Jump to content


Patch 1.2 Bugs and Issues


  • Please log in to reply
130 replies to this topic

luver2 #101 Posted Nov 13 2018 - 02:01

    Sergeant

  • -Players-
  • 33132 battles
  • 222
  • Member since:
    05-24-2014

add this is the bitchlist or glichlist(?):

About 3 days ago not only game started crashing, but entire desktop!?!  At 1st it was after being garage for awhile & enter battle & BLINK! everything goes dead & computer restarts itself.  Starting today, it's so bad as soon as i get to garage, BLINK!  Crash & auto restart.

WTFover?  Everything was working fine until this started = ????

Anyone else having this?

And yes, i'v done everything from run extensive virus scan, uninstalled & reloaded game, updated Windows, NVIDIA, mods/no mods, Standard res game instead of HD, throttled back fps, anything i missed?

Every other program i run continues to work fine, albeit, Tanks is only really graphics-intensive one i do.

Before i go do a ticket to "Customer Service"... Any suggestions?  Help?  Same or similar total crashing? :ohmy:

 



maddirish67 #102 Posted Nov 15 2018 - 05:25

    Private

  • -Players-
  • 8909 battles
  • 2
  • [-A0A-] -A0A-
  • Member since:
    01-25-2015

having an issue where I got kicked out of game mid battle , says I have a graphics issue but my graphics drivers are up to date , running nvidia 1070 and have checked and rechecked that they are updated , but now cant even log into the game as when I sign in it gets as far as loading consumables etc then crashes stating same graphics error , have reinstalled game still getting same issue

 



UvBeenTrumped #103 Posted Nov 18 2018 - 16:59

    Staff sergeant

  • Players
  • 61174 battles
  • 443
  • [CRZY] CRZY
  • Member since:
    04-26-2011
Is six sense ever going to be fixed? I have been having problems with it not going off for over 4 months now. It is when I am running vanilla or with mods, so don't try the excuse that it is mods. 

luver2 #104 Posted Nov 20 2018 - 04:01

    Sergeant

  • -Players-
  • 33132 battles
  • 222
  • Member since:
    05-24-2014

WOW! :mellow:

Talk about Customer"Service"... 7 days later & NOTHING.  Not even a fu or go away or kiss our a_s.

WofT, ya'll wonder why U have an image/reputation deficiency? :ohmy:

 

You spend more time on showcasing the bearded dikhead who thinks he's some sort of celeb than U do even acknowledging CUSTOMER questions &/or problems. :deer:  Let alone FIXING them.

 

Guess that's what we get from company owned/run by Rus...



Odenhammer #105 Posted Nov 23 2018 - 17:17

    Private

  • -Players-
  • 5269 battles
  • 5
  • Member since:
    07-10-2017

cant log in since update...anyone else having trouble

 



The_Drunk_Tank #106 Posted Nov 25 2018 - 16:54

    Private

  • Players
  • 41645 battles
  • 9
  • Member since:
    10-04-2013
Easy to figure out why people are starting to uninstall this game..Nothing but straight [edited].  Lag spikes are getting so bad the game is unplayable at times. Why the **** should I spend any more money on this unbalanced garbage. 2 of 16 battles with better than a 50%  . Most games ending in a 3-15 or so [edited]kicking because WG caters to all these top clans> How many times I get stuck in a match where we have 2 green players and all orange and red while the other team is loaded with Villain, Otter, Youjo and Yolo players. Get your *******act together WG and fix this [edited]!!!!!

Metalgod_ #107 Posted Nov 29 2018 - 15:34

    Major

  • Beta Testers
  • 17507 battles
  • 2,983
  • Member since:
    09-10-2010
My beta emblems are not displaying on some of my tanks. I applied them and the old ones are still in place. I tried removing manually the old emblem from my Lowe to see if that would work and it didn't. When I mouse over the emblem it says the emblem is displayed on the tank...But it's not.

Forever_Accurate #108 Posted Nov 30 2018 - 19:49

    Private

  • -Players-
  • 11103 battles
  • 2
  • [SETE] SETE
  • Member since:
    01-09-2015

Hi everyone. So recently I found a glitch for tier 10 Grand Battles. If you keep your mouse on the teams' results panel and keep scrolling up and down the listing will keep on minimizing indefinitely. I am not sure if this has already been discovered, but if it hasn't, I hope it gets fixed in the following patch. 

 

 



Blitz666 #109 Posted Dec 01 2018 - 01:17

    Private

  • Players
  • 60284 battles
  • 2
  • Member since:
    01-21-2012


vanderian #110 Posted Dec 12 2018 - 14:52

    Corporal

  • Players
  • 15996 battles
  • 13
  • [BB-C4] BB-C4
  • Member since:
    06-04-2011
.

Edited by vanderian, Dec 12 2018 - 14:56.


