Jump to content


Switched to Premium ammo and both it and regular AP showed as selected


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Siergen #1 Posted Jan 14 2019 - 20:42

    Corporal

  • -Players-
  • 6815 battles
  • 23
  • [H_FUN] H_FUN
  • Member since:
    07-12-2016
I was in My American light tank in random battle on Karelia on Common Test.  Tapped "2" to switch to premium ammo.  As premium ammo icon started filling, I noticed the AP ammo icon was still green.  After premium icon turned green, AP icon was also still green.  AP icon remained green as I fired and the premium icon cycled to show reloading.

Spanktankk #2 Posted Jan 14 2019 - 21:02

    Major

  • Players
  • 35140 battles
  • 11,106
  • [KFB] KFB
  • Member since:
    04-19-2011
tapping it once will load it with the NEXT round fired (leaving current round in chamber).  Tapping TWICE will change the current round.

__Worm__ #3 Posted Jan 14 2019 - 21:55

    Major

  • Players
  • 32985 battles
  • 4,326
  • [PYRMD] PYRMD
  • Member since:
    04-29-2011

View PostSpanktankk, on Jan 14 2019 - 13:02, said:

tapping it once will load it with the NEXT round fired (leaving current round in chamber).  Tapping TWICE will change the current round.

 

read again bro

 

It actuated reload with both icons green



Everlasting_Chungus #4 Posted Jan 14 2019 - 22:04

    Major

  • Players
  • 32473 battles
  • 4,799
  • [200IQ] 200IQ
  • Member since:
    09-18-2013

your loader was just lazy and didn't want to take the standard round out when switching to gold lol. 

 

In all seriousness, an interesting bug. Did it go away when you swapped back to standard OP? Or did the prem round still stay green when you swapped back



Pipinghot #5 Posted Jan 14 2019 - 23:06

    Major

  • Players
  • 25960 battles
  • 9,120
  • [IOC] IOC
  • Member since:
    11-20-2011

View PostSiergen, on Jan 14 2019 - 14:42, said:

I was in My American light tank in random battle on Karelia on Common Test.  Tapped "2" to switch to premium ammo.  As premium ammo icon started filling, I noticed the AP ammo icon was still green.  After premium icon turned green, AP icon was also still green.  AP icon remained green as I fired and the premium icon cycled to show reloading.

Without a replay, or at least a screenshot, this isn't really a bug report. Yeah, your thread is in the Bug Reporting forum but you need to include replay or picture for it to be useful.



Panman69 #6 Posted Jan 15 2019 - 00:03

    Captain

  • Players
  • 35736 battles
  • 1,861
  • Member since:
    05-30-2012

So the real question is, were you able to fire both rounds at the same time? 

If so, did you get credit for doing damage with both rounds in one shot?



Siergen #7 Posted Jan 15 2019 - 06:09

    Corporal

  • -Players-
  • 6815 battles
  • 23
  • [H_FUN] H_FUN
  • Member since:
    07-12-2016

View PostPipinghot, on Jan 14 2019 - 23:06, said:

Without a replay, or at least a screenshot, this isn't really a bug report. Yeah, your thread is in the Bug Reporting forum but you need to include replay or picture for it to be useful.

 

Sorry, here it is:   http://wotreplays.eu...70716d3b940053   

Didn't have time to try to recreate the bug.



Pipinghot #8 Posted Jan 15 2019 - 08:39

    Major

  • Players
  • 25960 battles
  • 9,120
  • [IOC] IOC
  • Member since:
    11-20-2011

View PostSiergen, on Jan 15 2019 - 00:09, said:

Sorry, here it is:   http://wotreplays.eu...70716d3b940053   

Didn't have time to try to recreate the bug.

So... what's the timestamp we should be looking for. Not going to watch an entire replay staring as your ammo indicators.

 

You want to report a bug, it's your job to communicate effectively, these are not the Psychic Forums.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users