Jump to content


Lag shooting


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

MI_LAD #1 Posted Jun 14 2019 - 20:15

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21243 battles
  • 416
  • Member since:
    02-13-2016
This has happened to me all morning clicking to shoot then nothing - no packet loss on my end that I can tell or lag 

Oxboy1212 #2 Posted Jun 14 2019 - 20:37

    First lieutenant

  • -Players-
  • 46242 battles
  • 628
  • Member since:
    09-21-2015

View PostMI_LAD, on Jun 14 2019 - 20:15, said:

This has happened to me all morning clicking to shoot then nothing - no packet loss on my end that I can tell or lag 

It's the "happy feet" tank markers that slip and slide above the enemy tanks.  A bug that WG has acknowledged with the 1.5.1 client and is supposedly correcting as we speak.  Personally I find it gamebreaking...how do you play if you can't aim correctly? 


Edited by Oxboy1212, Jun 14 2019 - 20:37.


MI_LAD #3 Posted Jun 14 2019 - 20:38

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21243 battles
  • 416
  • Member since:
    02-13-2016
Im actually clicking my mouse button and nothing is happening its happened on my cromwell b twice and my skorp once this morning 

MakersMike #4 Posted Jun 14 2019 - 21:49

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 3613 battles
  • 469
  • Member since:
    12-12-2017

I thought I was just getting worse lag with the new patch.  I keep minimum graphics, but for some reason there seems to be a little more atmosphere, fog etc. and some more detail all around in this patch for my graphics any ways.  Same settings I've always used.    



MI_LAD #5 Posted Jun 14 2019 - 21:56

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21243 battles
  • 416
  • Member since:
    02-13-2016
gonna send in the replay with my skorp - clearly I had a clear shot and nothing happened of course theres no real way of proving I hit the mouse button

MI_LAD #6 Posted Jun 14 2019 - 22:07

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21243 battles
  • 416
  • Member since:
    02-13-2016
I uploaded the replay right around the 13 minute mark if you go into sniper view I had a clear shot at the e5 and it didnt register - http://wotreplays.eu...tall_skorpion_g

Markd73 #7 Posted Jun 14 2019 - 23:16

    Major

  • Players
  • 32733 battles
  • 4,642
  • Member since:
    04-20-2011

View PostMI_LAD, on Jun 14 2019 - 19:15, said:

This has happened to me all morning clicking to shoot then nothing - no packet loss on my end that I can tell or lag 

try ping plotter

 

https://www.pingplotter.com/



MI_LAD #8 Posted Jun 15 2019 - 04:46

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21243 battles
  • 416
  • Member since:
    02-13-2016
I might be getting ping spikes though it doesnt show it in game 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users