Jump to content


Can't buy the IS3A


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

LouCypher111 #1 Posted May 14 2019 - 19:05

    Captain

  • Players
  • 37833 battles
  • 1,200
  • Member since:
    05-02-2011

I click purchase and page shifts to the left just a little and that's all that happens, any thoughts why.

 

Thanks



Vardeman #2 Posted May 14 2019 - 19:29

    First lieutenant

  • Players
  • 47089 battles
  • 645
  • [56TH] 56TH
  • Member since:
    11-26-2011

browser or in-game?

 



LouCypher111 #3 Posted May 14 2019 - 19:46

    Captain

  • Players
  • 37833 battles
  • 1,200
  • Member since:
    05-02-2011
Both, I tried buying some gold and the same thing happened, thinking the 1.5 patch efed with my game.

Edited by LouCypher111, May 14 2019 - 19:47.


CaffeineRush #4 Posted May 14 2019 - 20:06

    Sergeant

  • -Players-
  • 22974 battles
  • 120
  • [D-DAY] D-DAY
  • Member since:
    03-29-2015

if you have them installed,

Make sure ad block and pop up blocker is not on...other than that, no idea. 



Peak_Bagger #5 Posted May 14 2019 - 20:13

    Captain

  • -Players-
  • 18593 battles
  • 1,163
  • [W_T_F] W_T_F
  • Member since:
    03-16-2017
Lou, you could try another web browser. That worked for me. Not the ideal solution, but it worked.

Hambijon #6 Posted May 14 2019 - 20:40

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 3555 battles
  • 465
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    07-02-2014
I'm not seeing any issues when we tried in house.  Yes, I'd recommend the ad block suggestion and clearing your browser cache

RogerLPZ #7 Posted May 14 2019 - 21:22

    Corporal

  • -Players-
  • 19249 battles
  • 25
  • [E-201] E-201
  • Member since:
    12-01-2017
maybe your default browser is edge, you can try to press Alt+Enter and the pop-up will maximize

Elbroth #8 Posted May 14 2019 - 21:38

    First lieutenant

  • Players
  • 32694 battles
  • 668
  • [CRIMZ] CRIMZ
  • Member since:
    12-27-2011

View PostLouCypher111, on May 14 2019 - 10:05, said:

I click purchase and page shifts to the left just a little and that's all that happens, any thoughts why.

 

Thanks

 

Yeah I had the same issue..

Its your Browser..

Used Google and it worked.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users