Jump to content


Instalation of update 1.5 broken?

WGC broken update 1.5

7 replies to this topic

Kutejikashi #1 Posted Apr 30 2019 - 04:02

    Corporal

  • -Players-
  • 3259 battles
  • 26
  • Member since:
    03-09-2017

Long history short.

It's been almost 3 hours now and the install of the update 1.5 by the WGC stills at 50% and didn't move a bit.

 

It was at 93% but becomes stuck, then I tried to restart it and and now it's frozen at 50%.

HELP, i will uninstall this app because every update it's almost the same, takes a looooooong time to update and even longer to install. also every update have pretty similar difficulties. I'm losing my premium time too, any help would be appreciated.



Yojimbo50 #2 Posted Apr 30 2019 - 04:05

    Sergeant

  • -Players-
  • 21857 battles
  • 235
  • [M-I-T] M-I-T
  • Member since:
    12-15-2017
are you sure its not your computer.  It installed fine for me and this is the first time I've heard of this.

BigDollarBillz #3 Posted Apr 30 2019 - 04:05

    Major

  • Players
  • 38117 battles
  • 4,156
  • [SBW] SBW
  • Member since:
    08-28-2011
It could be your internet or your hard drive not allowing it to download very fast. I done it on 5mb this morning and it didn't take to long at all.

Fat_Bob_1 #4 Posted Apr 30 2019 - 04:15

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 22873 battles
  • 271
  • [INSNE] INSNE
  • Member since:
    12-06-2016

https://www.ccleaner.com/ccleaner

 

Use the free version for your operating system then cold boot your PC.



Kutejikashi #5 Posted Apr 30 2019 - 04:15

    Corporal

  • -Players-
  • 3259 battles
  • 26
  • Member since:
    03-09-2017

View PostBigDollarBillz, on Apr 29 2019 - 21:05, said:

It could be your internet or your hard drive not allowing it to download very fast. I done it on 5mb this morning and it didn't take to long at all.

 

No mate, the update is downloaded, the installation of it is the one taking so [edited]long.

Kutejikashi #6 Posted Apr 30 2019 - 04:16

    Corporal

  • -Players-
  • 3259 battles
  • 26
  • Member since:
    03-09-2017

View PostYojimbo50, on Apr 29 2019 - 21:05, said:

are you sure its not your computer.  It installed fine for me and this is the first time I've heard of this.

 

No bro, my laptop is completely fine with it, the update is downloaded, the problem here is the instalation of that update, never experinced that before, first time too.

TidusEnix #7 Posted Apr 30 2019 - 05:50

    Corporal

  • Players
  • 14492 battles
  • 14
  • Member since:
    04-03-2011
update is broken for me as well

TidusEnix #8 Posted Apr 30 2019 - 06:49

    Corporal

  • Players
  • 14492 battles
  • 14
  • Member since:
    04-03-2011
nvm, it just took absurdly long



Reply to this topic



  
For security reasons, please do not provide your personal data or the personal data of a third party here because we might be unable to protect such data in accordance with the Wargaming Privacy Policy.



Also tagged with WGC, broken, update, 1.5

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users