Jump to content


Patch 1.4 Bugs and Issues


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

Dayooper #21 Posted Feb 08 2019 - 11:19

    Sergeant

  • Players
  • 29323 battles
  • 115
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    07-06-2011
Since the update My client won't update saying do integrity check … I've spent over 12 hours over the last 4 days and it keeps stalling at 44% then saying Some Problems with update service. We are working on it. Please try again later. ….. Later? like a week from now or what? I've done everything from uninstall to full install and it keeps doing the same damn thing. I've submitted a ticket but they don't respond. Anyone else having the same problem?

googliamoog #22 Posted Feb 09 2019 - 01:08

    Sergeant

  • Players
  • 40204 battles
  • 139
  • Member since:
    02-24-2012

launch screen opens, shows the initial load screen and bar loads about two thirds of the way.  launch screen then goes black and is unresponsive.  rinse repeat.

 

i have done the check and repair successfully but with no change.

i have uninstalled and reinstalled the client with no change.

i have tried safe mode and default graphics with no change.

i have tried both SD and HD client types with the variables above with no change.


Edited by googliamoog, Feb 09 2019 - 01:37.


pjorite #23 Posted Feb 09 2019 - 01:21

    Private

  • -Players-
  • 22790 battles
  • 3
  • [BAL_S] BAL_S
  • Member since:
    12-26-2014

So only since the update where the East server was removed again being that it was temporary and going back to the centralized Central server I've been having connection issues and lag. Sometimes around before 8PM CST I can connect and play fine on the central server little no lag in a match but some what slow in the garage. The closer it gets to 8 PM though I start experiencing lag, glitches in matches, and eventually I lose connection to the server altogether and return to the login screen. My ping to the server usually is good and shows up green and around 32-49. Yet I click to login it loads for a hefty duration of time. I enter the garage like normal and the top left corner by the settings cog it shows a loading circle by the Central: label and there is no Total:. I have tried everything from removing all my mods, updating drivers, optimizing drives, checking my internet connection, firewall, restoring and repairing the game launcher, etc and I am running out of ideas. What else am I to possibly do to just play the game with out this happening because at this point I am spending hours on end trying to connect and stay connected. 

PS -IMO this game worked better with multiple servers (central and east/west and east)

 

 

EDIT: I would like to not uninstall and reinstall to find out that the 4 hours of installation did nothing to fix this problem. In addition to that I also have logged in at later times and it works. Seems to me this Frontlines thing as well as the update has a LOT of issues. 

Signed Player that spends too much on this game


Edited by pjorite, Feb 09 2019 - 01:25.


invictus97 #24 Posted Feb 09 2019 - 06:30

    Staff sergeant

  • Players
  • 13748 battles
  • 294
  • Member since:
    03-11-2014

View PostBlu_E, on Feb 07 2019 - 00:11, said:

Since the 1.4 patch I'm unable to launch the game.  After I hit play in the launcher, the game starts loading and then appears to crash my display driver.  My screen goes black and monitor says no signal, however the sound/music from the game starts playing.  Running the latest radeon drivers on rx580.  Even if I alt-F4 the game or alt-tab out of the game, my monitor continues to have no signal.

Never had this problem before in WOT or any other game...

 

getting same thing after the 1.4 update...any news on fix?

 



Soot_Slayer #25 Posted Feb 12 2019 - 02:47

    Corporal

  • Players
  • 26820 battles
  • 58
  • Member since:
    03-06-2011

Crashing to server select screen a lot since 1.4.1.  This happens even in safe mode.

 

Transferring crew is a definite trigger, but also seems to do it randomly whether in battle or even idle in garage.



Magicrhino #26 Posted Feb 12 2019 - 05:49

    Private

  • -Players-
  • 11816 battles
  • 1
  • [FEARZ] FEARZ
  • Member since:
    01-31-2012

View PostAgent_K_, on Feb 07 2019 - 03:05, said:

 

- Camo have been removed from several tanks (not all of them tho).

 

Same.  I have missing Camo and Decals.

nastykiller92 #27 Posted Feb 12 2019 - 22:47

    Corporal

  • -Players-
  • 20906 battles
  • 74
  • Member since:
    11-14-2013
There is a mass freeze up glitch that can last a second to over 10 seconds. It has led to me dying by driving into a restricted zone when I was going to flank by hugging by crossing a bridge and come from behind the tanks in the city and got killed by the AI artillery in frontlines. I have had it happen twice in random matches and 1-6 times per match in frontlines. There is also a loading hiccup in respawning in frontlines, making the respawn take a second longer than it did in the original version as the tank explosion and respawn happen at the same time.

OldDeadJimmy #28 Posted Feb 13 2019 - 00:22

    Private

  • -Players-
  • 7126 battles
  • 2
  • Member since:
    06-16-2017
Camo and consumbables not loading into battle, even though everything is checked.   I also have to reapply camouflage schemes on many vehicles after every login because they are purchased, but the keep getting dropped.  

invictus97 #29 Posted Feb 18 2019 - 20:17

    Staff sergeant

  • Players
  • 13748 battles
  • 294
  • Member since:
    03-11-2014
UPDATE: for me, my video card was dead. replaced with a new one and now WOT is running fine!

