Jump to content


Unable to submit 3vs3 team (Sunday Tournament)


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

ItzBlitz #1 Posted Jul 20 2018 - 18:49

    Captain

  • Players
  • 39400 battles
  • 1,051
  • Member since:
    10-02-2011

I'm running into problems in the last 2 hours trying to submit my team. I noticed the password to join just changed recently, I can't edit anything or submit my team...

Do I still need to submit my team at this point? Team link: The Availables

Photos below:

 

Spoiler
Spoiler
Spoiler

 


Edited by ItzBlitz, Jul 20 2018 - 19:10.


Jambijon #2 Posted Jul 20 2018 - 19:59

    Community Coordinator

  • WG Staff
  • 3749 battles
  • 649
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    07-02-2014
Apologies, it seems the tournament system is still getting overloaded towards the end of registration.  We are still trying to update it to avoid issues like these.  For now, I can manually confirm your team if you like?

ItzBlitz #3 Posted Jul 20 2018 - 20:01

    Captain

  • Players
  • 39400 battles
  • 1,051
  • Member since:
    10-02-2011
Please do. Thnx

Jambijon #4 Posted Jul 20 2018 - 21:36

    Community Coordinator

  • WG Staff
  • 3749 battles
  • 649
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    07-02-2014
Okay, you're all good!

RickPatton #5 Posted Jul 21 2018 - 00:02

    Captain

  • -Players-
  • 34335 battles
  • 1,346
  • [ANV] ANV
  • Member since:
    03-13-2014

I too was not able to confirm our team (kabruquinho de aço)

Can you help us too?

Thanks i advance.

 

The original creator bailed out and did not know I was the new captain till I logged in today.


Edited by RickPatton, Jul 21 2018 - 00:38.


TheDerpinator9000 #6 Posted Jul 21 2018 - 00:59

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 19177 battles
  • 295
  • [L-O-K] L-O-K
  • Member since:
    10-24-2014
I tried submitting team yesterday and it didn't let me, when I had a full team, tried again today but the reg closed, so I got stuck out too, I send a message, but I'm waiting to see a response..... Team name was Premium Standards, had the full people and everything, whenever I get an error all it does is refresh the page, if there's anything that can be done, like any left over space, on the roster, would there be a place for us? Hope you can help, and thanks in advance!

Edited by TheDerpinator9000, Jul 21 2018 - 00:59.


yruputin #7 Posted Jul 21 2018 - 17:37

    First lieutenant

  • -Players-
  • 31613 battles
  • 501
  • [HOR] HOR
  • Member since:
    03-08-2016

Don't see my team and I did confirm the line-up."BOHICS" team name. Please help:)

Can't find group number. IT's for " FUNDAY" tournament.


Edited by yruputin, Jul 21 2018 - 17:38.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users