Jump to content


Anybody else have trouble connecting to the US servers?

servers connection

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

black_walrus #1 Posted Dec 09 2018 - 18:27

    Private

  • Players
  • 15434 battles
  • 4
  • [T_K_M] T_K_M
  • Member since:
    03-08-2014
In the last couple days I haven't been able to connect to the US servers, so I've played on the SA ones for a bit hoping it would fix itself. No luck. Anyone else having similar issues?

WhineMaker #2 Posted Dec 09 2018 - 18:32

    Major

  • Players
  • 38039 battles
  • 6,163
  • [WHAAA] WHAAA
  • Member since:
    04-21-2011
None here and I'm on the road connected through my phone.

MagillaGuerilla #3 Posted Dec 09 2018 - 18:35

    Major

  • -Players-
  • 25862 battles
  • 4,605
  • Member since:
    01-06-2013
I have 63 ping to NA central. Try modem reset.

black_walrus #4 Posted Dec 09 2018 - 18:51

    Private

  • Players
  • 15434 battles
  • 4
  • [T_K_M] T_K_M
  • Member since:
    03-08-2014
Alright, thanks.

WhineMaker #5 Posted Dec 09 2018 - 19:12

    Major

  • Players
  • 38039 battles
  • 6,163
  • [WHAAA] WHAAA
  • Member since:
    04-21-2011
Could be the storm rolling through the southern US. Just might be congesting some of the server hops your ISP uses.

Christojojo #6 Posted Dec 09 2018 - 20:13

    Major

  • Beta Testers
  • 34711 battles
  • 2,529
  • [CHEAP] CHEAP
  • Member since:
    10-09-2010
I don't know. I live in New York State and the random connect keeps putting me in LATAM server today.

seaeagle #7 Posted Dec 09 2018 - 20:40

    Staff sergeant

  • Players
  • 1338 battles
  • 384
  • Member since:
    04-17-2011
I  have had trouble since last night connecting to the EU server.





Also tagged with servers, connection

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users