Jump to content


Frontlines Consumables.

consumables gone in frontline

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

gunnerray #1 Posted Feb 12 2019 - 04:25

    Private

  • Players
  • 30494 battles
  • 6
  • [UMM] UMM
  • Member since:
    03-26-2013
I guess its not happening to everyone, but in frontlines, your first tank will have its consumables, but none of the rest will have them. They aren't there, but when you get back to the garage, they are there again. its happened to more than one of us, but others have no prob with it. anyone seen this?

cKy_ #2 Posted Feb 12 2019 - 04:38

    First lieutenant

  • -Players-
  • 1528 battles
  • 955
  • [KITTI] KITTI
  • Member since:
    09-29-2018
Nope, that would be a terrible bug to have to play with.

Slone #3 Posted Feb 12 2019 - 05:37

    Captain

  • Players
  • 19420 battles
  • 1,200
  • [DD-S] DD-S
  • Member since:
    05-30-2011

Several clan mates report having this issue. Myself and some others report weird incidents of auto aim locking on when I rarely use it and never use it on heavies.

 

It seems this iteration of FL is a lot buggier.



JLdragon #4 Posted Feb 12 2019 - 05:44

    First lieutenant

  • Players
  • 18320 battles
  • 577
  • [MISF] MISF
  • Member since:
    02-14-2012

Yes Just came from one.. and logged into game.. by zone 3.. I no longer have consumables recharging.. If I get a chance I will screenshot it

 



heavymetal1967 #5 Posted Feb 12 2019 - 05:46

    Major

  • Players
  • 67679 battles
  • 18,654
  • Member since:
    05-30-2012
Seen another thread/post where someone was having issues with camo not showing up on respawned FL tanks.

Burning_Haggis #6 Posted Feb 12 2019 - 05:50

    Captain

  • Players
  • 44368 battles
  • 1,773
  • Member since:
    04-09-2013
For some reason, reverse (S) doesn't work sometimes, F will, but not S.     Consumables not showing up on second tank either, sometimes.   Gotta love WG

afganhuladancer #7 Posted Feb 13 2019 - 01:45

    Corporal

  • -Players-
  • 27006 battles
  • 49
  • [RE4GD] RE4GD
  • Member since:
    12-11-2015

i have the comsumable bug have had but not always had the auto aim bug which seems to happen when firing but killed.

 



OldDeadJimmy #8 Posted Feb 13 2019 - 20:29

    Private

  • -Players-
  • 6960 battles
  • 2
  • Member since:
    06-16-2017

Consumables bug.  Got that. But on the first day, it wasn't reliable.  Some tanks would load with consumables, some wouldn't.  The first tank always did though.  
Anyone notice the frontlines directives (engineer, recon, etc) flash up, and then disappear when in the garage before joining a frontlines battle?

Camo not on tanks.  In and out of frontlines.  Some tanks, even my Progetto and Defender with locked camo will show up camoless in my garage at login.
Auto-aim bug.  Nooooo, but I've had weird moments when the barrel will jump, usually to max elevation, and then snap back.

 



MachoGrande56 #9 Posted Feb 13 2019 - 21:08

    Corporal

  • Players
  • 26048 battles
  • 44
  • Member since:
    03-04-2011

Before you start a new FL match you have to reload all the consumables for each tank you used in the prior match.

 

 

Also I have experienced a bug where my aiming reticle has a mind of its own for a few seconds.


 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users