Jump to content


Store and Hall of Fame tabs display no text. (i.e. WG I can't spend my rl cash!)


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

MarkShaw #1 Posted Jun 14 2019 - 17:15

    Private

  • -Players-
  • 11065 battles
  • 4
  • Member since:
    12-20-2012

When entering the Hall of Fame and the Store no text or numbers are displayed.  Frames, images and highlights are show (like the red sale image).  I can type in an amount field in say a consumable but I can't see it and wouldn't know if there was an existing number.  Is anyone else having this issue or is there perhaps a single file I could remove and have it replaced.  Not a big fan of the standard download the game again solution that seems to be the industry standard more and more.  Any help is of course greatly appreciated.

 

 

hof.jpg

 

store1.jpg

 

store2.jpg



pafman #2 Posted Jun 14 2019 - 17:38

    First lieutenant

  • Players
  • 36473 battles
  • 549
  • [-_-] -_-
  • Member since:
    05-30-2011

View PostMarkShaw, on Jun 14 2019 - 17:15, said:

When entering the Hall of Fame and the Store no text or numbers are displayed.  Frames, images and highlights are show (like the red sale image).  I can type in an amount field in say a consumable but I can't see it and wouldn't know if there was an existing number.  Is anyone else having this issue or is there perhaps a single file I could remove and have it replaced.  Not a big fan of the standard download the game again solution that seems to be the industry standard more and more.  Any help is of course greatly appreciated.

 

 

hof.jpg

 

store1.jpg

 

store2.jpg

 

don't spend rl money here. there is your help



GuillotineSpirit #3 Posted Jun 14 2019 - 19:26

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 17619 battles
  • 345
  • Member since:
    04-24-2015

View Postpafman, on Jun 14 2019 - 17:38, said:

 

don't spend rl money here. there is your help


How about having some situational awareness, recognize that you entered the mac wrapper support forum, and keep your snarky display of jackassery to yourself.
I know, too much to ask......

OP - same issue here with 1.5.1. I'm thinking CodeWeavers has some more work to do. That and WG needs to wake up and approve that 64 bit version that they've been sitting on forever. My guess is that we will be long gone from the game before they wonder where the revenue stream from mac players went.

These things are finite, life moves on.



MarkShaw #4 Posted Jun 14 2019 - 22:49

    Private

  • -Players-
  • 11065 battles
  • 4
  • Member since:
    12-20-2012

Thanks for the heads up that its not just me.  Yeah, I reinstalled and nothing changed.  In the meantime I also noticed I've lost several filter options for my tanks in the hanger, what a mess.

 

It would be nice to hear a bit from WG on plans/progress after 5 years of 'beta testing'.  Using the provided 64bit wrapper would fix so many of the errors and bugs I'm encountering.  As things currently stand, I can't commit to supporting a game where progress and communication has been for so many years.  If I play after premium runs out I'll continue as f2p, but as things break more and more, I doubt that will be an option.

 

Take this how you will, but its not intended as an ultimatum or snarky, its just the feeling of this player who used to love the game a lot more.



MMILK #5 Posted Jun 17 2019 - 05:55

    Private

  • -Players-
  • 12292 battles
  • 6
  • [SEA-M] SEA-M
  • Member since:
    01-09-2017
Same issue here MacOS 10.14.5

ISNomads #6 Posted Jun 20 2019 - 16:21

    Major

  • Players
  • 39418 battles
  • 2,486
  • [WHAMO] WHAMO
  • Member since:
    11-30-2013
Same issue.

KingHobey #7 Posted Jun 20 2019 - 21:17

    Private

  • -Players-
  • 2972 battles
  • 1
  • [PRDZ] PRDZ
  • Member since:
    02-12-2019
Same issue here

Purpleish #8 Posted Jun 22 2019 - 08:14

    Corporal

  • -Players-
  • 25911 battles
  • 68
  • [V--S] V--S
  • Member since:
    08-10-2014

Whoops I sent a ticket to wargaming bout this issue and yeah they can't help us mac users.

 



MAC_JD #9 Posted Jul 20 2019 - 11:14

    Corporal

  • -Players-
  • 3619 battles
  • 10
  • Member since:
    04-29-2018

View Postlinks_raja, on Jul 20 2019 - 07:08, said:

Content Moderated by HeadlockMvnky


On my phone at the moment, a bit hard to find the other posts on the forum and link them. There are several posts that discuss this. Black_Colt is the Mac guru. He runs WOT on multiple platforms. He has helped me get my Mac running more efficiently.

 

I downloaded the Wargaming Game Center from the WO Planes link in the forum. It recognized I had WOT and imported it. It allowed me to upgrade WOT to HD. Been some tweaking but no crashes, can see everything! J-D


Edited by HeadlockMvnky, Jul 21 2019 - 22:46.


sgt_bubkis #10 Posted Jul 20 2019 - 22:58

    Corporal

  • -Players-
  • 6780 battles
  • 10
  • [4HIM] 4HIM
  • Member since:
    11-16-2016

View PostMAC_JD, on Jul 20 2019 - 11:14, said:


On my phone at the moment, a bit hard to find the other posts on the forum and link them. There are several posts that discuss this. Black_Colt is the Mac guru. He runs WOT on multiple platforms. He has helped me get my Mac running more efficiently.

 

I downloaded the Wargaming Game Center from the WO Planes link in the forum. It recognized I had WOT and imported it. It allowed me to upgrade WOT to HD. Been some tweaking but no crashes, can see everything! J-D

 

did you remove wine and WOT first?



sgt_bubkis #11 Posted Jul 21 2019 - 00:00

    Corporal

  • -Players-
  • 6780 battles
  • 10
  • [4HIM] 4HIM
  • Member since:
    11-16-2016

View PostMAC_JD, on Jul 20 2019 - 11:14, said:

I downloaded the Wargaming Game Center from the WO Planes link in the forum. It recognized I had WOT and imported it. It allowed me to upgrade WOT to HD. Been some tweaking but no crashes, can see everything! J-D

 

This worked for me!

 

awesome.. it affected not only the store pages, but also the clan/clan war pages..  which made it really hard to manage and spend fame points this last season since they didn't offer that option outside of game..  thanks for the tip



MAC_JD #12 Posted Jul 21 2019 - 00:40

    Corporal

  • -Players-
  • 3619 battles
  • 10
  • Member since:
    04-29-2018

No.  Do not uninstall WOT.

 

Go to the World of Warships site and download the WoW Mac Wrapper and install.  If you have the WoT Mac Wrapper already installed then the WG Game Center Wrapper should ask you to import WoT.

 

Here is Black_Colts profile: http://forum.worldof...olt-1012460950/  Select view posts or topics on the left to see his posts.  He has been a great help.

 

Start on page 57 lots of information here: http://forum.worldof...3#entry12156083

 

J-D

 

 



sgt_bubkis #13 Posted Jul 21 2019 - 17:16

    Corporal

  • -Players-
  • 6780 battles
  • 10
  • [4HIM] 4HIM
  • Member since:
    11-16-2016

the only issue now is that I don't see any "marker" data above the tanks..  they are all just little dots, or squares..  no text displaying tank model, tier, player name etc..  it shows the HP points, but that's it..  but that appears to be an issue with the Aslain modback because if I turn it off, the data shows up..


Edited by sgt_bubkis, Jul 21 2019 - 18:24.


TiberiusAugustMaximusII #14 Posted Jul 22 2019 - 01:10

    Private

  • -Players-
  • 10899 battles
  • 5
  • [EOR2] EOR2
  • Member since:
    11-07-2014

Sadly, no in game script

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users