Jump to content


Display Probs on Store page


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

AceofBlackDirt #1 Posted Jul 02 2019 - 14:00

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018

Can anyone help?  Running on a  MAC. When ever I go to buy more gold coins , the images appear but not the characters. So there are no letter on the screen to tell you what it all means.

Yesterday I bought 6K gold coins and it sold me 12 and charged me twice.  I do not think I hit purchase twice. But I really cannot tell.

I have deleted and reloaded the game and it still happens .

 

Thanks for the help

 

IIt only happens on the store pages.



enjineer #2 Posted Jul 02 2019 - 14:48

    Major

  • Beta Testers
  • 46717 battles
  • 2,869
  • Member since:
    12-07-2010
In game store or Premium Shop webpage?

AceofBlackDirt #3 Posted Jul 02 2019 - 14:55

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018

The problem appears in game store and Premium Shop Page.

 

Thank you, A.



enjineer #4 Posted Jul 02 2019 - 15:09

    Major

  • Beta Testers
  • 46717 battles
  • 2,869
  • Member since:
    12-07-2010
What browser are you using?

AceofBlackDirt #5 Posted Jul 02 2019 - 15:19

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018
Chrome. But why does that matter? WOT does not run under the browser?

enjineer #6 Posted Jul 02 2019 - 15:31

    Major

  • Beta Testers
  • 46717 battles
  • 2,869
  • Member since:
    12-07-2010

View PostAceofBlackDirt, on Jul 02 2019 - 09:19, said:

Chrome. But why does that matter? WOT does not run under the browser?

The game doesn't, but the Premium Shop web page does.  Trying to eliminate one thing at a time.



AceofBlackDirt #7 Posted Jul 02 2019 - 15:43

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018
OK , Excellent suggestion.  Can I change to fire Firefox? And what display setting in Chrome would need to be changed?

AceofBlackDirt #8 Posted Jul 02 2019 - 15:56

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018

I deleted and re loaded the game . Then changed the browser to Firefox . No Joy . Problem still occurs .

Additional suggestions welcome . Good try on the last one.



Waarheid #9 Posted Jul 02 2019 - 16:19

    First lieutenant

  • -Players-
  • 17622 battles
  • 700
  • Member since:
    09-30-2017

The lack of text in the in-game store will not go away. It's an issue with the newest game version not quite working perfectly with the MAC wrapper. Until one or the other is fixed the problem will persist. 

 

If you are not seeing text in the premium shop (which is distinctly different from the in-game store, and does not run through the game client) then you have an issue on your end, as I have not experiened (or heard of) that problem. 

 

 


Edited by Waarheid, Jul 02 2019 - 16:21.


enjineer #10 Posted Jul 02 2019 - 16:20

    Major

  • Beta Testers
  • 46717 battles
  • 2,869
  • Member since:
    12-07-2010
What version MacOS?  It's working fine for me on any browser using a Windows PC.  Can't comment on the in game store as I'm at work.

AceofBlackDirt #11 Posted Jul 02 2019 - 16:30

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018

View PostWaarheid, on Jul 02 2019 - 10:19, said:

The lack of text in the in-game store will not go away. It's an issue with the newest game version not quite working perfectly with the MAC wrapper. Until one or the other is fixed the problem will persist. 

 

If you are not seeing text in the premium shop (which is distinctly different from the in-game store, and does not run through the game client) then you have an issue on your end, as I have not experiened (or heard of) that problem. 

 

 

Waarhead . Thank you . You are correct. Is there a plan to fix either ? 

 



OG_SonicBoom #12 Posted Jul 05 2019 - 23:00

    Private

  • -Players-
  • 1541 battles
  • 1
  • [MAWG] MAWG
  • Member since:
    06-28-2014
I am having the same problem.

AceofBlackDirt #13 Posted Jul 06 2019 - 01:29

    Corporal

  • -Players-
  • 8822 battles
  • 86
  • Member since:
    03-11-2018

OG_SonicBoom . I do not have a solution .

1) Suggest you get out of the Mac Wrapper . The game running on my Mac is much smoother and faster - both of which have helped my scores.

There are instruction to do this above thsi post in this thread. PLs use the set that has my correction in  it. I can assure you that, that one works and can answer questions .

2) Macs are not supported , so I do not think I could ask for support . If anyone has a better answer pls tell me.

3) The only workaround I have is a windows laptop . I run the windows version of WOT and I can see and then buy anything I need.

 

All the best to you and if you find a fix pls let me know.

 

Allan






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users