Havock_1 #111 Posted Dec 17 2018 - 03:18

    Sergeant

  • -Players-
  • 16427 battles
  • 110
  • [TAC-C] TAC-C
  • Member since:
    08-19-2014
Before doing any thing,  WG needs to fix this crap.

generalmajorcolonel #112 Posted Dec 18 2018 - 02:40

    Private

  • -Players-
  • 12408 battles
  • 5
  • Member since:
    09-06-2015

This is the most infuriating situation...has been occurring since the last update, possibly the penultimate.  

It takes an inordinate amount of time to actually enter the game.  It's happened that by the time I enter my tank has been destroyed. In one case, I was reported for non-activity.

In any event, I enter with a tank that's not fully rendered i.e. there's no skin, no details.  The sound's messed up, especially the cannon, which sometimes fires, but silently.  It seems that synchronization

is also affected, as I scouted (very late) all the way to the enemy base.  There was an arty unit; an easy target, to be sure. I swerved to go around to hit the flank, but had already been destroyed, despite having fired.  This is ridiculous.


Edited by generalmajorcolonel, Dec 18 2018 - 03:26.


generalmajorcolonel #113 Posted Dec 18 2018 - 03:26

    Private

  • -Players-
  • 12408 battles
  • 5
  • Member since:
    09-06-2015

It appears I've solved the issue by the simple expedient of launching the game in safe mode; not a fluke, tried it twice, worked like a charm.

It appears I spoke too soon.  This is not a permanent fix.  Seemed to work for a while, but the problem outlined above persists.


Edited by generalmajorcolonel, Dec 18 2018 - 08:03.


JagdKitty #114 Posted Dec 19 2018 - 22:25

    Corporal

  • Players
  • 46388 battles
  • 20
  • [MILKY] MILKY
  • Member since:
    12-27-2011
WG ruled ASLAIN's AUTO AIM+ was illegal 5 years ago but the ERB 75 can use it now.  Is it legal to use now for players?

Paladin1954 #115 Posted Dec 29 2018 - 21:54

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 91997 battles
  • 280
  • [WWIII] WWIII
  • Member since:
    03-30-2013
This is intolerable.A week ago I got one of those ingame surveys and one of the specific questions was ' are you experienceing any frame drop or freezing?"I answerered yes and this is still happening to the point the game is almost unplayable.I normally run about 80 fps with about 30 ping, then when you're busy going one on one it suddenly drops to 20 , freezing and stuttering with the ping over 300.It's not my isp, I tested it and download speed is 150 mbs with upload steady at 15 mbs.This crap has been going on for the last two patches with no fix in sight.Why have questionaires if you can't fix your sh-t?

Edited by Paladin1954, Dec 29 2018 - 22:30.


IM2265 #116 Posted Jan 04 2019 - 12:19

    Private

  • -Players-
  • 2496 battles
  • 2
  • Member since:
    09-08-2018
I've been having my game closes whenever i try to use certain tanks or preview them and whenever i try to continue playing it does the same. If i try to get back into the game it just kicks me out and closes then i have to try and open it again, its happened multiple times now to the point where I cant play. If you know why or how I can fix it please let me know, its very frustrating 

Unlucky_kat #117 Posted Jan 06 2019 - 13:00

    Private

  • Players
  • 1 battle
  • 6
  • Member since:
    03-03-2013
Hey.
When I try to equip and unequip my SARL 42 with equipment(tried with binoculars and camo net) I go into an endless loop of "updating crew" and the only way to get out is by restarting the game. After restarting the process that I tried to do have completed. This also occurs when I tried setting it as primary.

I'd imagine there are more triggers for the endless loop.

TheTexasTankMan #118 Posted Jan 07 2019 - 07:06

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    02-04-2017
I write this on Jan 6, 2019. Wot blitz on a MacBook Pro has a lot of graphics problems. I will leave it to others to detail what they are. This release is pathetic! 

Project100 #119 Posted Jan 07 2019 - 07:14

    Captain

  • -Players-
  • 2972 battles
  • 1,138
  • [I-U-D] I-U-D
  • Member since:
    01-01-2016

View PostTheTexasTankMan, on Jan 07 2019 - 01:06, said:

I write this on Jan 6, 2019. Wot blitz on a MacBook Pro has a lot of graphics problems. I will leave it to others to detail what they are. This release is pathetic! 

 

Maybe you should try putting this in the correct place? This isn't the Blitz forum. 



glyon007 #120 Posted Jan 08 2019 - 21:24

    Private

  • -Players-
  • 14759 battles
  • 1
  • [-REM-] -REM-
  • Member since:
    01-04-2013
Anyone else noticed the 60tp gun issue? it fires over the top of your zoom camera which is fine but it will glitch out and not allow you to aim at tanks sometimes. I have a saved replay that shows this issue.

Edited by glyon007, Jan 08 2019 - 21:26.





5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users