Jump to content


RAM II - why not available to train brit crews?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Poll: RAM II Britsh or American (21 members have cast votes)

Should we allow the RAM II to train British Crews or USA, or both, or another premium

  1. USA Crew Trainer (2 votes [9.09%])

    Percentage of vote: 9.09%

  2. British Crew Trainer (5 votes [22.73%])

    Percentage of vote: 22.73%

  3. Train Both (6 votes [27.27%])

    Percentage of vote: 27.27%

  4. Sell RAM II in a British version (9 votes [40.91%])

    Percentage of vote: 40.91%

Vote Guests cannot vote Hide poll

SparkyGT #1 Posted Nov 09 2018 - 15:47

    Major

  • Players
  • 50368 battles
  • 4,506
  • [-NHL-] -NHL-
  • Member since:
    02-05-2012

We initially got the RAM when there was only the USA line, no brits then.  wonder why there isnt a option to also train brit crews or an option to buy a RAM II british version version, being built in canada, / commonwealth, wonder if WG has any future plans for this tank /as a british trainer ??

 

lets hope.



FrozenKemp #2 Posted Nov 09 2018 - 16:16

    Major

  • Players
  • 52523 battles
  • 9,593
  • Member since:
    04-24-2011
Sadly there aren't any cross-nation premium tanks.  And I think WG must have some policy about not changing tank nations or not making exactly the same tank for a different nation.  The Russian line has the Churchill III but that's not available for the British either. 

moogleslam #3 Posted Nov 09 2018 - 16:23

    Major

  • Players
  • 45608 battles
  • 4,917
  • [GURUS] GURUS
  • Member since:
    12-20-2013
It's fine as it is for now.  Maybe some day we'll get a Canadian tech tree then they can move it.

Awestryker #4 Posted Nov 09 2018 - 17:51

    Major

  • Players
  • 25861 battles
  • 3,078
  • Member since:
    01-15-2013

Sorry to usurp your post, but I really wish WG would add option to transfer crew from one country to another for gold...

Some nations have much better crew training options, than others...like Japanese for example has crap for crew trainers, so unfortunately I default to using the Type 5 as a crew trainer as it is such a stupidly broken tank...

 

I would pay good gold for transferring crews to other nations...


Edited by Awestryker, Nov 09 2018 - 17:53.


Necrophore #5 Posted Nov 09 2018 - 19:20

    Major

  • Players
  • 30911 battles
  • 4,154
  • [GZRS] GZRS
  • Member since:
    02-19-2012
There's several tanks that could be moved to their proper trees - Ram, Locust, Rudy, MTLS-1G14, Marder I, Leafblower. There's a few Czech tanks in the German tree that could be moved or duplicated as well.

SparkyGT #6 Posted Nov 09 2018 - 19:53

    Major

  • Players
  • 50368 battles
  • 4,506
  • [-NHL-] -NHL-
  • Member since:
    02-05-2012

View PostAwestryker, on Nov 09 2018 - 09:51, said:

Sorry to usurp your post, but I really wish WG would add option to transfer crew from one country to another for gold...

Some nations have much better crew training options, than others...like Japanese for example has crap for crew trainers, so unfortunately I default to using the Type 5 as a crew trainer as it is such a stupidly broken tank...

 

I would pay good gold for transferring crews to other nations...

i would love that, there has also been a few that i know who have trained the female crewmembers to the wrong nation.

 

 

View PostNecrophore, on Nov 09 2018 - 11:20, said:

There's several tanks that could be moved to their proper trees - Ram, Locust, Rudy, MTLS-1G14, Marder I, Leafblower. There's a few Czech tanks in the German tree that could be moved or duplicated as well.

 

there were some old planned premiums on tech trees that never came out, i even think there was a captured KV1 in the german



pathfinder1919 #7 Posted Nov 19 2018 - 03:26

    Private

  • Beta Testers
  • 6170 battles
  • 8
  • [NRFD] NRFD
  • Member since:
    07-19-2010

View Postmoogleslam, on Nov 09 2018 - 15:23, said:

It's fine as it is for now.  Maybe some day we'll get a Canadian tech tree then they can move it.

 

​A Canada tech tree would just been tanks already in the game, but China is kind of like that.  

665Cav #8 Posted Dec 07 2018 - 17:58

    Corporal

  • -Players-
  • 13471 battles
  • 21
  • [L-O-K] L-O-K
  • Member since:
    12-10-2016
I also think the Type 64 should in the American line since America has all of the ROC customization options.

Trakks #9 Posted Feb 01 2019 - 01:39

    First lieutenant

  • Players
  • 3789 battles
  • 617
  • Member since:
    11-24-2011

View Post665Cav, on Dec 07 2018 - 16:58, said:

I also think the Type 64 should in the American line since America has all of the ROC customization options.

 

But the Type 64 was a kit bash vehicle created and used exclusively by the ROC. It used American components, but configured in a way that was never used by the Americans. The Americans used the M41 Bulldog in the roles that the Type 64 was used for by the ROC. 

SparkyGT #10 Posted Feb 01 2019 - 21:25

    Major

  • Players
  • 50368 battles
  • 4,506
  • [-NHL-] -NHL-
  • Member since:
    02-05-2012
When WG is running out of money maybe they will offer a Brit or Canadian one.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users