Jump to content


Lag spikes and unable to use consumables

Lag consumables

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

jakethealligatorman #1 Posted Jul 23 2019 - 18:22

    Corporal

  • -Players-
  • 8401 battles
  • 18
  • Member since:
    03-28-2015
I have been getting a lot of lag spikes in game lately and in my last two games my number keys went out completely. I was unable to change ammo, repair, heal or anything. In El Paso, Tx on NA server with premium acct so should not be any problems. This is only game or app we have any problems with.

GeorgePreddy #2 Posted Jul 23 2019 - 18:48

    Major

  • Players
  • 14680 battles
  • 13,312
  • Member since:
    04-11-2013

Have you tried loading game in SAFE mode ?

 

 

 

 

 

 



The_Illusive_Man #3 Posted Jul 23 2019 - 19:29

    Major

  • -Players-
  • 13326 battles
  • 4,295
  • Member since:
    08-30-2014
Well, premium account doesnt give you better access to the game. Try rebooting your PC, rebooting your modem. Also, make sure that steam/ other game launchers are not running. Also, if not already wired, wire your pc into the modem. We cant help with WIFI.

heavymetal1967 #4 Posted Jul 23 2019 - 20:16

    Major

  • Players
  • 71934 battles
  • 21,407
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

The number keys not working on consumables are related to alt-tabbing.

 

Hitting ESC twice (once to bring up the menu, again to close it) often fixes it.

 

If that doesn't work alt-tab out and back into the game.



Wingnuttz33 #5 Posted Jul 23 2019 - 20:46

    Staff sergeant

  • Players
  • 22043 battles
  • 267
  • [SCRUU] SCRUU
  • Member since:
    05-14-2011

View Postjakethealligatorman, on Jul 23 2019 - 12:22, said:

I have been getting a lot of lag spikes in game lately and in my last two games my number keys went out completely. I was unable to change ammo, repair, heal or anything. In El Paso, Tx on NA server with premium acct so should not be any problems. This is only game or app we have any problems with.


WOW, Same here. I thought it was my computer!  I didn't think it was, it is a beast!!!!!

 







Also tagged with Lag, consumables

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users