Jump to content


MASSIVE Lag spikes on US Central server.


  • Please log in to reply
43 replies to this topic

Ghastly_Permabanned #1 Posted Oct 07 2018 - 04:13

    Corporal

  • -Players-
  • 19502 battles
  • 58
  • [L4ST] L4ST
  • Member since:
    04-06-2014
Anyone else getting these? here we have been doing CWs but we can barely play it because everyone is getting 260-600 lag spikes and its making this game unplayable. can we know whats going on right now? and when is getting fixed.

if someone else is also getting lag spikes please contribute the post.

PD: idk if this belongs here but i think it does.

jag314 #2 Posted Oct 07 2018 - 04:20

    Corporal

  • -Players-
  • 50643 battles
  • 42
  • Member since:
    01-14-2012
Same here. 

YUNG_DUBBIE_SOUNDCLOUD #3 Posted Oct 07 2018 - 04:20

    Sergeant

  • Players
  • 8677 battles
  • 207
  • Member since:
    05-03-2012
Yeah I'm having these lag spikes as well. Did it only start recently for you as well? My ping was fine until like 30 minutes ago

bilzbobaggins #4 Posted Oct 07 2018 - 04:23

    First lieutenant

  • Players
  • 42876 battles
  • 832
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    12-21-2013
Yeas.  Several folks saying the same thing.

Ghastly_Permabanned #5 Posted Oct 07 2018 - 04:23

    Corporal

  • -Players-
  • 19502 battles
  • 58
  • [L4ST] L4ST
  • Member since:
    04-06-2014

View PostYUNG_DUBBIE_SOUNDCLOUD, on Oct 07 2018 - 04:20, said:

Yeah I'm having these lag spikes as well. Did it only start recently for you as well? My ping was fine until like 30 minutes ago

 

ya same here it was fine before until now

atila_xD #6 Posted Oct 07 2018 - 04:30

    First lieutenant

  • -Players-
  • 7221 battles
  • 519
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    10-13-2014
Same issue man i thought it was just me, but then i put myself top priority in my router and still had spikes, hopefully fixed soon

TacoJohnHG #7 Posted Oct 07 2018 - 04:32

    First lieutenant

  • Players
  • 40285 battles
  • 650
  • [WONKA] WONKA
  • Member since:
    04-27-2012
been real bad the last couple hours. wasn't too bad earlier in the day I didn't think.

24_inch_pythons #8 Posted Oct 07 2018 - 04:32

    Major

  • Players
  • 24970 battles
  • 4,802
  • [-P-] -P-
  • Member since:
    03-28-2012

View PostGhastly_OwO, on Oct 06 2018 - 21:23, said:

 

ya same here it was fine before until now

 

Not too long ago I got a warning when I tried to logon to Central Server: "Server is available but not recommended due to high load."

LOL

I logged on anyway... what am I going to do? Play Latam? :D

And yes, there were lag spikes. Me and an E25 in the game for sure.



Buttknuckle #9 Posted Oct 07 2018 - 04:33

    Major

  • Players
  • 47502 battles
  • 2,575
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    03-19-2013
Yep. Jerky tank movements, delayed shots, in game ping indicator all over the place.

ThugThuggiasTheThird #10 Posted Oct 07 2018 - 04:36

    Sergeant

  • Players
  • 13198 battles
  • 103
  • Member since:
    05-29-2011
Yep. Pretty annoying. Ping goes from 40ms to +150ms

tod914 #11 Posted Oct 07 2018 - 04:37

    Major

  • Players
  • 60031 battles
  • 4,479
  • Member since:
    12-23-2013
Also had some jerky movements with turrets on tanks.  Not bad though. Didn't effect game play.  Done for the evening.

Edited by tod914, Oct 07 2018 - 04:37.


SnakePliskan #12 Posted Oct 07 2018 - 04:37

    Sergeant

  • -Players-
  • 27 battles
  • 164
  • Member since:
    07-09-2016

Definitely the NA server . Logged into EU and it was smooth no issues except at this time of the night no one was on it about 4000 players but on NA its real bad lag spikes

 



atila_xD #13 Posted Oct 07 2018 - 04:39

    First lieutenant

  • -Players-
  • 7221 battles
  • 519
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    10-13-2014

View Post24_inch_pythons, on Oct 07 2018 - 04:32, said:

 

Not too long ago I got a warning when I tried to logon to Central Server: "Server is available but not recommended due to high load."

LOL

I logged on anyway... what am I going to do? Play Latam? :D

And yes, there were lag spikes. Me and an E25 in the game for sure.

 

It shouldunt be cuz of the "load" anyway the caution message was there before many times but ping still did well

Harvester_0f_Sorrow #14 Posted Oct 07 2018 - 04:39

    Staff sergeant

  • Players
  • 21654 battles
  • 427
  • [RDDT3] RDDT3
  • Member since:
    09-14-2013

Yes I am getting massive lag spikes

 



Ghastly_Permabanned #15 Posted Oct 07 2018 - 04:44

    Corporal

  • -Players-
  • 19502 battles
  • 58
  • [L4ST] L4ST
  • Member since:
    04-06-2014
im getting 300-380 ping here :(

StoveBolt54 #16 Posted Oct 07 2018 - 04:47

    First lieutenant

  • -Players-
  • 25006 battles
  • 846
  • Member since:
    09-17-2013
Add me to the #METOO movement. 

Major_Mayhem_69 #17 Posted Oct 07 2018 - 04:55

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 25191 battles
  • 289
  • Member since:
    01-11-2015
Hmmm, I'm in northern AZ and we have storms moving in, so I thought it might be that, but I guess not.

macca01 #18 Posted Oct 07 2018 - 04:55

    Corporal

  • Players
  • 27676 battles
  • 21
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    10-07-2012
i too, am lagging massively, completely unplayable

RaaRaa___ShakyAim #19 Posted Oct 07 2018 - 04:55

    Corporal

  • -Players-
  • 4816 battles
  • 92
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    02-08-2017
same it makes meming harder

War_Tanker_69 #20 Posted Oct 07 2018 - 05:01

    Private

  • -Players-
  • 11417 battles
  • 8
  • Member since:
    07-26-2015
Last time i seen bad lag like this was when KalOnline servers got hacked.....wonder if someone is trying to hack WoT? or maybe it could be a server malfunction .... who knows....but yes the lag is bad and almost unplayable




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users