Jump to content


Messed up textures bugs are back again


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

bennyjw98 #1 Posted Yesterday, 03:35 AM

    Corporal

  • Players
  • 8733 battles
  • 47
  • [WAFFE] WAFFE
  • Member since:
    07-17-2011
After 1.0 dropped there were these bugs where textures were SUPER messed up or missing. About a month or two ago they disappeared and the game was pretty again.

Well they came back today. I had my tank tracks revolving around the outside of my tank, tanks were see-through, and large swaths of ground on certain maps (example: the flowers field across the water on Abbey) were just black.

Here is an example of a Polish Pierogi Pooper missing most of its hull in my garage:


BEFORE YOU ASK:
-Yes, I checked my game's file integrity.
-Yes, my drivers are up-to-date.
-Yes, I have NO mods.
-No, it is not somehow related to my internet connection.
-I have standard client with medium and high graphics settings

I don't know how this happened again but it's gotta be related to some sort of micro-patch WG put out. 
Also, it only happened after I redeemed the code SANTAMAUS for the christmas events. Unsure if that possibly could affect it, idk.

Isola_di_Fano #2 Posted Yesterday, 06:04 AM

    Major

  • Players
  • 22300 battles
  • 3,730
  • Member since:
    11-05-2012

Are you sure it is not just battle damage from the last game ?

 

Other than that,I had a similar issue once and it was related to the graphic card. Good luck.



bennyjw98 #3 Posted Yesterday, 07:05 AM

    Corporal

  • Players
  • 8733 battles
  • 47
  • [WAFFE] WAFFE
  • Member since:
    07-17-2011

View PostIsola_di_Fano, on Dec 09 2018 - 00:04, said:

Are you sure it is not just battle damage from the last game ?


...Yes I am fairly certain it is not "battle damage".






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users