Jump to content


Hunt the Sheriff Event This Weekend! (All DEPUT positions filled, thanks to all volunteers!...


  • Please log in to reply
290 replies to this topic

WhineMaker #241 Posted May 16 2019 - 04:25

    Major

  • Players
  • 37277 battles
  • 5,878
  • [WHAAA] WHAAA
  • Member since:
    04-21-2011
I'm unable to login tonight. 

ShaggyTroll #242 Posted May 16 2019 - 04:28

    Corporal

  • Players
  • 17636 battles
  • 11
  • [SIDE] SIDE
  • Member since:
    09-22-2013
Reporting for duty, OOHRAH!!

A_FIELD_MARSHAL #243 Posted May 16 2019 - 04:50

    Major

  • Beta Testers
  • 29169 battles
  • 2,129
  • [REL2] REL2
  • Member since:
    07-21-2010

I am unable to login as it gives me an error saying I need to use an email address. 

 

Anyone else getting this?



Full_Mental_Jackass #244 Posted May 16 2019 - 05:03

    Corporal

  • Players
  • 1742 battles
  • 81
  • [3_NZ] 3_NZ
  • Member since:
    07-24-2013

View PostA_FIELD_MARSHAL, on May 16 2019 - 03:50, said:

I am unable to login as it gives me an error saying I need to use an email address. 

 

Anyone else getting this?

 

Yes

A_FIELD_MARSHAL #245 Posted May 16 2019 - 05:25

    Major

  • Beta Testers
  • 29169 battles
  • 2,129
  • [REL2] REL2
  • Member since:
    07-21-2010

View PostFull_Mental_[edited], on May 16 2019 - 05:03, said:

 

Yes

 

Looks like there was a goof and the message dident include the email address.

Full_Mental_Jackass #246 Posted May 16 2019 - 05:35

    Corporal

  • Players
  • 1742 battles
  • 81
  • [3_NZ] 3_NZ
  • Member since:
    07-24-2013

Indeed it is.

 

It is missing the '@' symbol.

 

put an '@' after your deputy number and you should be OK

 



kapri25 #247 Posted May 16 2019 - 06:17

    Captain

  • Players
  • 18328 battles
  • 1,200
  • [KRUSH] KRUSH
  • Member since:
    03-21-2014
Has anyone gotten in?

WhineMaker #248 Posted May 16 2019 - 06:21

    Major

  • Players
  • 37277 battles
  • 5,878
  • [WHAAA] WHAAA
  • Member since:
    04-21-2011

View PostFull_Mental_[edited], on May 15 2019 - 20:35, said:

Indeed it is.

 

It is missing the '@' symbol.

 

put an '@' after your deputy number and you should be OK

 

 

THANX!!!!!!

kapri25 #249 Posted May 16 2019 - 06:27

    Captain

  • Players
  • 18328 battles
  • 1,200
  • [KRUSH] KRUSH
  • Member since:
    03-21-2014
Just lost and confused...is it supposed to look like @.loc or @loc? Or something else?

Full_Mental_Jackass #250 Posted May 16 2019 - 06:55

    Corporal

  • Players
  • 1742 battles
  • 81
  • [3_NZ] 3_NZ
  • Member since:
    07-24-2013
XXXXXXXX99@locXXXXXXXXXX

kapri25 #251 Posted May 16 2019 - 07:01

    Captain

  • Players
  • 18328 battles
  • 1,200
  • [KRUSH] KRUSH
  • Member since:
    03-21-2014
I did not get anything after the loc part...seriously, after the loc there is nothing...is that the way it is supposed to be or did KRZY kind of forget to add it for me? I did message him back but may have to wait if no can let me know.

Edited by kapri25, May 16 2019 - 07:15.


PotatoLegend99 #252 Posted May 16 2019 - 08:03

    First lieutenant

  • -Players-
  • 35388 battles
  • 713
  • [NEWBI] NEWBI
  • Member since:
    05-11-2014

View Postkapri25, on May 15 2019 - 23:01, said:

I did not get anything after the loc part...seriously, after the loc there is nothing...is that the way it is supposed to be or did KRZY kind of forget to add it for me? I did message him back but may have to wait if no can let me know.

 

Include the @ symbol before the "demo.loc" part

sparky_49 #253 Posted May 16 2019 - 08:27

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 7510 battles
  • 266
  • Member since:
    07-18-2018

What worked for me is

After the Deputy name and number it should be "@demo.loc"  to make it a valid email address.



kapri25 #254 Posted May 16 2019 - 12:15

    Captain

  • Players
  • 18328 battles
  • 1,200
  • [KRUSH] KRUSH
  • Member since:
    03-21-2014
I'm an idiot...thank you guys.

s3r1al #255 Posted May 16 2019 - 12:45

    Private

  • -Players-
  • 18114 battles
  • 2
  • Member since:
    01-21-2015

View PostFull_Mental_[edited], on May 15 2019 - 23:35, said:

Indeed it is.

 

It is missing the '@' symbol.

 

put an '@' after your deputy number and you should be OK

 

 

Thanks

AverageWannabe #256 Posted May 16 2019 - 18:20

    Captain

  • -Players-
  • 6404 battles
  • 1,378
  • Member since:
    11-21-2018
LOL!!! It seems I dont meet WG standards anymore... :bajan:

Volcanic_lobster_220 #257 Posted May 16 2019 - 19:06

    First lieutenant

  • -Players-
  • 7887 battles
  • 659
  • Member since:
    06-04-2016

View PostKRZYBooP, on May 16 2019 - 00:35, said:

Howdy Everyone! 

 

All the Deputies have been chosen. Thank you very much for your interest and stay tuned to our streams/ News portal/ forum posts for the next time we will be rounding up more Deputies to fight!

 

I look forward to seeing all you in game gunning us down in spite. <0

 

How do i check if i got one?

StoveBolt54 #258 Posted May 16 2019 - 19:15

    Captain

  • -Players-
  • 29270 battles
  • 1,297
  • Member since:
    09-17-2013

The message tab, top left of screen under the header.

 

EDIT: I am in.

 

Thank you KRZYBooP for sorting out the small problem. 

 

Let's Roll Deputies !


Edited by StoveBolt54, May 16 2019 - 20:09.


stitch_ #259 Posted May 16 2019 - 22:59

    Corporal

  • Beta Testers
  • 20068 battles
  • 53
  • [HWY] HWY
  • Member since:
    01-22-2011

View PostFull_Mental_[edited], on May 16 2019 - 04:35, said:

Indeed it is.

 

It is missing the '@' symbol.

 

put an '@' after your deputy number and you should be OK

 

 

thanks was having same issue

x24zeus_15 #260 Posted May 16 2019 - 23:30

    Corporal

  • -Players-
  • 11742 battles
  • 17
  • [TEACH] TEACH
  • Member since:
    09-06-2015

Nvm got it


Edited by x24zeus_15, May 16 2019 - 23:32.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users