Jump to content


Today's Micropatch [June 20, 2019]

patch micropatch server pick a number

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

heavymetal1967 #1 Posted Jun 20 2019 - 13:11

    Major

  • Players
  • 70782 battles
  • 20,534
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

Remember folks this is the outfit that coded our illustrious MM and RNG,  Aka numbering is hard.

 

TL/DR;

 

Block Quote

 Patchnotes

  • Fixed the issue of improperly displayed decals when watching allied vehicles in the postmortem camera mode.
  • Fixed the issue of the improperly displayed Activated status for the Personal Reserve: +25% EXP (2 hours).
  • Fixed the issue, when a sequence of opening web-components in the game client caused a failure of Referral Program 2.0.
  • Fixed the issue of extreme mist density in the Artillery Aim on the Redshire map.

 

 


 

I"m saying today's cause it looks like they rolled the nomenclature back to 1.5.1.1 because we just had a patch for 1.5.1.2 recently.  Or maybe the version number never changed from 1.5.1.1.   But other sources, including EU support are citing it as 1.5.1.3 which makes sense giving the earlier linked thread/article from NA.

 

Client just finished updating and it's showing 1.5.1.1.  Confirmed by checking mod folders.  All I have in mine is a 1.5.1.1.  Also Aslain's is still just showing a 1.5.1.1 modpack version #5 on his site which was updated today and he calls it a "critical update for today's micropatch".

 

Nothing on NA support, so went to third party sites and EU support.

 

Note "June 20th" mIcropatch.

 

https://thearmoredpatrol.com/2019/06/19/wot-june-20th-micropatch/

 

WoT – June 20th micropatch

 

 

Fixes:

• An error due to which decals were incorrectly displayed when observing Allied technology in the after-death mode.
• Error in which the “Activated” status of the personal reserve was incorrectly displayed: + 25% of combat experience for 2 hours.
• An error in which the sequence of opening web components in the game client led to the inoperability of the referral program 2.0.
• Error of excessive smoke density on the Redshire map in artillery sight mode.

 

Rita's really nothing different other than some phrasing and her calling it 1.5.1.3 vs. June 20th. :P

 

By the way, EU support article calls it 1.5.1.3 as does RIta's.

 

https://ritastatusreport.live/2019/06/19/wot-micropatch-1-5-1_3/

 

WoT: Micropatch 1.5.1_3

 

 

This Micropatch has already rolled out on SEA. It will roll out tonight on RU and EU, nothing from NA yet.

 

Down Times.

  • For RU: June 20, Game servers and clan portal will be unavailable from 6:00 to 6:45 (MSK).
  • For EU: The World of Tanks severs and Clan Portal will be unavailable on 20.06.2019 from 06:00 – 06:45 CEST due to this update.

 

Patchnotes

  • Fixed the issue of improperly displayed decals when watching allied vehicles in the postmortem camera mode.
  • Fixed the issue of the improperly displayed Activated status for the Personal Reserve: +25% EXP (2 hours).
  • Fixed the issue, when a sequence of opening web-components in the game client caused a failure of Referral Program 2.0.
  • Fixed the issue of extreme mist density in the Artillery Aim on the Redshire map.

 

 



omi5cron #2 Posted Jun 20 2019 - 13:14

    Major

  • Players
  • 22862 battles
  • 3,440
  • Member since:
    04-01-2013
someone forgot to enter the code for the "correct" micropatch number.sigh.

heavymetal1967 #3 Posted Jun 20 2019 - 13:19

    Major

  • Players
  • 70782 battles
  • 20,534
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

View Postomi5cron, on Jun 20 2019 - 08:14, said:

someone forgot to enter the code for the "correct" micropatch number.sigh.

 

LOL plus one.



heavymetal1967 #4 Posted Jun 20 2019 - 13:28

    Major

  • Players
  • 70782 battles
  • 20,534
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

Hopefully this fixes the booster issue.

 

Block Quote

 Fixed the issue of the improperly displayed Activated status for the Personal Reserve: +25% EXP (2 hours).

 

But I've seen other folks post (some with screenshots) that they had more than that booster type incorrectly showing activated.

 

I only had this one showing activated.  And only in the depot menu.

 

Issue is folks if it shows activated you can't fire those boosters.  There is a workaround by right clicking the booster it gives an activate option.

 

But hopefully they're fixed. 



omi5cron #5 Posted Jun 20 2019 - 13:37

    Major

  • Players
  • 22862 battles
  • 3,440
  • Member since:
    04-01-2013
well i just checked.it seems to be fixed.my "messed up" reserve was a 2 hr crew for 100%. it now shows normally,no "activated" graying out.

Kliphie #6 Posted Jun 20 2019 - 13:39

    Major

  • Players
  • 32196 battles
  • 4,503
  • [IOC] IOC
  • Member since:
    07-20-2012

View Postomi5cron, on Jun 20 2019 - 07:14, said:

someone forgot to enter the code for the "correct" micropatch number.sigh.

 

That code won't come out till around noon.  



heavymetal1967 #7 Posted Jun 20 2019 - 13:46

    Major

  • Players
  • 70782 battles
  • 20,534
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

View PostKliphie, on Jun 20 2019 - 08:39, said:

 

That code won't come out till around noon.  

 

:D  plus one.

 

Hey at least they're consistent.  :amazed:



YANKEE137 #8 Posted Jun 20 2019 - 14:20

    Major

  • -Players-
  • 13543 battles
  • 6,144
  • [6-ACR] 6-ACR
  • Member since:
    08-17-2015
Next up :  1.5.1.1.1.0.0.5.1.0.2

omi5cron #9 Posted Jun 20 2019 - 14:21

    Major

  • Players
  • 22862 battles
  • 3,440
  • Member since:
    04-01-2013
1.5.1_8675309

3nr0n #10 Posted Jun 20 2019 - 14:34

    Captain

  • Players
  • 21838 battles
  • 1,200
  • [1VETS] 1VETS
  • Member since:
    06-11-2012

View Postomi5cron, on Jun 20 2019 - 07:21, said:

1.5.1_8675309


Then you can call Jenny



Tao_Te_Tomato #11 Posted Jun 20 2019 - 16:46

    Captain

  • -Players-
  • 26638 battles
  • 1,579
  • [TER] TER
  • Member since:
    02-28-2016

View PostYANKEE137, on Jun 20 2019 - 14:20, said:

Next up :  1.5.1.1.1.0.0.5.1.0.2

 

So it's a micropatch reroll?



JEDIDIEUGH #12 Posted Jun 20 2019 - 17:01

    Sergeant

  • -Players-
  • 3087 battles
  • 149
  • [QUACK] QUACK
  • Member since:
    08-13-2016

haha they'll never fix this for MacOS users, so I had no faith in them to begin with.

Spoiler

 


Edited by JEDIDIEUGH, Jun 20 2019 - 17:01.


ez_money #13 Posted Jun 20 2019 - 17:07

    Captain

  • Players
  • 15695 battles
  • 1,503
  • Member since:
    10-23-2011

View Postomi5cron, on Jun 20 2019 - 06:37, said:

well i just checked.it seems to be fixed.my "messed up" reserve was a 2 hr crew for 100%. it now shows normally,no "activated" graying out.

Good to know. Was playing last night and noticed a booster showing "active" in the depot, but I hadn't activated it. Didn't think much about it though since it didn't show up as active in the garage.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users