Jump to content


my T44 shows no reserch on the obj 430


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

SNAGusa #1 Posted Apr 20 2019 - 07:36

    Corporal

  • Players
  • 30907 battles
  • 29
  • [CGA] CGA
  • Member since:
    02-06-2012
Do i need to convert the research  with gold  my crew training is off and i have about 30000 but the obj 430 says i need the hole amount any clues

Townie_1 #2 Posted Apr 20 2019 - 07:51

    Corporal

  • -Players-
  • 11824 battles
  • 73
  • Member since:
    01-30-2015
Do you have your free XP locked with a mod?

Zanarkand_C #3 Posted Apr 20 2019 - 07:57

    First lieutenant

  • -Players-
  • 33134 battles
  • 626
  • [200IQ] 200IQ
  • Member since:
    12-06-2014
How about a screen shot or something, come on man... what is this 1984?

sid_vici0us #4 Posted Apr 20 2019 - 08:41

    Private

  • Players
  • 17087 battles
  • 5
  • Member since:
    03-15-2012

It's a bug/glitch. Been like that since the last update. If you have 30000xp on the t44 then you can still use it towards the 430. Once you have the full amount of required xp you can research the 430 like normal. 



heavymetal1967 #5 Posted Apr 20 2019 - 13:49

    Major

  • Players
  • 69687 battles
  • 19,843
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

View Postsid_vici0us, on Apr 20 2019 - 03:41, said:

It's a bug/glitch. Been like that since the last update. If you have 30000xp on the t44 then you can still use it towards the 430. Once you have the full amount of required xp you can research the 430 like normal. 

 

This as it's related to the blueprints.  Not sure if it's a bug or working as intended.  Though I'm leaning towards working as intended.

 

I do run garage/UI mods.  So this may be related to them, but I think this is part of the client.

 

If you hover over the tank you want to reseach on the tech tree or if you after you hit the "research" button (if you've selected the parent tank in the garage) it should show a "required xp" amount in the lower left corner.  This will be what it takes to research it using the xp stored on the T44 or whichever tank(s) you're researching from if it's a different one.   And it's adjusted for any blueprints you have earned for the tank you're wanting to research as well.

 

 


Edited by heavymetal1967, Apr 20 2019 - 13:51.


SNAGusa #6 Posted Apr 20 2019 - 22:56

    Corporal

  • Players
  • 30907 battles
  • 29
  • [CGA] CGA
  • Member since:
    02-06-2012
I have no mods  hovering over the 430 shows the same thing but it strange the total XP is 60000 on the t44 it only show the converted amount thanks for the feed back

FastForward7 #7 Posted Apr 24 2019 - 19:27

    Staff sergeant

  • Players
  • 10477 battles
  • 294
  • Member since:
    03-31-2011

View PostZanarkand_C, on Apr 20 2019 - 07:57, said:

How about a screen shot or something, come on man... what is this 1984?

 

Based off the current state of things in our world, yeah, I'd say we're pretty close. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users