Pens87_71 #30 Posted Feb 21 2019 - 02:27

    Private

  • -Players-
  • 12996 battles
  • 6
  • [GNZX3] GNZX3
  • Member since:
    03-14-2015
My ping has been going up and down with extreme changes, making the game unplayable.

Smooky_Le_chien_husky #31 Posted Feb 21 2019 - 03:08

    First lieutenant

  • Players
  • 23834 battles
  • 823
  • [LMFR] LMFR
  • Member since:
    03-16-2012
Me my account be suspended for nothing I did not plays for like 4 month and fair with aslain  . i'm accused to be a bot o0 .. anyways i did send a ticked to wg .

Weath3rdemon #32 Posted Feb 22 2019 - 22:52

    Private

  • -Players-
  • 3067 battles
  • 2
  • [GUS] GUS
  • Member since:
    12-09-2018

Match making is terrible.

80% of the games are 4-15 or 15-4.

 

No fun either way.



Weath3rdemon #33 Posted Feb 22 2019 - 23:24

    Private

  • -Players-
  • 3067 battles
  • 2
  • [GUS] GUS
  • Member since:
    12-09-2018

From a couple of hour today. Very much like every day since the upgrade.

2:24  6-15

2:47 6-15

2:51  4-15

3:00 3-10 FC

3:12 2-15

3:20 8-15

3:35 2-15

3:41 15-10

3:51 3-15

3:55 5-15

4:07 7-15

4:12 4-15



Vettish #34 Posted Feb 23 2019 - 05:18

    Corporal

  • Players
  • 25734 battles
  • 47
  • [DHO-X] DHO-X
  • Member since:
    08-14-2012

View PostBlu_E, on Feb 06 2019 - 22:11, said:

Since the 1.4 patch I'm unable to launch the game.  After I hit play in the launcher, the game starts loading and then appears to crash my display driver.  My screen goes black and monitor says no signal, however the sound/music from the game starts playing.  Running the latest radeon drivers on rx580.  Even if I alt-F4 the game or alt-tab out of the game, my monitor continues to have no signal.

Never had this problem before in WOT or any other game...

 

I am having this same issue.

googliamoog #35 Posted Feb 26 2019 - 15:33

    Sergeant

  • Players
  • 40204 battles
  • 139
  • Member since:
    02-24-2012

View Postgoogliamoog, on Feb 09 2019 - 00:08, said:

launch screen opens, shows the initial load screen and bar loads about two thirds of the way.  launch screen then goes black and is unresponsive.  rinse repeat.

 

i have done the check and repair successfully but with no change.

i have uninstalled and reinstalled the client with no change.

i have tried safe mode and default graphics with no change.

i have tried both SD and HD client types with the variables above with no change.

 

day however many since initial update and game still not playable.

Burning_Haggis #36 Posted Mar 21 2019 - 06:30

    Captain

  • Players
  • 44612 battles
  • 1,844
  • [CAMEO] CAMEO
  • Member since:
    04-09-2013

View Postblindeco, on Feb 07 2019 - 07:48, said:

So.. how can i solve this?

 

It's kind of wild looking, isn't it?   Seeing the same thing. 

 

Sucks if you think you are sneaking around a rock for a shot, and just blast an invisible rock that I am still behind.   Sometimes restarting will get it working, sometimes not.   In gunsight view some of the terrain features will disappear if right up against them.   

 

Just out of curiosity, does anyone actually test this garbage before it's pushed out the front door?



SquishySupreme #37 Posted Mar 23 2019 - 01:25

    Sergeant

  • -Players-
  • 1838 battles
  • 207
  • Member since:
    10-29-2018
No issues.  But I am not running a single mod or pack as well.  Plain vanilla, low res pack. ( high res makes my video card temps spike to where it sounds like a jet engine for maybe 10fps gain and some eye candy - no thanks )

Problems to fix in the gameplay:
Frontline is still broken in many places.
APIs of known hacks and cheats should simply boot you back to desktop.  A standard integrity check should be part of the startup, same as most other anit-cheat software that most MMOs use.  

blacky_ #38 Posted Mar 23 2019 - 02:50

    Private

  • Players
  • 18545 battles
  • 1
  • Member since:
    06-21-2013
My ping was in the 20s to 50s before this patch now its between 200 and 300

Honu8019 #39 Posted Mar 23 2019 - 17:44

    Private

  • -Players-
  • 3456 battles
  • 1
  • Member since:
    02-15-2016
I am not able to update, or upload, the program. I tried numerous times to update but, it didn't work. Error message states that the internet connection is not working. I'm having no issues with the internet connection. Tried everything indicated in the support page.

MudShark92553 #40 Posted Yesterday, 09:08 AM

    Corporal

  • -Players-
  • 1828 battles
  • 20
  • Member since:
    01-15-2019
I had a bad hiccup, (ping got erratic.) I exited the program and am now unable to log in. The main screen just goes to "Please wait" The red bar goes 3/4 way then just stops.NA server1 am Pacific. Update!! I was able to log in in safe mode. I must be a mod.

Edited by MudShark92553, Yesterday, 09:18 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users