Jump to content


How can I get Vehicle short name matching vehicle file name(for example, china-Ch01_Type59.png) ?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Missa_Solemnis #1 Posted Nov 10 2018 - 20:30

    Private

  • -Players-
  • 6498 battles
  • 3
  • Member since:
    08-31-2017

I have concern on making Vehicle contour icon.

I want to match vehicle name in icon to in-game vehicle name in player panel(playersPanel_medium2) exactly.

So I need the list as follows.

 

china-Ch01_Type59 :              Type 59

china-Ch01_Type59_Gold :       Type 59 G

.

.

.

 

Help me please.


Edited by Missa_Solemnis, Nov 10 2018 - 22:21.


Coffee_ #2 Posted Nov 10 2018 - 23:17

    First lieutenant

  • Players
  • 43382 battles
  • 744
  • Member since:
    06-17-2011

Here ya go..
I can't get it aligned even with padding.
Your welcome :)

 

Spoiler

 



Coffee_ #3 Posted Nov 10 2018 - 23:41

    First lieutenant

  • Players
  • 43382 battles
  • 744
  • Member since:
    06-17-2011
Here is a different listing with no padding
Spoiler


Missa_Solemnis #4 Posted Nov 11 2018 - 12:52

    Private

  • -Players-
  • 6498 battles
  • 3
  • Member since:
    08-31-2017

View PostCoffee_, on Nov 10 2018 - 23:41, said:

Here is a different listing with no padding
Spoiler

 

 

I saw your former posting before I posted this :)

 

Where can I get the latest data like this?

 

Thank you for sharing data.

It does good for me.



Coffee_ #5 Posted Nov 11 2018 - 18:33

    First lieutenant

  • Players
  • 43382 battles
  • 744
  • Member since:
    06-17-2011

My Tank Exporter program collates the data from the dev api site. WG is requiring an app ID now to access their data remotely but you can still get it using their web interface. The data is not very readable with out cleaning it up. Here is a link to the dev site ; https://developers.wargaming.net/
If you down load and run Tank Exporter, when it launches the first time, it has to load a lot a data. This only happens the first run or when to to clear the data.
The log file (under File/Settings) has this list of tanks in the first format I posted with the padding.

 

EDIT: You need an AP ID to get at the DEV API data now.
You will need to fill out the forms. Do not lose that ID they give you! 



Coffee_ #6 Posted Nov 11 2018 - 18:42

    First lieutenant

  • Players
  • 43382 battles
  • 744
  • Member since:
    06-17-2011
If I was you, I would just use the 2nd listing and update it manually when things change.
It's in order by teir and nation and tank number.
It don't get any easier for you :)

Missa_Solemnis #7 Posted Nov 11 2018 - 19:49

    Private

  • -Players-
  • 6498 battles
  • 3
  • Member since:
    08-31-2017

View PostCoffee_, on Nov 11 2018 - 18:42, said:

If I was you, I would just use the 2nd listing and update it manually when things change.
It's in order by teir and nation and tank number.
It don't get any easier for you :)

 

I am not a professional developer.

I will follow your good advice.

 

Thank you for your kindness again.


Edited by Missa_Solemnis, Nov 11 2018 - 19:49.


Coffee_ #8 Posted Nov 12 2018 - 04:37

    First lieutenant

  • Players
  • 43382 battles
  • 744
  • Member since:
    06-17-2011
Your welcome.. Hope you get use out of it.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users