Jump to content


Permanent crew loading in Common Test 1.2

Updating Crew...

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

LordPrototype464 #1 Posted Sep 16 2018 - 06:49

    Corporal

  • -Players-
  • 7118 battles
  • 69
  • Member since:
    11-30-2015

I was doing my crew for my TVP T50/51 when I messed up on a skill, so I reset it and then got a glitched window. I closed the game and restarted it only to be greeted by this pleasant surprise:


Also, I'm sure it's known, but: Some players get bugged sound and it completely cuts out, Empire's Border is also missing its theme and has incredibly buggy sound and sometimes you can only either hear your tracks or the whirring of your transmission and nothing else.



Tiros #2 Posted Sep 17 2018 - 00:00

    Private

  • Players
  • 15179 battles
  • 9
  • Member since:
    03-13-2013

View PostLordPrototype464, on Sep 16 2018 - 05:49, said:

I was doing my crew for my TVP T50/51 when I messed up on a skill, so I reset it and then got a glitched window. I closed the game and restarted it only to be greeted by this pleasant surprise:


Also, I'm sure it's known, but: Some players get bugged sound and it completely cuts out, Empire's Border is also missing its theme and has incredibly buggy sound and sometimes you can only either hear your tracks or the whirring of your transmission and nothing else.

 

This is happening to me also. It happened under the same circumstances, but with my Progetto 65. I could only leave the screen with Ctl+Alt+Del. I uninstalled and reinstalled with the same results. Running vanilla. Thanks for the screenshot LordPrototype464.

Edited by Tiros, Sep 17 2018 - 00:05.


LordPrototype464 #3 Posted Sep 18 2018 - 19:30

    Corporal

  • -Players-
  • 7118 battles
  • 69
  • Member since:
    11-30-2015
I really do hope this issue gets fixed, it's getting ridiculous now. My alt is out of free XP and no one knows who I am.

Tiros #4 Posted Sep 19 2018 - 00:54

    Private

  • Players
  • 15179 battles
  • 9
  • Member since:
    03-13-2013

I was able to sell the Progetto 65 but that did not sole the problem.

 



Tiros #5 Posted Sep 19 2018 - 22:56

    Private

  • Players
  • 15179 battles
  • 9
  • Member since:
    03-13-2013

This has been reported on the test server forum by several people.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/684660-public-test-12-feedback-bug-reports/







Also tagged with Updating Crew...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users