Jump to content


Patch 1.1 Bugs and Issues


  • Please log in to reply
84 replies to this topic

LanceCriminal86 #21 Posted Aug 30 2018 - 03:49

    Corporal

  • Players
  • 11198 battles
  • 14
  • [AR_15] AR_15
  • Member since:
    05-03-2011
I just went and pulled down the internet installer from the WOT page again, things seem to now be correctly progressing. We'll see how this goes.

LanceCriminal86 #22 Posted Aug 30 2018 - 04:04

    Corporal

  • Players
  • 11198 battles
  • 14
  • [AR_15] AR_15
  • Member since:
    05-03-2011
Nope, installer pulled down files, and then went back to the same loop.

You guys [edited]suck at this installer thing, not to mention logs that tell me absolutely nothing.

3nr0n #23 Posted Aug 30 2018 - 04:33

    Captain

  • Players
  • 23541 battles
  • 1,357
  • [1VETS] 1VETS
  • Member since:
    06-11-2012

Update only able to see/sell items in the depot, the in game store is broken.  How will I be able to purchase repair kits etc.. if I cant see them?

 

Can we get a reply from someone who actually knows what might be happening and when a solution will be presented?  If not then how about offering consumables thru the website?  And I will not be able to play nor will I renew my premium account if I cannot use the consumables when in battle.



LeaveIT2Beaver #24 Posted Aug 30 2018 - 04:46

    Major

  • -Players-
  • 37563 battles
  • 10,041
  • [J4F] J4F
  • Member since:
    07-04-2014
  • In some cases, the sounds and effects of receiving damage are missing. :angry:


Boogieman_Nightmare #25 Posted Aug 30 2018 - 05:02

    Private

  • -Players-
  • 9427 battles
  • 1
  • Member since:
    02-14-2014

This is SERIOUSLY buggy, put in multiple crash reports in just a day. My internet shows 5x5, but the game stutters and transitions/loads are slow, high end consumables resupply despite settings to the contrary (I lost a ton of bonds to that), ram usage becomes dramatically high and there is no in-game bug feature to be found. Hope to see a hot patch soon. 

Also, is it just me, or did all my tier IV-VI vehicles become crappy overnight?

 

:facepalm:

 


Edited by Boogieman_Nightmare, Aug 30 2018 - 05:22.


OB1_Kenobe #26 Posted Aug 30 2018 - 05:32

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 48870 battles
  • 294
  • Member since:
    12-31-2014
I don't know if it is me or not but I can't select the old personal missions. Maybe I am doing something wrong. And my game freezes and I crash around every 10 or 12 games. At least it isn't in battle. 

echo9835 #27 Posted Aug 30 2018 - 07:14

    Corporal

  • -Players-
  • 21411 battles
  • 98
  • [BRT] BRT
  • Member since:
    05-23-2014
The team list doesn't load in. I have no idea what tanks are on each team because they literally are not displayed.

Pepega_Wrangler #28 Posted Aug 30 2018 - 08:59

    Sergeant

  • -Players-
  • 20685 battles
  • 128
  • Member since:
    06-12-2017

View PostBoogieman_Nightmare, on Aug 30 2018 - 05:02, said:

This is SERIOUSLY buggy, put in multiple crash reports in just a day. My internet shows 5x5, but the game stutters and transitions/loads are slow, high end consumables resupply despite settings to the contrary (I lost a ton of bonds to that), ram usage becomes dramatically high and there is no in-game bug feature to be found. Hope to see a hot patch soon. 

Also, is it just me, or did all my tier IV-VI vehicles become crappy overnight?

 

:facepalm:

 

 

I am experiencing the same as this poster. running vanilla and never had these problems before

genstallonee #29 Posted Aug 30 2018 - 12:10

    Corporal

  • Players
  • 8672 battles
  • 14
  • [T-RUN] T-RUN
  • Member since:
    03-27-2011
I would really love this update (mostly because we FINALLY got new maps) if I could actually play it. New patch causes me to black screen, WOT banner on top, can't get out of it, cotrol+alt+delete works for me to be able to reboot but this new bug is game breaking. Especially when I'm in skirmishes. Another bug is that it randomly minimizes and i have to click on it on my taskbar, again game breaking.

The_Illusive_Man #30 Posted Aug 30 2018 - 13:36

    Major

  • -Players-
  • 13336 battles
  • 4,416
  • Member since:
    08-30-2014

For everyone having issues with crashing, UNINSTALL XVM! It is a known cause of the crashing. If you dont use mods, then do this:

 

Remove your game preferences file and reset your World Of Tanks settings back to default.

