 09 2018 - 19:40

    Captain

  • Players
  • 30650 battles
  • 1,069
  • Member since:
    08-08-2011
Yep, you do have 100% proof........that you're trying to play on a potato.

Panman69 #6 Posted Jul 09 2018 - 20:13

    Captain

  • Players
  • 33505 battles
  • 1,080
  • Member since:
    05-30-2012

I think I may have been in a situation last night where I was the invisible tank.

I drove my EVEN 90 up behind a 'ravioli' (that premium French medium) and fired all 3 shots into him. Then, I continued to follow him while I was reloading.

Even though I only had about 65 HP, he never turned to take the kill-shot on me, or even try to ram me.

Was a pretty weird feeling waiting for that inevitable kill-shot that never came.



64sherman #7 Posted Jul 09 2018 - 20:16

    Staff sergeant

  • Players
  • 25234 battles
  • 366
  • [MOZZY] MOZZY
  • Member since:
    03-21-2013

View PostSyberfly, on Jul 09 2018 - 12:16, said:

Well this is the second time you posted this. looks like your Graphics Card did not render fast enough during game play.

 

I only posted it here because someone in the OP suggested I do so.  

View PostCarryingYou, on Jul 09 2018 - 12:27, said:

its your [edited]computer

 

That doesn't explain why it's happening to other people.  

 

View PostMaegenwulf, on Jul 09 2018 - 12:40, said:

1.  It DOES matter if the problem is on your end, or are you the type of troll that simply blames WG for everything?  "Oh noes, my monitor is broken so ALL the tanks are invisible!!!!!"  Goddam Wargaming!

 

2.  Yes, you were able to show that in THAT game, on YOUR computer, YOU encountered some kind of sync error.  Congratulations are in order.  This in NO way changes the fact that MOST of the "invisitank" complaints have been shown to be guys working the spotting/concealment mechanic.

 

3.  Don't be such a douchenozzle to people who don't agree with your opinions about the game.  WE aren't the losers who keep playing a game that pisses them off.

 

 

 

1. If the problem is on my end then some help in regards to how to fix it would be nice.  Again, the point of this is not to point fingers but rather to prove that some people do really have to deal with invisible tanks, whether it's our computers or WGs fault DOESN'T MATTER. 

 

2.  Sure, some "invisotank" complaints are just noobs who don't know how spotting works.  The point of this is to point out that SOME people do have to deal with invisible tanks.  The question is whether or not inviso tanks are real.  Not if 90% its just noobs, not whether its WG fault or my potato computer.  The point is they're real and some players have to deal with them.  

 

3.  This point is completely moot.  But if being a D-nozzle to forum trolls and WG butt kissers makes you feel like you're being personally attacked, then you might be a butt kissing forum troll.  :)

 

View Postvonkevin, on Jul 09 2018 - 12:40, said:

Yep, you do have 100% proof........that you're trying to play on a potato.
 
"Name BBY LCD on NVIDIA GeForce GTX 960
Current Resolution 1360x768 pixels
Work Resolution 1360x728 pixels
State Enabled, Primary
Monitor Width 1360
Monitor Height 768
Monitor BPP 32 bits per pixel
Monitor Frequency 60 Hz
Device \\.\DISPLAY1\Monitor0
NVIDIA GeForce GTX 960
Manufacturer NVIDIA
Model GeForce GTX 960
Device ID 10DE-1401
Revision A2
Subvendor ASUStek Computer Inc (1043)
Current Performance Level Level 4
Current GPU Clock 540 MHz
Current Memory Clock 3600 MHz
Voltage 1.012 V
Bus Interface PCI Express x16
Temperature 49 °C
Driver version 23.21.13.9065
BIOS Version 84.06.0d.00.02
Physical Memory 2047 MB
Virtual Memory 2048 MB"
 
Hardly.  

Edited by 64sherman, Jul 09 2018 - 21:05.


SKurj #8 Posted Jul 09 2018 - 21:37

    Captain

  • Beta Testers
  • 12435 battles
  • 1,142
  • Member since:
    09-05-2010
Doesn't look like a bad pc to me... 60fps for the most part, 50 ping...

riff_ #9 Posted Jul 09 2018 - 21:44

    Major

  • Players
  • 26979 battles
  • 9,699
  • Member since:
    08-02-2013
27k games never have seen, or not seen, an invisible tank like that.  If that makes me a 'troll'........Ok.

cloudwalkr #10 Posted Jul 09 2018 - 21:51

    Major

  • Players
  • 53844 battles
  • 4,499
  • Member since:
    04-05-2011

 

OP, I've been playing since launch and I've never had that happen to me in a game.

quad core i7 @2.5ghz

Gtx 970

16gb ram

SSD.

 

Edited for being wrong and non-helpful.


Edited by cloudwalkr, Jul 09 2018 - 22:29.


TheChang #11 Posted Jul 09 2018 - 22:22

    Corporal

  • Players
  • 22361 battles
  • 28
  • [-G-] -G-
  • Member since:
    04-02-2013
It happens to those with high specs as well. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/551229-invisible-tank/

GHR1227 #12 Posted Jul 09 2018 - 22:22

    First lieutenant

  • Players
  • 46977 battles
  • 861
  • [TIGR] TIGR
  • Member since:
    07-08-2013

View Postcloudwalkr, on Jul 09 2018 - 14:51, said:

if I read your specs right, it looked like you're running 2gb RAM.  That might not be enough to store all game components.  In a nut shell, I think that might be one of you're issues.  Your internal memory can't keep up.  I'm not a tech specialist so I could easily be wrong on that one.

 

No. He did not post CPU or main RAM specs.    No way he has only 2GB of RAM either.  This is a 64-bit game.  It cannot run on 2GB of RAM.

 

That is only showing his video system specs.  2047MB dedicated video memory *plus* 2048 shared system RAM.

Not entirely uncommon.   My system has 16 GB of RAM but 2GB are shared even though I have a GTX750Ti dedicated card with 2GB of RAM.

 

The invisible tank seems like a texture bug or issue though.   Could also be a driver error.

Probably his video card is not getting data from his hard disk as fast as everything else.

I noticed my hard disk fragmentation has increased with recent updates.



cloudwalkr #13 Posted Jul 09 2018 - 22:28

    Major

  • Players
  • 53844 battles
  • 4,499
  • Member since:
    04-05-2011

View PostGHR1227, on Jul 09 2018 - 22:22, said:

 

No. He did not post CPU or main RAM specs.    No way he has only 2GB of RAM either.  This is a 64-bit game.  It cannot run on 2GB of RAM.

 

That is only showing his video system specs.  2047MB dedicated video memory *plus* 2048 shared system RAM.

Not entirely uncommon.   My system has 16 GB of RAM but 2GB are shared even though I have a GTX750Ti dedicated card with 2GB of RAM.

 

The invisible tank seems like a texture bug or issue though.   Could also be a driver error.

Probably his video card is not getting data from his hard disk as fast as everything else.

I noticed my hard disk fragmentation has increased with recent updates.

 

thanks you for the clarification.

 

If you wouldn't mind explaining what the "physical memory" vs "virtual".  As i understood it his physical memory was his RAM - which, i honestly wondered how he could only have 2gb RAM.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users