Jump to content


stuck logging in.

login launcher

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

katyusha_the_smol #1 Posted Oct 14 2018 - 03:24

    Corporal

  • -Players-
  • 183 battles
  • 11
  • Member since:
    08-27-2018
Hi! I got the game to work, so the next step is to log in. But i have to auto log in on launcher, but no log in! So i try to do it myself, but cant even type because it say "logging in" and wont do anything. Cant even log in with g+ it no open that in browser. Please help! Thank you!

TailGunner1977 #2 Posted Oct 14 2018 - 03:35

    Sergeant

  • Players
  • 12837 battles
  • 115
  • Member since:
    07-24-2013
Both NA and SA servers for me show 999ms. I checked several speed test sites and they show my latency around 30-45ms.

Edited by TailGunner1977, Oct 14 2018 - 03:36.


katyusha_the_smol #3 Posted Oct 14 2018 - 04:15

    Corporal

  • -Players-
  • 183 battles
  • 11
  • Member since:
    08-27-2018

its still loading after all this time.

 



Insanefriend #4 Posted Oct 14 2018 - 04:31

    First lieutenant

  • Players
  • 40251 battles
  • 681
  • Member since:
    04-06-2012
Which launcher are you using?  The WoT only one or the wargamming platform thingy?

katyusha_the_smol #5 Posted Oct 14 2018 - 04:32

    Corporal

  • -Players-
  • 183 battles
  • 11
  • Member since:
    08-27-2018

View PostInsanefriend, on Oct 13 2018 - 22:31, said:

Which launcher are you using?  The WoT only one or the wargamming platform thingy?

 

wargaming, im trying to run WoWp to see if that works, then if it does go back to wot bc it previously wasnt working

Edited by katyusha_the_smol, Oct 14 2018 - 04:33.


Isola_di_Fano #6 Posted Oct 14 2018 - 06:13

    Major

  • Players
  • 22311 battles
  • 3,740
  • Member since:
    11-05-2012

Remove the WG thing, a couple of threads in NA and EU about needing the empty the appdata folder, might want to try that.

Also Aslain XVM had a booboo, it had been fixed now, delete and reinstall.



katyusha_the_smol #7 Posted Oct 15 2018 - 23:09

    Corporal

  • -Players-
  • 183 battles
  • 11
  • Member since:
    08-27-2018
I got it working after a while! Thanks to all!





Also tagged with login, launcher

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users