Jump to content


Lag has made the game unplayable right now!


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Maxamus_Rex #1 Posted Dec 12 2018 - 01:21

    Corporal

  • -Players-
  • 9847 battles
  • 42
  • Member since:
    09-05-2015
I'm shooting at ghosts and being kill killed by tanks that are not there, lag is 900ms in the western US. fix this!!

JesterOne #2 Posted Dec 12 2018 - 01:30

    Staff sergeant

  • Players
  • 22464 battles
  • 335
  • Member since:
    06-09-2012
Sure it's not on your end?

TruIy #3 Posted Dec 12 2018 - 01:46

    Major

  • Players
  • 34979 battles
  • 4,886
  • Member since:
    09-18-2013
I'm almost as west coast as you can be in the continental US and I'm getting 80-90ms. You might want to do a pingplotter check to see if your ISP is being shifty

Buthurt #4 Posted Dec 12 2018 - 01:53

    Corporal

  • -Players-
  • 251 battles
  • 27
  • Member since:
    03-27-2013

View PostMaxamus_Rex, on Dec 12 2018 - 01:21, said:

I'm shooting at ghosts and being kill killed by tanks that are not there, lag is 900ms in the western US. fix this!!

 

His problem lies between his computer and the servers....could be anything....router...any number of switches...he needs to run a tracerouter and/or pingtrace and see which ip is losing/or delaying his packets....otherwise...he can do nothing.  :(   Please do not play. :)

NutrientibusMeaGallus #5 Posted Dec 12 2018 - 02:09

    Major

  • Players
  • 22674 battles
  • 5,662
  • [FILOX] FILOX
  • Member since:
    10-26-2012
 I'm on the east coast and the lag is from the 3-4 hops right before the servers according to pingplotter....

P0NYTANK #6 Posted Dec 12 2018 - 02:10

    Staff sergeant

  • Players
  • 46193 battles
  • 431
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    07-31-2013
Yesterday i got Lag Spikes and now i have 100-200ping on NA, what happen >.<?

tod914 #7 Posted Dec 12 2018 - 02:42

    Major

  • Players
  • 66093 battles
  • 7,256
  • [CLASS] CLASS
  • Member since:
    12-23-2013
Call up your ISP and have them reset your IP address.  You can also do it from your Router. But I found that when they reset everything, it typically makes more a difference.  Can also try reinstalling the game.  I notice that some issues are created by the micro patches.

Projectile_Misfired #8 Posted Dec 12 2018 - 04:58

    Major

  • Players
  • 38809 battles
  • 3,330
  • Member since:
    05-30-2012

View PostMaxamus_Rex, on Dec 12 2018 - 00:21, said:

I'm shooting at ghosts and being kill killed by tanks that are not there, lag is 900ms in the western US. fix this!!

 

I agree. WG needs to come fix the US internet.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users