To perform this, please perform the following:

    Hold the Windows key and press “R”.
    In the Run window, type or paste “%APPDATA%\wargaming.net” (without the quotes).
    Delete the folder named WorldOfTanks.


Afterwards, simply launch the game. Also, this will delete all settings. Including login info.

 



genstallonee #31 Posted Aug 30 2018 - 13:48

    Corporal

  • Players
  • 8672 battles
  • 14
  • [T-RUN] T-RUN
  • Member since:
    03-27-2011

View PostThe_Illusive_Man, on Aug 30 2018 - 12:36, said:

For everyone having issues with crashing, UNINSTALL XVM! It is a known cause of the crashing. If you dont use mods, then do this:

 

Remove your game preferences file and reset your World Of Tanks settings back to default.

To perform this, please perform the following:

    Hold the Windows key and press “R”.
    In the Run window, type or paste “%APPDATA%\wargaming.net” (without the quotes).
    Delete the folder named WorldOfTanks.


Afterwards, simply launch the game. Also, this will delete all settings. Including login info.

 

Wish i could give you a +1 good sir. I will try this when i get home.



The_Illusive_Man #32 Posted Aug 30 2018 - 14:30

    Major

  • -Players-
  • 13336 battles
  • 4,416
  • Member since:
    08-30-2014

Hmm, getting alot of this in the python log:

 

Spoiler

 



The_Next_Penetration #33 Posted Aug 30 2018 - 14:40

    First lieutenant

  • Players
  • 49451 battles
  • 588
  • [DD214] DD214
  • Member since:
    08-24-2013
My game is crashing when returning the garage after the battle about 50% of the time since the last patch.

Am getting random stuttering where the screen freezes for about a second during a battle. My frame rate is excellent and never saw this before the patch.

Also when driving along at a steady pace my engine sounds randomly cut in and out. Never a problem before the patch.

All my drivers are up to date. I7, 980ti, 16gb ram, realtek sound, windows 10.

Basically the game is unplayable right now

Rakin #34 Posted Aug 30 2018 - 15:04

    Private

  • Players
  • 14221 battles
  • 2
  • Member since:
    03-14-2011

I consistently crash immediately when starting a game with my Hellcat that has Camo applied.   Appears the tank is in battle since when I restart the game, crashed again until the battle is over.    I have tried a few other tanks with no issues.   Currently waiting for the battle to end so I can deactivate the camo and try again.   Is anyone else having similar issues.

 

 



Rakin #35 Posted Aug 30 2018 - 15:54

    Private

  • Players
  • 14221 battles
  • 2
  • Member since:
    03-14-2011

After removing the Camo from the Hellcat, at least I could enter game with the tank and play.   Ended up black screening about 4 minutes in so need to try a few more times still

 

 



Caffone #36 Posted Aug 30 2018 - 16:45

    Private

  • -Players-
  • 12575 battles
  • 1
  • [VEXER] VEXER
  • Member since:
    11-29-2016
yesterday, after winning a game, that I survived and took very little damage, my resupply cost me over 50,000 credits. Was a premium su122-44, not shooting gold either.

ARTEMIS47 #37 Posted Aug 30 2018 - 16:51

    Corporal

  • -Players-
  • 39191 battles
  • 24
  • [TRON] TRON
  • Member since:
    11-01-2014
game client crashes to desktop when I exit battle after getting killed.

Sherman_Panzer #38 Posted Aug 30 2018 - 17:42

    Corporal

  • Players
  • 104801 battles
  • 37
  • [ROTS] ROTS
  • Member since:
    03-05-2011

crashing for me as well...every 9-10 games.

No mods installed

 

submit ticket

"Please run our check tool"

Nope... nothing gets done and it chews up bandwidth and time



BudEDogg #39 Posted Aug 30 2018 - 17:42

    First lieutenant

  • -Players-
  • 16284 battles
  • 516
  • [SHIRE] SHIRE
  • Member since:
    11-27-2014

There appears to be a bug in the Strongholds mode.  Players can queue up to be added to the team, but players on the team cannot "swap out" to let another player replace them.

 

There used to be a little "x" next to your tank slot to exit the team; it is no longer there.  The team commander has to either boot you out or you have to completely leave the stronghold mode, then rejoin to get back in the queue of waiting players.



TomatoMagnet #40 Posted Aug 30 2018 - 18:27

    Corporal

  • -Players-
  • 53809 battles
  • 54
  • Member since:
    03-07-2016
the games bugged to all hell and it seems they don't care, time to find a new game.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users