Jump to content


Game crashing at garage


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

xxBigbacon #1 Posted Jul 11 2018 - 19:30

    Major

  • -Players-
  • 8056 battles
  • 2,234
  • [-GNZ-] -GNZ-
  • Member since:
    02-03-2015

trying to figure this out. My laptop was able to play WoT just fine before 1.0. It worked ONCE since 1.0. It crashes when it goes to load in the garage. 

 

I've run the game as admin, run in safe mode, removed all mods, cleared out the folder in appdata. Drivers are all up to date. tried full reinsall. I have no clue what else to try. 

 

laptop does have integrated intel graphics, which while not great, it was completely playable in 1.0 the one time it actually ran. I don't see anything in logs in the game or event viewer to point me to what is going on. I actually tried to use visual studio to debug the damn thing when it crashed to see if it would lead me anywhere. 

 

What else can I do? 



The_Illusive_Man #2 Posted Jul 11 2018 - 20:22

    Major

  • -Players-
  • 12632 battles
  • 2,716
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    08-30-2014
What are your pc specs? It may no longer be compatable.

xxBigbacon #3 Posted Jul 11 2018 - 21:06

    Major

  • -Players-
  • 8056 battles
  • 2,234
  • [-GNZ-] -GNZ-
  • Member since:
    02-03-2015

View PostThe_Illusive_Man, on Jul 11 2018 - 20:22, said:

What are your pc specs? It may no longer be compatable.

 

did they change after 1.0 was released? I was able.to play the game once after 1.0 dropped. I7 2.8ghz, 8gb ram, intel HD graphics something.

SpamNCan #4 Posted Jul 11 2018 - 21:09

    Corporal

  • Players
  • 12135 battles
  • 73
  • [TAW] TAW
  • Member since:
    03-30-2014

View PostxxBigbacon, on Jul 11 2018 - 20:06, said:

 

did they change after 1.0 was released? I was able.to play the game once after 1.0 dropped. I7 2.8ghz, 8gb ram, intel HD graphics something.

 

the Intel HD graphics something is the most important piece of information...

 

System Requirements
Minimum Recommended
Operating system: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Processor: At least two physical cores supporting SSE2
RAM: 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7 / 8 / 10
Video Card: GeForce 6800 / ATI HD X2400 XT with 256 MB RAM & compatible with DirectX9.0c
Sound: Compatible with DirectX9.0c
Hard drive space: 16 GB 
Internet Speed: 256 Kbps

Edited by SpamNCan, Jul 11 2018 - 21:10.


The_Illusive_Man #5 Posted Jul 11 2018 - 21:29

    Major

  • -Players-
  • 12632 battles
  • 2,716
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    08-30-2014

View PostSpamNCan, on Jul 11 2018 - 16:09, said:

 

the Intel HD graphics something is the most important piece of information...

 

System Requirements
Minimum Recommended
Operating system: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Processor: At least two physical cores supporting SSE2
RAM: 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7 / 8 / 10
Video Card: GeForce 6800 / ATI HD X2400 XT with 256 MB RAM & compatible with DirectX9.0c
Sound: Compatible with DirectX9.0c
Hard drive space: 16 GB 
Internet Speed: 256 Kbps

 

Thats exactly what I was thinking :)

 

OP, you now need a discreet GPU to play. Just because it launches, doesnt mean it will always.



xxBigbacon #6 Posted Jul 15 2018 - 01:01

    Major

  • -Players-
  • 8056 battles
  • 2,234
  • [-GNZ-] -GNZ-
  • Member since:
    02-03-2015

View PostThe_Illusive_Man, on Jul 11 2018 - 21:29, said:

 

Thats exactly what I was thinking :)

 

OP, you now need a discreet GPU to play. Just because it launches, doesnt mean it will always.

 

what im saying is i actually played the game in 1.0 ONCE. It worked once, i payed for a few hours and.then it never worked again. 

 

So at some point, a version of 1.0 worked with it.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users