Jump to content


Incoming! Preload option available for 1.5.1

KRZY preload update 1.5.1

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

KRZYBooP #1 Posted Jun 11 2019 - 19:11

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 3820 battles
  • 118
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    08-10-2015

Howdy Boom Jockeys!

 

If you would like to be the first in after the update click HEREto learn how to set up your WGC to preload!

 

More information on the Preload can be found HERE

 

I look forward to seeing everyone in battle. (Don't kill me.)



__WarChild__ #2 Posted Jun 11 2019 - 19:31

    Major

  • -Players-
  • 30031 battles
  • 5,082
  • [OPIC] OPIC
  • Member since:
    06-03-2017
FYI - check your settings to make sure you're downloading at the fastest speed and your system is set up properly.  Mine previously took forever to download b/c of the pre-determined cap.  Once I removed that, it doesn't take long at all.

Good stuff to know!

Mankoi #3 Posted Jun 11 2019 - 20:43

    Captain

  • Players
  • 47680 battles
  • 1,304
  • [ELLAS] ELLAS
  • Member since:
    04-22-2011

I don't see any news on the portal about when the 1.5.1 goes live , any info?

 

Ritas status report says 12/6 for the RU server , no mention of the NA or EU



BabA_YA6A #4 Posted Jun 12 2019 - 00:29

    Captain

  • Players
  • 26352 battles
  • 1,593
  • Member since:
    08-09-2013

Thanks for the crappy STB-1!

Another tank will be removed from my garage.



usma79south #5 Posted Jun 12 2019 - 11:54

    Corporal

  • Players
  • 21747 battles
  • 52
  • Member since:
    07-31-2013

Yes, KRZY, I found the first Settings to check,

but I can't find Wargaming Game Center for the General drop down?

Where is that?

Thx



usma79south #6 Posted Jun 12 2019 - 12:02

    Corporal

  • Players
  • 21747 battles
  • 52
  • Member since:
    07-31-2013

And another query,

it's hard to figure out when people are posting in real time,

since it seems their posting time is their local time,

w no identifier where they are in the world -

can posting time on forums, etc., be noted by time zone, or a default to maybe GMT?



usma79south #7 Posted Jun 12 2019 - 12:05

    Corporal

  • Players
  • 21747 battles
  • 52
  • Member since:
    07-31-2013

Actually, this is not posting by my local time,

since my last post says 11:02 AM, but I am in the USA Eastern time zone, now EDT, so it is 7:04 AM for me...

Do the forum times default to GMT?

 



Vampyre8 #8 Posted Jun 12 2019 - 13:47

    Corporal

  • Players
  • 13973 battles
  • 26
  • Member since:
    12-03-2013
would be nice if we could actually log into the game

KRZYBooP #9 Posted Jun 12 2019 - 23:00

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 3820 battles
  • 118
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    08-10-2015

View Postusma79south, on Jun 12 2019 - 04:54, said:

Yes, KRZY, I found the first Settings to check,

but I can't find Wargaming Game Center for the General drop down?

Where is that?

Thx

Sorry about not getting back to you. 

 

On the right of the WGC there is a Gear Icon which is how you access those menus shown in the preview. 

 

As for the time stamps I believe it is Mountain standard time. 


Edited by KRZYBooP, Jun 12 2019 - 23:00.






Also tagged with KRZY, preload, update, 1.5.1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users