Jump to content


Is the sound bug fixed?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Oxboy1212 #1 Posted Jan 12 2019 - 07:28

    First lieutenant

  • -Players-
  • 47145 battles
  • 645
  • Member since:
    09-21-2015
Any more reports of issues?

Dreadnought28 #2 Posted Jan 12 2019 - 07:50

    Corporal

  • Players
  • 31041 battles
  • 40
  • [DOODY] DOODY
  • Member since:
    09-10-2012

I had issues today.

 



T2Easy4ME #3 Posted Jan 12 2019 - 08:07

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 119 battles
  • 290
  • Member since:
    09-24-2017
Sound hasn't worked on my PC since 1823

jt1alta #4 Posted Jan 12 2019 - 08:09

    First lieutenant

  • Players
  • 43449 battles
  • 673
  • Member since:
    01-15-2014
Still dropping the sound for me.

Sink_Stuff #5 Posted Jan 12 2019 - 08:12

    Captain

  • Players
  • 14194 battles
  • 1,291
  • Member since:
    04-10-2011
not for me it isn't working yet

g327 #6 Posted Jan 12 2019 - 08:22

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 16626 battles
  • 460
  • Member since:
    12-26-2017
still no in battle sounds for me; can hear only the camp sounds.

I_QQ_4_U #7 Posted Jan 12 2019 - 08:34

    Major

  • -Players-
  • 22174 battles
  • 6,472
  • Member since:
    10-17-2016
Have had no problem for weeks.

omi5cron #8 Posted Jan 12 2019 - 10:54

    Major

  • Players
  • 23304 battles
  • 3,721
  • Member since:
    04-01-2013

as to match sounds dropping out or only partially there, i have tried the following: i was running windowed borderless for my graphics,and on another forum posters suggestion, i switched to fullscreen. since then i have had no dropping sound. my setup is for 5.1 audio. this MAY be simply a coincidence,but i am sticking with the fullscreen..

 

on a separate note,the glitch of "no-sound-upon-being-hit" is still happening sometimes. this one is supposed to be deep in the game code and WG knows about it.however it is not all the time,in fact its only once in a while.

 

i dont know if this info will help.



ColonelShakes #9 Posted Jan 12 2019 - 11:48

    Captain

  • -Players-
  • 15909 battles
  • 1,668
  • [CDN] CDN
  • Member since:
    01-17-2016

View Postomi5cron, on Jan 12 2019 - 10:54, said:

as to match sounds dropping out or only partially there, i have tried the following: i was running windowed borderless for my graphics,and on another forum posters suggestion, i switched to fullscreen. since then i have had no dropping sound. my setup is for 5.1 audio. this MAY be simply a coincidence,but i am sticking with the fullscreen..

 

on a separate note,the glitch of "no-sound-upon-being-hit" is still happening sometimes. this one is supposed to be deep in the game code and WG knows about it.however it is not all the time,in fact its only once in a while.

 

i dont know if this info will help.

 

It does help.  Played at a clan mates house and he had same issue ( I have not seen it since a few days after the issue appeared following 1.3 drop) .  I will be asking him if he is playin fullscreen or windowed borderless.  

 

He also mentioned the issue occurs only when he leaves the client open on the pc and idled for quite some time like an overnight.



DrWho_ #10 Posted Jan 12 2019 - 12:01

    Major

  • -Players-
  • 22887 battles
  • 2,724
  • Member since:
    07-29-2017
Still have problems but it seems to be less frequent than before the latest patches. When it first appeared I had it pretty much every time I played and usually within a couple of games, then restarted the client and all was fine. Recently it's more random but last night was one of those times and again a simple restart of the client fixed it for the rest of the evening

Formula950 #11 Posted Jan 12 2019 - 12:44

    Sergeant

  • -Players-
  • 38266 battles
  • 117
  • Member since:
    01-16-2016
i can hear ALL the arty shells raining down around me, and the gold ammo slicing through my light tanks like butter!

sparky_49 #12 Posted Jan 12 2019 - 12:46

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 7646 battles
  • 271
  • Member since:
    07-18-2018

View PostColonelShakes, on Jan 12 2019 - 11:48, said:

 

It does help.  Played at a clan mates house and he had same issue ( I have not seen it since a few days after the issue appeared following 1.3 drop) .  I will be asking him if he is playin fullscreen or windowed borderless.  

 

He also mentioned the issue occurs only when he leaves the client open on the pc and idled for quite some time like an overnight.

 

I've noticed the same thing regarding leaving the game running. If left idle for several hours sometimes I'll lose all sound in the game, though the garage sound is still working fine.  I can't tell there is a sound problem until I hit the "Battle" button. The first indication the sound has quit is the countdown timer doesn't "tick". Occasionally the engine, damage, gun sounds are intermittent or missing, but usually for me it's an all or nothing, usually no sound at all. Restarting the game always fixes it, until I leave it idle for a while again.

 

If the countdown timer doesn't tick I hit <ALT> F4 to immediately exit the game then I start it up again, that seems to be the fastest way out and back in. When it restarts it will put me right back in the battle, and most of the time I'm back right after the countdown ends so I only lose a few seconds.  I have the WoT folder on an SSD so it loads pretty quick. 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users