Jump to content


Personal Reserve Glitch?

Personal Reserve Crew Experience 100% 2 h Stuck

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

BeastLoad #1 Posted Jun 14 2019 - 21:14

    Sergeant

  • Players
  • 36279 battles
  • 153
  • [RELAX] RELAX
  • Member since:
    01-01-2013

My personal reserve +100% for 2 h to crew experience earned in battle has been showing as activated, although I never started it,.  The bonus is not working, and it's not showing in any of the 3 boxes for allotted reserves.  But it's said activated for about 5 hours now, and it's the reserve I want to activate, but can't since it show's activated already. 

 

Anyone else having this issue?  I'm going to select a different crew reserve and see if that fixes it, but wondered if anyone else noticed this?

 

It would be nice, if the bonus was working but it's not adding anything.

 



RBSPWAW #2 Posted Jun 14 2019 - 21:16

    Sergeant

  • Players
  • 31132 battles
  • 163
  • [SPWAW] SPWAW
  • Member since:
    11-25-2011
I had that issue.  I just activated a different reserve for crew exp and it seemed to knock it out/correct the issue. I didn’t check to see if I’m actually getting the correct bonuses though.

MakersMike #3 Posted Jun 14 2019 - 21:16

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 3613 battles
  • 469
  • Member since:
    12-12-2017

Posted that on my dad's account.  But it's happening on both accounts.  

 



MakersMike #4 Posted Jun 14 2019 - 21:31

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 3613 battles
  • 469
  • Member since:
    12-12-2017

I just activated a different crew reserve and now they both show activated.  This would suck if your only crew reserve was the one stuck and not working.  The 2 h is the one I have most of and the one I want to activate but still can't.  

 

Oh sh**t.  Now it just activated a free experience too.  I hope it didn't actually take one because I'm saving those.  Can't remember if I had one or two.  Anyways, personal reserves are having an issue...



FrozenKemp #5 Posted Jun 14 2019 - 21:32

    Major

  • Players
  • 51800 battles
  • 9,351
  • Member since:
    04-24-2011
I filed a support ticket about this and they said it's a client bug and the developers are investigating it.

MakersMike #6 Posted Jun 14 2019 - 21:37

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 3613 battles
  • 469
  • Member since:
    12-12-2017

View PostFrozenKemp, on Jun 14 2019 - 13:32, said:

I filed a support ticket about this and they said it's a client bug and the developers are investigating it.

Cool.  I posted this on the Bug reporting forum too.  Too bad it isn't giving the bonus for all of them.  Would be a nice day of tanking.  :-)



dunniteowl #7 Posted Jun 14 2019 - 21:46

    Major

  • -Players-
  • 29696 battles
  • 7,420
  • Member since:
    09-01-2014

View PostMakersMike, on Jun 14 2019 - 14:37, said:

Cool.  I posted this on the Bug reporting forum too.  Too bad it isn't giving the bonus for all of them.  Would be a nice day of tanking.  :-)

 

More tricky, though BETTER to Submit A Ticket to Support.  This is an official channel that they basically MUST answer, whereas posting it only in the forums depends on who's seeing it when and how they might feel about it at the time.

 

 

OvO






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users