Jump to content


Critical Error Unable to Update via HTTP

Mac Wrapper Critical Error HTTP

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

THE_BOOM101 #1 Posted Jan 16 2019 - 17:35

    Sergeant

  • -Players-
  • 6425 battles
  • 107
  • Member since:
    04-23-2015

I made a fix for this error.

Click here for the forum post so you can fix your game, it's a janky fix but so far there is 3 confirmed successes with this method.

 

I am trying to download the game and when the launcher begins downloading the contents I get a popup error.

I have tried a different Wi-Fi network, I have restarted my laptop, and I have completely uninstalled and re-downloaded the launcher with no success.

 

Mac OSX Mojave

 

Critical Error

Unable to download updates via HTTP

The application cannot continue

For details, see log file

 

WotLauncher.log
HARDWARE SPECS

 


Edited by THE_BOOM101, Jan 20 2019 - 17:43.


black_colt #2 Posted Jan 16 2019 - 17:42

    Major

  • -Players-
  • 3955 battles
  • 2,782
  • Member since:
    01-11-2015

This issue occurred before - have you contacted CodeWeavers about this [they produced the WoT Mac Wrapper for Wargaming]?

 

If not, then I recommend that you contact them at https://www.codeweav...tact-us#support



THE_BOOM101 #3 Posted Jan 16 2019 - 18:18

    Sergeant

  • -Players-
  • 6425 battles
  • 107
  • Member since:
    04-23-2015

View Postblack_colt, on Jan 16 2019 - 07:42, said:

This issue occurred before - have you contacted CodeWeavers about this [they produced the WoT Mac Wrapper for Wargaming]?

 

If not, then I recommend that you contact them at https://www.codeweav...tact-us#support

 

Is there any easy fix or do I need to contact CodeWeaver's support?

THE_BOOM101 #4 Posted Jan 16 2019 - 19:13

    Sergeant

  • -Players-
  • 6425 battles
  • 107
  • Member since:
    04-23-2015

UPDATE: I have entered the url into my browser that the launcher is getting an error with and I'm getting a 404 error. 

 

The requested URL /na/patches/wot_0.3.27.736_launcher.wgpkg was not found on this server.



dstud208 #5 Posted Jan 16 2019 - 21:38

    Captain

  • Players
  • 17804 battles
  • 1,807
  • [-BRO] -BRO
  • Member since:
    10-15-2012
I wonder if resetting the wrapper then turning off torrents would help since it’s a server response error? Admittedly though I don’t know much I this particular subject.

If your willing to give it a shot, get my utility (link in sig) click “reset wrapper” in the wot tab, launch the game and shut it down the moment the launcher opens. Don’t wait for it to do anything. Then click “disable torrents” in my utility, and launch the game again.

No guarantees, but hey, you never know...

THE_BOOM101 #6 Posted Jan 17 2019 - 01:25

    Sergeant

  • -Players-
  • 6425 battles
  • 107
  • Member since:
    04-23-2015

View Postdstud208, on Jan 16 2019 - 11:38, said:

I wonder if resetting the wrapper then turning off torrents would help since it’s a server response error? Admittedly though I don’t know much I this particular subject.

If your willing to give it a shot, get my utility (link in sig) click “reset wrapper” in the wot tab, launch the game and shut it down the moment the launcher opens. Don’t wait for it to do anything. Then click “disable torrents” in my utility, and launch the game again.

No guarantees, but hey, you never know...

 

Just tried it, I can't see any changes happen when I press the button in the utility but I followed your instructions perfectly but it didn't work, Oh Well.

chercharmed #7 Posted Jan 18 2019 - 00:23

    Private

  • -Players-
  • 436 battles
  • 1
  • Member since:
    02-05-2012
I am also having this problem. I have not played in quite some time. So I wanted to start playing again and knew it would need an update, but I am getting the error code. Please help. I want to start playing again.

THE_BOOM101 #8 Posted Jan 20 2019 - 17:40

    Sergeant

  • -Players-
  • 6425 battles
  • 107
  • Member since:
    04-23-2015

View Postchercharmed, on Jan 17 2019 - 14:23, said:

I am also having this problem. I have not played in quite some time. So I wanted to start playing again and knew it would need an update, but I am getting the error code. Please help. I want to start playing again.

 

I made a thread on the fix on the mac support section, look at it.

Velocity9x #9 Posted Jan 30 2019 - 18:51

    Private

  • -Players-
  • 49 battles
  • 2
  • [DDLC] DDLC
  • Member since:
    08-25-2018
I'm having the same issue

danymill #10 Posted Feb 02 2019 - 12:51

    Private

  • -Players-
  • 948 battles
  • 2
  • Member since:
    01-05-2019
A'm having the same as well :(

Edited by danymill, Feb 02 2019 - 12:51.


danymill #11 Posted Feb 02 2019 - 14:01

    Private

  • -Players-
  • 948 battles
  • 2
  • Member since:
    01-05-2019
http://forum.worldof...p-error-solved/ - this method + settings -> support -> restore helped me.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users