Jump to content


lag in frontline...

gameplay

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

MUMBLESRUMBLES #1 Posted Feb 17 2019 - 19:47

    First lieutenant

  • Players
  • 50197 battles
  • 863
  • [TAC-E] TAC-E
  • Member since:
    11-18-2013
seems i started lagging the other day in frontline, and I cant get rid of it... i lowered a lot of the graphics, and its not my comp, as i have  a 1080i ...i77700 any suggestions...or anyone else got this.. my interent is fiber optics, ms is 6 to 21, and fps is over 120

tod914 #2 Posted Feb 17 2019 - 19:51

    Major

  • Players
  • 64245 battles
  • 6,294
  • Member since:
    12-23-2013

I just shut the game down.  Started lagging right at the very end of my last match.  I'll try again this evening.

 

New Nvidea driver out. I'm going to install that.  Doubt it's the issue, but can't hurt.


Edited by tod914, Feb 17 2019 - 19:59.


MUMBLESRUMBLES #3 Posted Feb 17 2019 - 19:52

    First lieutenant

  • Players
  • 50197 battles
  • 863
  • [TAC-E] TAC-E
  • Member since:
    11-18-2013

only thing i can come up with is that wot servers cant handle the game load...

 



3nr0n #4 Posted Feb 17 2019 - 19:58

    Captain

  • Players
  • 22228 battles
  • 1,220
  • [1VETS] 1VETS
  • Member since:
    06-11-2012

When was the last time you cleared your cache or flushed your DNS?

 

Is there a lot of lag at the start of the battle when all the tanks are leaving spawn? 

Mine does that sometimes so I just bush up and let them move out and start camping till it calms down.

 

 

 



MUMBLESRUMBLES #5 Posted Feb 17 2019 - 20:01

    First lieutenant

  • Players
  • 50197 battles
  • 863
  • [TAC-E] TAC-E
  • Member since:
    11-18-2013

View Post3nr0n, on Feb 17 2019 - 13:58, said:

When was the last time you cleared your cache or flushed your DNS?

 

Is there a lot of lag at the start of the battle when all the tanks are leaving spawn? 

Mine does that sometimes so I just bush up and let them move out and start camping till it calms down.

 

 

 

 

i will check that out, thanks... updated,,, thanks,,, that fixed it...... 

Edited by MUMBLESRUMBLES, Feb 17 2019 - 20:13.


videographer1 #6 Posted Feb 17 2019 - 20:03

    Staff sergeant

  • Players
  • 16361 battles
  • 342
  • Member since:
    05-16-2012

If it's lagging I suggest you turn the Internet off and on again, it resets the ping for me.

 

 

That's how I fixed it, not sure about yours though, I have a potato as a computer



the_Deadly_Bulb #7 Posted Feb 17 2019 - 20:15

    Major

  • Players
  • 27000 battles
  • 6,593
  • [WCTNT] WCTNT
  • Member since:
    03-11-2014

View PostMUMBLESRUMBLES, on Feb 17 2019 - 10:47, said:

seems i started lagging the other day in frontline, and I cant get rid of it... i lowered a lot of the graphics, and its not my comp, as i have  a 1080i ...i77700 any suggestions...or anyone else got this.. my interent is fiber optics, ms is 6 to 21, and fps is over 120

 

You're correct.

Lag isn't caused by your vid card.

A vid card going will effect frame rate or just not run the game.

 

The lag you're getting could be from the WG servers, not like they haven't had issues in the past.

 

If your connection is running at 6 - 21 ms in game then its not likely your connection or hardware, probably nothing wrong with anything you have control over.

 

You could try to reboot your modem, but fiber is very robust and not at all prone to errors.

 

Likey a WoT issue


Edited by the_Deadly_Bulb, Feb 17 2019 - 20:15.


SnakePliskan #8 Posted Feb 17 2019 - 22:18

    First lieutenant

  • -Players-
  • 27 battles
  • 912
  • Member since:
    07-09-2016
I autoaim lock and have had my gun and sights locked ion the ground when the tank moved. I fired anyway and hit him despite my turret and gun being pointed ( on my screen) another direction. The performance issues this year are a lot worse than last year. I assume its WG tweaking the program with its improvements over what the contracted company did last year.





Also tagged with gameplay

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users